Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - disaster

Sivuja: [1] 2
1
Aasia / Joulu Sri Lankalla: vinkkejä & rokotuskysymys :)
« : 07.11.2015, 06:30:53 »
Ollaan lähössä 1.12. kuudeksi viikoksi Sri Lankaan. Tarkoitus kiertää saarta fiilispohjalta, eli ei olla varattu etukäteen majapaikkoja.

Olen saanut ristiriitaista tietoa siitä, kannattaako reissulle ottaa Japanin aivokuumerokotus. Osa on sitä mieltä, että kannattaa ottaa, kun taas toiset Sri Lankassa matkanneet ovat sanoneet, ettei heillä ko. rokotusta ollut ja että hyttysvoiteet ja -verkot riittävät (emme siis meinaa nukkua taivasalla). Mietityttää myös sen takia, että koska havahduin hieman myöhään rokotusasioihin, en ehtisi enää ottaa kuin 1. rokotuksen ennen matkaa.

Olisi kiva saada myös matkavinkkejä saarella matkustaneilta. Erityisesti ei turisteja pullollaan olevat paikat kiinnostaa :) ::)

2
Italia / Italia pyöräillen!!!
« : 01.08.2013, 21:56:53 »
Onko kenelläkään matkakokemuksia Italiasta pyörän selässä?

Suunnittelemme ystäväni kanssa syyskuuksi reissua johonkin päin Eurooppaa pyörän selässä, vaatimuksena olisi vain suht hyvät pyörätiet ja kauniit maisemat ja  jossa auringonsäteet vielä lämmittäisivät polkijaa.

Saa siis suositella muitakin maita Italian lisäksi!!  :o

3
Espanja / San Sebastian!
« : 24.08.2011, 09:08:02 »
Olemme matkustamassa San Sebastianiin syyskuun puolen välin tienoilla ja kyselisinkin suosituksia näkemisen arvoisista paikoista; rannoista/kahviloista/klubeista/pubeista/konserteista/näyttelyistä yms. San Sebastianissa ja miksei lähiseudunkin kaupungeissa. Ollaan kaupungissa juuri ennen filmi festareita, joten varmaan riittää jos jonkin moista kulttuuriin liittyvää oheistapahtumaa.. toivottavasti  ::) San Sebastianista Biarritzin kautta hurautellaan autolla viikko pitkin etelä-ranskaa/pohjois-espanjaa .. matkailu/autonvuokrausta koskevia vinkkejä myös tästä aiheesta vastaanotetaan.. KIITOS pallontallaajat ! ;)

4
Italia / junalla vai lentäen Roomasta Madridiin?
« : 02.06.2009, 12:11:44 »
Oon matkustamassa 20.6.09 roomasta madridiin,ja mietin kumpi olisi edullisempi ja käytännöllisempi vaihtoehto,junalla vai lentäen. toisaalta olisi mukava nähdä junassa maisemia, mutta onko matkan kesto todella pitkä? lennot löysin 80e KALLIISEEN hintaan..olisi pitänyt varata reilusti aijemmin jo lento,kun hinta oli vielä puolet halvempi. DAMN  :P

Mut mielipiteitä. onko junalla matkustaminen reilusti halvempi vaihtoehto?? ja onko muilla junamatkustamisesta kokemuksia tällä välillä? en kyllä tiedä käviskö aika pitkäksi tälläselle levottomalle ihmiselle  ::) ;D

5
Hei!
oisko vinkkejä mistä löytäisin mahd.halvan rooma-madrid välisen lennon juhannuksen aikoihin? Vueling.comia suositeltiin matkatoimistossa,mut sielläkin lento maksaa sen 80e :/

Vai pitäisiköhän taittaa kyseinen matka junalla? onko kenelläkään tietoa hinnoista & matkan kestosta? kiitos avusta  8)

6
Junamatkustus / junalla Roomasta Barcelonaan
« : 30.01.2009, 10:55:04 »
Hei!
Ollaan lähdössä kesäkuussa reissuun, pariks viikoks Italiaan, mutta ois kova halu nähdä samalla Barcelona, joten onko kenelläkään tietoa Rooma-Barcelona junamatkan kestosta ja hinnasta? yritin katsoa jonkun italian rautatieyhtiön tms.sivulta hintoja,mutta nehän oli kaikki italiaksi  :o  ???

ja jos joku tietää hyviä,halpoja lentoyhtiöitä niin laittakaa linkkejä tänne :) ja mihin italian kaupunkeihin lähellä Toscanaa sais halvimmat lennot suomesta? Barcelonan ja Rooman lentojen hinnoissa on aika huimat erot   :o

7
Iso-Britannia / Lontooseen töihin!
« : 23.07.2007, 20:27:22 »
kannattaako tehdä suomessa mukaan englanninkielinen CV ja työhakemus jo valmiiksi? vai vaaditaanko niitä useista paikoista?
Ja oon kuullut monilta että Lontoossa on helppo löytää töitä sillä periaatteella että kattelee esim.kauppojen ikkunassa yms.ilmoituksia ja lehdissä? onko vinkkejä?

kaikille jotka olette töissä lontoossa!: miten ootte hankkinu työpaikan ja missä työskentelette??

toivottavasti saan pikaisia vastauksia! :wink:

8
Iso-Britannia / kaupunkeja Lontoon läheisyydessä?
« : 10.07.2007, 01:06:58 »
kertokaapa tänne käymisen arvoisia kaupunkeja lontoon läheisyydessä?

9
Iso-Britannia / ketään Lontoossa heinä-elokuussa?
« : 03.07.2007, 00:48:50 »
kiinnostaisi vaan tietää kun oon matkaamassa silloin sinne yksin ja ois kiva jos ois joku matkaoppaana..  :roll:  8)

10
Iso-Britannia / Englantiin töihin
« : 06.06.2007, 14:27:12 »
Olen lähdössä kaverini kanssa parin viikon kuluttua Lontooseen, ei olla suunniteltu sen tarkemmin,mutta tarkoitus olisi etsiä töitä Lontoosta tai mahdollisesti lähteä etelä englantiin..siellä varmasti tarvetta työntekijöille näin kesäloma ja turistisesongin aikoihin. Toisaalta vaatekauppaankin olisi kiva päästä töihin, kun kokemusta löytyy jo kansainvälisesti tunnetussa vaateliikeketjussa työskentelystä.

Nyt kyselisin vain muiden kokemuksia...kuinka helppoa oli löytää töitä?missä kaupungissa olit yms? kertoilkaapa tänne kokemuksianne!  :wink:

Ei HUUDETA otsikossa (eikä muuallakaan).
Ravintola ja hotellitöitä on ainakin jo käsitelty foormilla, löytyy haulla esim. hakusanalla "hotellitöihin" -Juzt

11
Australia ja Oseania / Brisbane - Cairns bussilla
« : 03.07.2006, 14:19:22 »
ollaan menossa Brisbane - Cairns  väli bussilla kavereiden kanssa, aikaa on vain vaatimattomat 2 viikkoa, joka ei kyllä mitenkään riitä edes alueen murto-osan näkemiseen..joten ajattelinkin kysäistä et missä paikoissa kannattaa ehdottomasti käydä?

Ainakin ois tarkotus päästä sukeltamaan/snorklaamaan, nähdä koaloita ja kenguruita ja sit niitä vesiputouksia & luontoa..

kun tähän aikaan vuodesta matkustetaan niin kannattaa varmaan nopeasti suunnata mahdollisimman pohjoiseen varsinkin kun raaaakastetaan aurinkoa  8)

12
Australia ja Oseania / Tasmania
« : 03.07.2006, 14:16:12 »
Onko kukaan käyny Tasmaniassa talvella eli siis heinä-elokuussa? Minkälainen sää yms.?

Ja ois kiva muutenki kuulla kokemuksia Tasmaniasta, mitä siellä kannataa tehdä / käydä katsomassa?

13
Australia ja Oseania / matkustaminen Australiassa
« : 11.06.2006, 13:51:54 »
Ollaan kavereiden kanssa lähdössä kuukauden päästä ausseihin reissaamaan, väliä brisbane-sydney-melbourne.
Ajattelin vain kysellä että mikä olisi edullisin tapa matkustaa noita välejä? eikös jokaisen kaupungin väli olekin n.10h junalla? ja paljon juna- & lentolippujen hinnat ovat suunnilleen
kannattaiskohan ostaa joku sarjalippu tms.?

toivottavast joku viittii vastata  :wink:

14
Australia ja Oseania / Australiaan 5 viikoksi
« : 17.01.2006, 21:33:41 »
kesällä oltais menossa kavereiden kanssa..
ne pallontallaajat jotka on sinne päin joskus eksyneet, ni kertokaapa kokemuksianne täällä. erityisesti kiinnostais tietää et millasella matkabudjetilla siellä pärjäis, hostellin & junalippujen hintoja yms.  :?:

mikä olisi edullisin tapa matkustaa väliä Brisbane - Sydney - Melbourne? ja paljon maksaa suunnilleen maan sisäisten lentojen liput?

suuri kiitos kaikille jotka viitsii  vastailla  :wink:

15
Pohjoismaat / Tukholma - Helsinki lentokoneella
« : 05.09.2005, 17:44:42 »
minkä hintainen on halvimmillaan aikuisen lentolippu? jos joku sattuisi tietämään..  :?

16
Eurooppa / Pariisi Lontoo vali junalla
« : 25.08.2005, 11:28:20 »
paljon maksaa interrailkortin lisaksi vastatkaa joku kiitos..

17
Lentomatkustus / lentokoneella matkustus kipeänä
« : 17.08.2005, 09:32:29 »
mä oon tänään lähdössä kahdelle lennolle ja mulla on aika kova yskä ja nuha.. mutta sitä oisin kysellyt et onko muilla ollut vaikeuksia koneen nousussa/laskeutumisessa näin puolikuntoisena? mulla on nimittäin toinen korva tukossa ja mietin että mahtaako siihen sattua paljonkin  :shock:

18
Eurooppa / yöelämä?
« : 10.08.2005, 14:25:02 »
Käyttekö te muut maailmanmatkaajat paikallisissa baareissa/klubeissa kun olette reilaamassa?
Minua kiinnostaisi erityisesti tietää Milanon yöelämästä, ikärajoista ja hintatasosta? Kyllä tälläisen bilehileen pitäisi edes yksi baari päästä katsastamaan kun niin kauas lähtee..  :wink:

19
Junamatkustus / junalippujen hintoja (auttakaa?)
« : 05.08.2005, 14:03:15 »
Haluaisin tietää paljon mulle tulee suunnilleen maksamaan junamatkat interrail kortin lisäksi..

olen yrittänyt etsiä hintoja netistä ja sen verran olen saanutkin selville että väli Pariisi-Tukholma (Pariisi-Frankfurt-Hampuri-Kööpenhamina-Tukholma) tulisi maksamaan n.200e(!?)

mutta osaisiko kukaan veikata paljon Milano-Nizza ja Nizza-Pariisi välit suunnilleen maksavat?

kiitos kaikille jotka vaivautuvat auttamaan  :wink:

20
Eurooppa / Pariisista Tukholmaan junalla?
« : 04.08.2005, 17:55:02 »
mikä olisi nopein reitti ja kauan tuo väli kestää junalla? kannattaisikohan ehkä mennä yöjunalla niin säästäisi rahaa?
vastailkaa kaikki kokeneet reilaajat :) :wink:

Sivuja: [1] 2