Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - SunRiseGirl

Sivuja: [1]
1
Afrikka / Telttailu Afrikassa, käytännön juttuja...
« : 16.08.2014, 22:57:04 »
Olen loppuvuodesta menossa eteläiseen Afrikkaan ja monen mutkan jälkeen päätin viettää 5 viikkoa itsenäisesti Botswanassa ja Namibiassa ja hetken Zimbabwessa. Varsinkin Botswanassa jossain paikoissa on huonosti dormeja tarjolla ja muu majoitus on yli mun budjetin. Kuitenkin telttapaikkoja tarjotaan noilta majapaikkojen pihoilta kohtuulliseen alle 10 euron hintaan, joten jopa teltan raahaaminen alkoi kiinnostaa (telttaa ei vielä ole, mutta laskin, että se voi maksaa itsensä takaisin jo viikossa) Mutta, mites  kun olen ajatellut viettää yhdessä paikassa useamman päivän, niin missä kamat on sen aikaa kun käyn kaupungilla/kylällä ja ehkä jollain retkillä, minne en tietenkään koko rinkkaa ota mukaan. Sisältyykö noihin pihan perällä oleviin telttapaikkoihin joku mahdollisuus säilyttää tavaroita jossain "päätalossa".

2
Rustaillaanpa nyt tänne, jos vaikka joku sattuis liikkumaan noilla suunnin tuolloin. Itse saavun E-A:aan lokakuun lopulla ja aikaa on suhailla ympäriinsä marraskuun loppupuolille asti, eli noin kuukauden verran. Otan lennot tod näk Johannesburgiin (en siis ole vielä varannut), josta suunitelma mennä junalla Kapkaupunkiin ja sitten Garden Routea bussilla Johannesburgin suuntaan. Ja tähän siis aikaa se kuukauden päivät. Kaikkiaan olen tuolla 2,5 kuukautta, mutta loppuajalle on jo suunnitelmat lukossa.

Olen JO 4o -vuotias tytönalku ;) Reissussa pääasiassa on maisemat,eläimet, aurinko. En juurikaan viihdy yöelämässä, varsinkaan missään klubeilla vaan nyhjään illat hostellilla (mitään resortti seuraa musta ei siis juurikaan saa) laittamassa kuvia koneella tai lueskelen yms. Olen hauska ja reipas ja tulen melkein paremmin juttuun nuoremmassa kuin vanhemmassa seurassa :) Asun Helsingissä.

En etsi seuraa koko matkaksi, vaan olis kiva törmätä vaikka ihan vaan yhden päiväretken, bussimatkan tai kahvikupillisen verran! :)


Sivuja: [1]