Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - hansuli

Sivuja: [1]
1
Japani / Sapporoon lentoja?
« : 08.03.2006, 23:39:47 »
Hei!
Eli alustavasti kyselin tietoa Sapporoon menevistä halvoista lennoista. Ebookersin kautta sain tiety joitakin vinkkejä, mutta toivoisin saavani esim. linkkejä lentoyhtiöihin, joilla voisi olla hyviä tajouksia. Tai ihan muuten suositeltavia lentoyhtiöitä, joilla on paljon yhteyksiä Sapporoon. Voi siis olla jonkin muun kaupungin kautta, mutta mielellään yhdellä vaihdolla, koska jos lähdemme reissuun, niin meillä tulee olemaan rahtia. Matkustusajankohta on vasta ensi vuoden helmikuu, joten vastauksia voi laitella pitkin vuotta;)

Kiitos etukäteen :wink:

2
Meksiko / Häämatka Meksikoon
« : 24.07.2005, 19:52:18 »
Joo eli varmaankiin ensi vuoteen menee, jos vihdoin menis naimisiin...Mutta onko kellään kokemuksia häämatkasta Meksikossa? Me varmaankiin tyydymme valmismatkaan, kun sinne ei taida sen halvemmaksi omatoimimatkailu tulla? Eli kokemuksia lähinnä hotelleista, sellainen missä olisi oma rauha ja hyvä palvelu :wink: Ja jotain kivoja juttuja, mitä kannattaa tehdä yhdessä. Mennään ihan pikkubudjetilla, et mikään järisyttävän kallis vaihtoehto ei käy, vaikka kallis on aina tietty paras!

3
Eurooppa / Matkakohteita Andorra-Toulouse vyöhykkeelle?
« : 04.07.2005, 18:16:52 »
Elikkäs matkustusvinkkejä kaivataan. Olemme elokuussa menossa Barcelonan suunnalta autoillen Pohjois-Espanjaan, Andorraan ja Toulousen lähettyville. Käytettävissä on ainoastaan 3pv, joten jos jollain on tiedossa ehdottomia nähtävyyksiä ja matkustusvinkkejä alueelle niin ei tarvitsisi aikaa tuhlata hirmuisasti reitin suunnitteluun. Etenkin ihan Etelä-Ranskasta on vaikea löytää opuksia ja kohteita. Lähinnä kiinostuksen kohteena ovat linnat ja luonnonnähtävyydet. :o

Sivuja: [1]