Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - sixtus

Sivuja: [1]
1
Kopioin tämän törkeästi toiselta forumilta, mutta koska homma toimii, on mielestäni tietoa levitettävä ja rahaa näin ollen köyhille reissuruunille jaettava. Näillä masseilla elelee monessa kohteessa pari päivää tai viettää vaikka juhlaillan!

Eli:

Eli eli, paffi "jakaa" ilmaista rahaa. www.paf.fi ja homma toimii näin.

- Luo pelitili, mikäli sellaista et vielä omista.
- Talletatte 12,25e(min) paffin tilille ja ilmoitatte bonuskoodiksi LNCHA.
- Sitten pelaatte baccaratia 5e playerille ja 5e bankerille joka kerta (näin tehdessääne, on yksittäisessä pelissä mahdollisuudet jäädä joko nollille tai hävitä 25 senttiä).
- Kun olette pelannu 9 kertaa eli panostanu 90e niin 30e bonus rapsahtaa tilille. maksimissaan voi siis hävitä 2,25e jos häviää jokaisen käden, eli 27,75e tulee joka tapauksessa voittoa.

Voimassa 19.1 asti

Testattu toimivaksi Wink Terv. 30e rikkaampi

2
Lentomatkustus / Edullisesti Edmontoniin
« : 27.08.2008, 12:14:23 »
Elikkäs tässä saattais kaiken natsatessa olla vielä ennen seuraavaa pidempää reissua mahdollisuus käydä nopealla, noin viikon pitkällä reissulla ja kohde olisi Edmonton, jonne pitäisi päästä käymään muutamaa frendiä moikkaamaan.

Läntisessä Kanadassa käyneet, miten tuonne pääsisi mahdollisimman halvalla ja suht ripeästi? Aika kun on nyt poikkeuksellisesti kortilla.

Olen nyt katsellut, että esimerkiksi lufthansalla pääsisi Seattleen alle 650eur, mutta sieltä lyhyehkö raapasu vielä Edmontoniin maksaisi ~400USD. Yhteensä siis yli 900eur, joka on budjetilleni liikaa. Pitäisi onnistua saamaan lähemmäs 700eur.

Eli olen kiinnostunut lentoyhtiöistä, joiden hintoja pohjois-amerikan sisäisillä lennoilla kannattaa väijyä. P-amerikkaan päässee joka tapauksessa suht edullisesti, esim.NYC. Toki, mikäli Edmontoniin pääsee jostain lähellä sijaitsevasta kaupungista yöbussilla tms. kuuntelen myös mielelläni nämä vaihtoehdot.

Reissuun olisin lähdössä marras-joulukuussa.

3
Lentomatkustus / +26v. mistä hankitte lentolippunne?
« : 19.08.2006, 11:56:08 »
Elikkäs lokakuun lopussa mittariin tulee tuo maagiset 26 vuotta täyteen ja koska en omaa opiskelijastatusta, joutuu tutut, turvalliset ja edulliset nuoriso/opiskelijaliput unohtamaan. Tähän mennessä lippujen säätö on ollut helppoa, koska edulliset liput on aina irronnut STA:lta tai Kilroylta.

Mutta mistäs sitten nyt tästä eteenpäin, valaiskaapa vanhemmat ja kokeneemmat/tietävämmät. Lähinnä kyseeseen tulee liput ens maalis-huhtikuun vaihteessa Bangkokiin ja samasta paikasta ois tarkotus tulla takasin n. ½ vuoden päästä eli joskus syyskuussa. Flexible-liput ois tietty ihan ykköset, mutta ilmesesti on a)mahdotonta b) tyyristä.

Hirveesti en ole viel kerenny aiheesta stressaa, saati perehtyä ja ajattelinki aloittaa lippusäätöhärdellin kysymällä teiltä neuvoa.

4
Aasia / Vang Vieng Guest houset
« : 12.03.2006, 16:48:19 »
Ollaan kaverin kanssa lähössä vajaan viikon päästä Thaimaa-Laos akselille ja matkalla tulee käytyä myös tuolla mielipiteitä jakavassa Vang Viengissä.

Olis kiva kuulla paikassa kävijöiltä jotain vinkkejä majotuksesta. Ei mitään top end mestoja(jos sellaisia edes löytyy) muttei tartte olla sieltä kaikista halvimmastakaan päästä. Plussaa olis mikäli löytäs majotuksen jostain kohin Nam Songin vartta.

Kiitos jo etukäteen.

Sivuja: [1]