Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - vilviis

Sivuja: [1]
2
Eli tuollaiset on suunnitelmat tällä kertaa.

Perjantaina tulin suomeen ja nyt pitäs malttaa pysyä täällä toukokuulle asti melkeen. Tarkoitus olisi lentää Tallinnasta halvalla Ukrainaan Mustanmeren rannalle. Odessassa pitäs poiketa ja siitä sitten Moldovaan Chisinauhun. Sen kautta Romaniaan, Transilvania toki kiinnostaa ja varsinkin Bukarest. Siitä Bulgarian kautta Istanbuliin josta lennot takaisin Suomeen.

Onko kellään vastaavanlaisia suunnitelmia? Noin kaksi viikkoa pitäs ainakin olla reissussa.

3
Lentomatkustus / Yopyminen Ljubljanan lentokentalla
« : 06.12.2006, 11:44:10 »
Sleepinginairports.comissa oli vain kaksi negatiivista kommenttia yopymisesta tuolla. Ajattelin kuitenkin viela taalta kysella jos jollain olisi kokemuksia?

Itsella lento 6.40 aamulla ja aamun ekan bussin kanssa voi tulla liian kova kiire. Lahinna siis kiinnostaa etta suljetaanko kentta vielakin yoksi vai onko kaytanto muuttunut.

4
Matkaseuraa / Cannesin filmifestivaalit
« : 06.01.2006, 16:36:25 »
Niin olen tässä jo tovin miettinyt, että jos menisi Cannesin festivaaleille 17.5-28.5. http://www.festival-cannes.fr/index.php?langue=6002

Kiinnostaisi kovasti lähteä aistimaan tunnelmaa ja katselemaan laadukkaita elokuvia. Edullista se myös olisi, lennot sterlingillä Nizzaan ja siitä junan kanssa puolessa tunnissa Cannesiin. Majoitus toki mahdollisimman edullisesti jossain hostellissa, tosin voi olla aika kiire varausten suhteen.

Mutta seuraa tosiaan en ole vielä kysellyt eli jos jotakuta kiinnostaa elokuvat jne. niin kommenttia kehiin.

5
Lentomatkustus / Gironan lentokentta.
« : 07.12.2005, 14:56:26 »
Avataan nyt oma ketju talle viela jos saisin jotain infoa.
Eli onko kukaan viettanyt yota gironan lentokentalla ja onko
se edes mahdollista. viikko sitten sinne lensin mutta juoksin saman tien bussiin. Tosi pienihan se ainakin on mutta.. eli kokemuksia nukkumisesta kentalla. kysymysmerkkia en tasta helvatun koneesta loyda.

6
Matkaseuraa / Barcelona, joulukuun alku.
« : 02.10.2005, 14:17:06 »
Joo eli onkos ketään menossa Barcelonaan päin kyseisenä ajankohtana. Itse suuntaan yksin sinne..

7
Heti aluksi on sanottava että älkää kysykö miksi ihmeessä haluan Teneriffalle.. No syynä on se että ystäväni on siellä töissä.

Mutta olisikohan jollain tietoa mikä on halvin tapa päästä Barcelonasta Teneriffalle? Onko se lentäen vai miten, mitä halpalentoyhtiöitä siellä päin on? ..Iberian lennot edestakaisin maksavat noin 150euroa. Onko halvempaa tapaa?

Sivuja: [1]