Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - lyllyxxx

Sivuja: [1]
1
Myydään the mae hong son loop Gt-Ridersin tiekartta. Moitteettomassa kunnossa.
Hyvä jos olet suunnittelemassa esim. Mopo/moottoripyörä lenkkiä pohjois Thaimaaseen. Kartta on "muovitettu", eli ei mene pilalle pienessä sateessa.
Hinta pyyntö 5e sisältäen postimaksun.

2
Myyn Näe ja koe Vietnam (2009) sekä Mondon Peking (2008) matkaoppaat 5e/kpl

3
Moikka!
Myyn 2 kappaletta yhden hengen verkkoja merkiltään Lifesystems Micro Net ovh. 37,90e, mut pyytäsin 20e/verkko tai sopimuksen mukaan :)

4
Thaimaa / Joulu päivällinen Bangkokista?
« : 11.12.2013, 11:14:00 »
Onko kellään tietoa saako ja mistä länsimaista(Suomalaista) jouluruokaa Bangkokista esim. Jouluaattona tai -päivänä? Netistä yritin selata ja ainut mikä löyty on Aalto kitchen, Silom roadilla. Paikalta ei kuitenkaa löytyny toimivaa nettisivua eikä sposti  osotetta.
Muita vinkkejä joulun viettoon? :)

5
Matkaseuraa / Saigon/Bangkok Nyt! :)
« : 26.11.2013, 17:49:53 »
Moikka! Ollaan tällähetkellä Nha Trangissa, parin päivän päästä Saigonissa ja siitä 3.12 lento Bangkokiin. Onko ketää huudeilla?  Laita viestiä, ni nähää! :) suomalaista juttuseuraa kaipaillaa :)

6
Aasia / Uzbekistan
« : 27.04.2012, 09:47:20 »
Ollaan suunnittelemassa seuraavaa pidempää matkaa ja uzbekistan osuis hyvin matkan varrelle.
Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä maasta, onko mitään nähtävää, koettavaa?
Ei viitsi viikon takia sinne mennä, ko jokatapauksessa sinne täytyy lentää ja sieltä pois...
Joten, kokemuksia kaivataan !

7
Yleinen / Lievitystä matkakuumeeseen !
« : 16.04.2012, 14:47:06 »
Hoi muut tallaajat!

Nyt on iskeny armoton matkakuume ja tuntuu siltä että reissuun ja mahdollisimman pitkään sellaseen on päästävä HETI!
Reilu kuukaus sitte olin viikon reissulla Dubaissa, mutta sekää ei auttanu. Tuntuu että viimetalven 3kk reissustakin on vähintään ikuisuus. Ei auta, koulun alkava viimone vuos on lusittava ennenko reissuun pääsee.

 Joten, miten lievittää matkakuumetta edes sen verran että jaksais koulun käydä loppuun, eikä ottaa opintolainaa ja karata maailmalle samantien? :D

8
Yleinen / Mitä tehdä kännykkä liittymälle?
« : 20.12.2010, 00:12:54 »
Tarkoitus olis lähteä 3kk kaverin kanssa kaakkois-aasiaan ja tällainen kysymys heräsi, että kannattaako säilyttää oma kännykkäliittymä, hankkia prepaid  vai onko järkevämpää homata paikanpäältä joku paikalinen liittymä matkan ajaksi?
Matkan aikana ei kännykällä todennäköisesti ole muuta käyttöä kuin satunnaiset soitot suomeen sekä yhteydenpito kaveriin jos ollaan eri mestoilla.
Joten, miten te olette asian ratkaisseet?
Jos on suomalainen liittymä ja paikanpäällä kaverille soittaa, niin meneekö puhelu "ulkomaan puheluksi" vaikka molemmat ovat samassa maassa?

Sivuja: [1]