Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Evita

Sivuja: [1]
1
Myydään käyttämätön LP Mexico-opus, uusin painos. 25 euroa olis sopiva hinta, jos pääset noutamaan kirjan Helsingin Mannerheimintieltä (tarjoan kaffet ja pullat) mutta voin kai tuon postittaakin :)

2
Olis tassa nyt tammonen pikku ongelma.. Kassi havis uintiretken aikana ja tottakai siella meni kaikki kortit ja kateiset.. Oon nyt siis Utilalla ilman latin latia ja yritan saada hommattua uusia kortteja.. Jos siella Suomessa on kukaan tulossa tannepain, niin olis aika mahtavaa, jos vois toimittaa mun pankkikortin tannepain.. En tiia,kauanko tassa joutuu venaileen postin tuomana.. No, onneks on ihan lepposa paikka chillaa ilman rahaakin ja hotlassa on ilmanen juomavesi, niin ei taalla ainakaa janoon kuole :D

3
Lentomatkustus / Czech airlines - Halvalla New Yorkiin..
« : 03.10.2006, 15:16:54 »
Onko täällä kukaan lentänyt Czech airlinesilla? Lähtö olisi pian Nykkiin ja näyttäis siltä, että kyseinen yhtiö on ainoa joka tarjoaa lippuja 400 euron hintaan. Onko teillä sattunut yhtä halpoja hintoja silmään? Finnairin suora lento tällä hetkellä 580€..

4
Matkaseuraa / NEW YORK, TORONTO ym. alk. lokakuussa?
« : 25.08.2006, 17:20:34 »
Onko täältä lähdössä ketään New Yorkiin lokakuun loppupuolella ja olis kiinnostunut törmäämään paikan päällä? Ei oo vielä tarkkoja päivämääriä tiedos, mut tarkoitus olis viipyä viikko, pari ja polkea sitten fillarilla Torontoon ja tietysti tehdä matkan varrella pysähdyksiä tarpeen mukaan. Elikkä pistäkää viestiä, jos kiinnostaa liittyä seuraan :)

5
Heippa!

 Etsiskelen tässä halvimpia lentoja ja toivon löytäväni täältä hieman apuja.
 Olen lähdössä lokakuun loppupuolella New Yorkiin ja paluu olisi ehkä vuoden päästä. Kukaan törmännyt halpoihin lentoihin? (alle 450€)
 Sitten pitäisi myös saada mahd. halvat lennot ystävilleni, jotka tulevat mua moikkaamaan Meksikoon tammikuun lopulla.. Kukaan tietoinen tarjouksista? Kannattaako ottaa lennot Hel-Mex City-Hel, vai Hel-Mia-Hel.. ?
 Kaikenlaiset ehdotukset ovat tervetulleita, paras vaihtoehto olis esim. meno Mex cityyn ja paluu Cancunista..
 Mites lennot Guatemalaan, kukaan hommannut sinne halpoja lentoja?
 Tällä hetkellä halvin löytämäni vaihtoehto on n.800€..
 Kiitos mahdollisista vinkeistä!

6
Heippa!

Olen nyt miettinyt tässä aikani, mistä saisin tilattua halvalla lennot Miamista costa Ricaan ja Meksikosta takaisin Miamiin. Vaikea uskoa, ettei kellään tästä olisi parempaa tietoa..
Mitkä jenkkitoimistot hyväksyvät maksuvälineeksi ulkomaisen luottokortin? Onnistuin kerran Travelocityn kautta varaamaan tosi halvat liput, 250€, mut nekin tuli järkiinsä ja peruivat varaukseni. Tästä hinnasta johtuen suomalaisen toimiston pyytämä yli 400 euroa tuntuu melko kalliilta.
Kuukauden päästä lennetään Miamiin ja olis pikkuhiljaa aika varata tuo jatkolento, kavereilla ku on jo koko reissu pulkassa.. (Ostivat suomesta lennot samalle reitille, halpa hinta, viipyvät vähemmän aikaa)
Vai ostanko täältä pelkän menon Miamista Costa Ricaan ja yritän sitten joskus päästä jostain takas Miamiin?!

7
Lentomatkustus / Lentojen tilaaminen netistä
« : 27.06.2005, 18:34:27 »
Kertokaa viisaammat onko lentojen varaaminen netissä luotettavaa vai kannattaako turvautua matkatoimiston apuun? Kannattaako varata lennot suoraan lentoyhtiön sivuilta vai esim. Matkapörssin tai E-bookersin sivuilta? Onko kellään kokemusta My Jet-toimistosta?

Sivuja: [1]