Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - b9leto00

Sivuja: [1]
1
Hei!
Kuten otsikossa mainitsen, onko paha jos ylitan maassaoloajan muutamalla paivalla? Saan olla taalla 30. paivaan asti mutta norskilta saisi paluulennon 200e halvemmalla jos venailee maassa sen 3pv enemman. Onko kellaan tietoa etta miten mun kay jos teen nain?

Kiitos!

2
Junamatkustus / VR Veturi - tarjous
« : 28.08.2012, 15:23:06 »
Onkos pallontallaajat jo kuulleet VR:n Veturi - asiakasohjelmasta? http://www.vr.fi/fi/index/veturi.html

Lainaus VR:n sivuilta:

Lainaus
Veturi viettää tänä syksynä 1-vuotissynttäreitään. Ota juhlasta ilo irti Veturin kanssa ja matkusta syyslauantaina 10 eurolla* mihin tahansa Suomessa!


Matkustusaikaa sinulla on melkein jouluun asti. Voit ostaa matkasi heti verkkokaupasta, muista kirjautua sisään Veturi-asiakasnumerollasi ja salasanallasi.


*Myyntiaika 21.8.–5.10. Matkustusaika 25.8.–16.12. (lauantait). Täyden kympin matka -tarjous sisältää yhdensuuntaisen 10 euron hintaisen junamatkan lauantaina Eko-luokassa istumapaikoilla. Lipun saat verkkokaupasta, asemien lipunmyynnistä tai puhelimitse Asiakaspalvelusta. Veturin tarjoushinnan saat, kun olet liittynyt Veturiin 30.9.2012 mennessä ja ostat lipun tunnistautuneena, esim. kirjaudut verkkokauppaan sisään Veturi-asiakasnumerollasi ja salasanallasi. Tarjous näkyy uudelle Veturi-asiakkaalle 1–2 päivän kuluttua liittymisestä. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitettu määrä. Tarjoushintaista lippua ei voi muuttaa tai peruuttaa.


Ainakin mulle tämä tarjous sattui kreivin aikaan, sillä pitää päästä lokakuussa Oulusta helsinkiin ja tietenkin sille viikonlopulle halvin lento oli 49e. :)

3
Hei!
Olisiko kellään myydä/jakaa PDF versiota kyseisestä kirjasta? En jaksa isoa eepposta raahata mukana kun saman voi saada miniläppärin/kännykän sisällä kulkemaan huomaamattomasti :)

4
Lentomatkustus / Ruoka mannertenvälisillä lennoilla
« : 01.08.2012, 20:42:22 »
Onko kellään Qantasin lennoilta kokemuksia, että tarjoaako yhtiö ilmaista ruokaa Helsingistä Singaporeen ja Singaporesta Melbourneen menevillä lennoilla? Lennot on siis Qantasin mutta Helsinki - Singapore on Finnairin operoima ja Singaporesta Melbourneen Jetstar Airways. Lentoaika on siis n. 29h suuntaansa, joten melko nälkä ehtinee tuossa ajassa kehittyä.

Sivuja: [1]