Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - welsh

Sivuja: [1]
1
Annetaan vuokralle kalustettu  ja hyväkuntoinen yksiö Helsingin Viikistä aikavälille 1.11-17.1. Huoneiston pinta-ala 31,5 m2. Asunnossa kaikki tarvittavat kalusteet, ja pesutupa vapaassa käytössä. Netti kuuluu myös vuokraan.  Hyvät kulkuyhteydet suoraan asunnon edestä julkisilla keskustaan  (25 min) ja lähimmälle metropysäkille (Siilitien asema, 7 min).

Vuokra koko kahden ja puolen kuukauden ajalta 750e!

Yhteydenotot pikaisesti ja  mieluiten sähköpostilla: [email protected]

2
Tarkoituksena paasta halvimmalla mahdollisimmalla keinolla elokuussa Bangkokista mihin pain Eurooppaa hyvansa, ehka Istanbuliin mieluiten. Siperian juna oli mielessa, mutta Kiinassa alkaa olympialaisruuhkat ja viisumi ei iisisti hoidu. Venajallekkaan ei saa kuin transitviisumin ja siihenkin tarvitaan matkaliput..

Lienee siis jarkevinta lentaa. Millaisia hintoja Bangkok-Eurooppa lennoista on maksettu ja onko jarkevinta varata jo nyt vai luottaa Bangkokin matkatoimistoihin halvan akkilahdon toivossa?

3
Myynnissä olisi siis otsikossa mainittu, uudenveroinen kirja. Kyseessä on November 2005, 13th edition. Tarjouksia voi heittää yksityisviestillä tai vaihtoehtoisesti mailiin.

-welsh

Sivuja: [1]