Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - KristiinaE

Sivuja: [1]
1
ANNETAAN KIRJOJA DUBLINISSA!

Seuraavat kirjat lahjoitetaan uusiin koteihin (koska niitä ei divariin kannata viedä):
Lauren Weisberger – VIP-ihmisiä
Anna Gavalda – Kimpassa
Henning Mankell – Nimeltään Tea-Bag
Håkan Nesser – Kim Novak ei uinut Genesaretin järvessä
Toni Morrison – Minun kansani, minun rakkaani

Jos kiinnostaa, laita viestiä. Haluamasi kirjan saat, kun sovitaan aika ja paikka (mielellään keskustassa).

2
Aamun Hesarissa oli tällainen juttu:

Lontoo Euroopan kallein

Lontoo on siis Euroopan kallein kaupunki, kun taas Madrid on edullisin.  Alkuperäinen juttu on Financial Timesissa (http://news.ft.com/home/europe - jossakin tuolla).

3
Tuumin tuossa, kun opinnot jo alkavat lähestyä loppua (lue:viimeinen vuosi alkaa ensi syksynä), josko sitä jatkaisi edelleen ulkomailla ja tekisi jatko-tutkinnonkin vaikkapa Briteissä?

Niinpä haluaisinkin nyt kuulla muiden kokemuksia jatko-opiskelusta (graduate/post-graduate, mikä termi käytössä lieneekään) ulkomailla? Tai vaikkapa niidenkin jotka sitä ehkä vasta minun laillani suunnittelevat (saa nähdä kuinka loppupeleissä käykään).... Kallista lystiähän se on.

Mutta joo, jos teitä siellä jossain on, niin kertokaa miten on mennyt ynnä muuta kivaa! :)

4
EU:n komissio on avannut uuden EU:n nuorisoportaalin, joka sisältää muun muassa tietoa EU-maissa opiskelusta, matkustamisesta yms sälää, jos EU- ja nuortenasiat kiinnostavat.

http://www.europa.eu.int/youth/index_fi.html

Tuolla voi käydä vilkuilemassa!

5
Pallontallaajaklubi / Kesämiitti
« : 15.05.2004, 19:14:38 »
Yleisön toivomuksesta julistetaan neuvottelun alaiseksi KESÄMIITTI, jonne sopii tulla ihmettelemään kauempaakin tulleita pallukoita, kuten toivottavasti allekirjoittanutta sekä Lontoon tuliaista, hilettä. Ainuska sekä Tinja myös ilmaisseet kiinnostuksensa, joten kaikkea löytyy joka makuun  :lol:

Ajankohtaehdotus on tietämillä 12.6. taikka 13.6. - lauantai ja sunnuntai siis. Paikkana voisi olla vaikka Suomenlinna, pääkaupunkiseudullamme tai ihan mikä vain. Omat pullot mukaan!!

Tänne keskustelua pauhetta aiheesta.

6
Olettekos kuulleet... / Berliinin Love Parade
« : 15.04.2004, 00:38:49 »
Berliinin Love Paradea ei järjestetä enää rahoituksen puutteen vuoksi. Uutinen löytyi juuri Hesarin verkkoliitteestä

http://www.helsinginsanomat.fi/tuoreet/artikkeli/1076152465000

7
Varusteet ja pakkaaminen / Filmin hinta
« : 14.02.2004, 23:52:51 »
Kertokaapa kamera-ihmiset (itse kuvaan harmittavan vähän), mistä Euroopan maista kannattaa ostaa filmiä, ja mistä ei? Kun olen kuullut että toisaalla halvempi, toisaalla kalliimpi. Kohdistuksena etenkin Itä-Eurooppa...

Ai niin, APS-filmi kyseessä...

8
Ihan pakko avautua nyt kun juuri luin Hesarin verkkoliitetta. Millaiseksi on maailma mennyt jos Suomen eduskunnassa kansaa edustaa henkilo joka on juuri tuomittu karajaoikeudessa salakuljetuksesta, laittomaan tuontitavaraan ryhtymisesta, ampuma-aserikoksesta, huumausaineen kayttorikoksesta ja varomattomasta (aseen) kasittelysta.

(Lahde: http://www.helsinginsanomat.fi/tuoreet/artikkeli/1073386801681)

Niin kyseessa tietenkin Tony Halme, joka samaisessa jutussa ilmoitti "ettei eroaminen eduskunnasta tule kyseeseen" ja tottakai valittaa tuomiostaan.  :evil:

Huh huh, sanon mina. Ei tieda pitaisiko itkea vai nauraa, niin on koomista... :shock:

9
Junamatkustus / Talviaikataulut / Kesäaikataulut
« : 20.01.2004, 15:47:13 »
Sellaista kysyisin kaikilta viisailta, jotka paljonkin ovat junalla reissailleet ja mahdollisesti Thomas Cookin aikataulukirjaa kayttaneet:

Koska junien kesa-aikataulut vaihtuvat talviaikatauluihin, lahinna Ita-Euroopassa?

Lahinna sita silmalla pitaen etta reissuun olisi tarkoitus lahtea syyskuun alussa (kuukaudeksi) ja pohdin, etta onko Thomas Cookin kesan aikataulukirja viela silloin voimassa?

Ja vaikkeivat ne aikataulut nyt ihan hirveasti muuttuisikaan, niin silti, koska se virallinen "vuodenvaihde" on?

10
Italia / Rooma
« : 17.11.2003, 14:44:06 »
Yritin kovasti etsia josko olisi ollut aiempi topic aiheesta Rooma mutten loytanyt (jos joku muu loytaa, kertokaa ihmeessa) joten aloitan nyt ihan oman.

Eli suuntaan viideksi paivaksi Roomaan helmikuussa ja kun en ole siella aiemmin kaynyt, kaikki vinkit ovat tervetulleita. Etenkin hyvia ravintolavinkkeja otetaan mieluusti vastaan, italialainen ruoka on lahella sydanta (ja vatsaa  :P ).

Enta nahtavyydet? Pakolliset (Colosseum tms.) on kai nahtava, mutta kokeneemmat varmasti tietavat jotain muitakin, jotka eivat niin tunnettuja ole.

Paaviakin voisi kayda moikkaamassa...

11
Jarjestetaanko Helsingissa kesalla kielikursseja muualla kuin Avoimessa Yliopistossa? Tietaako kukaan?

12
Tama nyt ei ihan matkailuun liity, mutta onhan Suomeen matkustaminen kesaksi sekin matkailua, ainakin nain ulkomailla asuvalle.

Eli, voitteko suositella Helsingin keskustassa olevia nettikahviloita? Loysin aika hyvan listan: http://www.hel.fi/tourism/html/artikkelit/INTERNETsu.html
Onko kommentteja? Jossain pitaisi kesalla tsekata mailit - mahdollisimman huokeasti ja monipuolisiin aikoihin.

Vinkkeja?

13
Eurooppa / Valko-Venäjä: Viisumi ja sinne matkustaminen
« : 18.04.2003, 23:54:54 »
Selailin tuossa aiempia aiheita ja havaitsin että Valko-Venäjästä ei oltu juurikaan käyty keskustelua, joten avasin sille oman aiheen.

Syy siihen on, että norjalainen kaverini juuri soitti ja kysyi kiinnostaisiko minua lähteä kesällä Baltian maiden kautta (jo aikeissa olen mennä sinne) Valko-Venäjälle (tiedossa ainakin ilmainen majoitus).

Minkälaisia kokemuksia teillä on kyseisestä maasta? Viisumin kanssa ei luultavasti tule ongelmia, voin hankkia sen Tallinnasta ja hintakin noin tiedossa (samoin kutsu). Mutta muuten... ?????

14
Eurooppa / Majoitus Pietarissa
« : 14.03.2003, 22:19:05 »
Onko kellaan majoitusvinkkeja Pietarin suhteen?

Paikka saa olla hostelli tai halpa hotelli, ainoa iso vaatimus oikeastaan on turvallisuus...

15
Onko ketaan taalla Irlannissa?

16
Eurooppa / Viisumi Serbiaan?
« : 09.03.2003, 23:22:34 »
Tietaako kukaan Serbian viisumikaytannosta EU-kansalaisten (=turistien) suhteen?

Tarkoituksena olisi junailla Serbian lapi Kreikkaan, ja todennakoisesti pysahtya Belgradissa paivaksi tai pariksi.

Lahteet joista olen yrittany etsia, on ollu moniselitteisia turistipasseineen ja lapikulkulupineen, joten tietaisiko joku jonkun varman tietolahteen?

Minkalaisia kokemuksia teilla on?

Sivuja: [1]