Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Sipris

Sivuja: [1]
1
Afrikka / Johannesburg- Victoria Falls
« : 20.02.2013, 11:05:28 »
Olisin kysellyt kokemuksia, oletteko mennyt Botswanan vai Zimbabwen läpi? Kuinka matka sujui? Bussien varauksen helppous/vaikeus? Olen kuullut kehuja junasta Bulawayo-Victoria Falls pätkälle mutta on epäselvää kulkeeko se (Ainakin kallis juna johannesburgista Vic-Fallseille tuntuisi kulkevan ja menee samoja raiteita)?
Mielekkäitä majoitus/pysähdys paikkoja välillä (bulawayo?)?

2
Olettekos kuulleet... / Finnair rekrytoi
« : 27.01.2009, 21:37:41 »
finnair hakee eri osastoille kesätyöntekijöitä vielä tämän kuun loppuun.

palkka ok ja työsuhdeedut puolen vuoden jälkeen kanssa mukavat.

3
löysin tänään radio Helsingin jota pystyy kuuntelee netissä. www.radiohelsinki.fi

Taajuus sivuilla pystyy kuuntelee joitain outoja asemia. www.taajuus.fi

Tietääkö kukaan lisää?

4
Olettekos kuulleet... / STA esite
« : 26.03.2004, 23:55:53 »
meitsi tilas pari päivää sit STA:n seikkailu esitteen ja tänään tuli postis...vaikka reissut onkin aika tyyriitä niiden kautta, saat siit aika hyvii ideoit omatoimireissuille.  :roll:

5
Olettekos kuulleet... / Stockmann
« : 10.03.2004, 22:06:45 »
Stokkan argos hallissa on nyt teemana matkailu, matkaoppaat on alessa, ja kaikki matkailuun liittyvä krääsä on kerätty yhteen tilaan....matkoja alennuksessa( tosin ei kovin halpoja) ja mondon tilaus jonkin sortin tarjouksessa.

6
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Työleirit
« : 09.03.2004, 13:39:57 »
Onko kukaan ollut työleirillä? Ois kiva kuulla jonkun kokemuksia kun itse sellaista mietin, eteenkin niiltä jotka ovat olleet Euroopan ulkopuolella... :)

7
Junamatkustus / Euro Domino ja Venäjä
« : 03.03.2004, 13:44:39 »
kattelin Vr:n esitettä ja huomasin että Venäjälläkin löytyy Euro domino lippu, osaisiko kukaan kertoa tästä enempää?

8
Yleensä puhutaan aina siitä kun et on maailmalla ni mitä Suomessa kaipaa, mut mites on, mitä kaipaatte Suomessa sellasta mitä maailmalla on?

mulle tulee täs tietenkin ekana mieleen aurinko...mut sit on kans M&M's karkit mitkä on mun lemppareit eikä täältä saa, jenkeist kaipaan kunnon tuoremehua( saahan niit täältkin mut ylihintaan),
hollannist ostan aina Flügel vodkaenergia drinkkiä suomeen,  valmiiksi pussitettuja jääpaloja(hyödyllinen juttu), kunnon englanninkielistä kirjavalikoimaa jne....

9
Yleinen / Pahimmat mokat matkalla?
« : 27.02.2004, 11:56:23 »
Minkälaisiä mokia teille on sattunut matkassa? tavarat unohtunut, käyttäytynyt väärin maan tapoihin nähden, lausunut paikan nimiä ihan pieleen jne?

10
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / kulttuurishokki
« : 27.02.2004, 11:53:23 »
Mikä maa on ollut teille pahin kulttuurishokki?
Mikä maa on poikennut niin paljon että se on ollut liikaa?
Uskonto liian erillainen, ruoka kummallista, kieli liian vaikee jne?

11
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / lempi biisinne?
« : 05.02.2004, 18:47:30 »
kertokaas, mikä on lempi kappaleenne liittyen reissaamiseen...sellanen josta tuli joku tietty matka mieleen, tai sit sellanen kappale joka suoranaisesti liittyy matkustamiseen.  :D

12
Lentomatkustus / Kauhein lentonne...
« : 01.02.2004, 19:09:35 »
lensin eilen amsterdamist helsinkiin....2 tunnin lennost puolet oli turbulenssia....amsterdamis tuuli jumalattomasti ja helsinkiin saapuessa oli lumi myrsky...koneessa oli sellasii jotka ei niin paljoo varmaan ollut matkustanut ja huusivat koko ajan mitä nyt tapahtuu, miks tää on niin kallellaan tai miks tää heiluu niin paljon...

istuin kaverin kanssa, molemmat matkustettu jonkun verran..ja alettiin puhuu siitä kun koneet saattavat joskus tippua kilometrejäkin, ja sit taas saavat vakauden ja jatkavat eteenpäin...kaverini oli ollut koneessa joka oli tippunut noin 700 metriä, ja taas jatkanut...

vaikka lento ei omasta mielestäni ollut niin kauhea kokemus, saattoivat muut kokea sen niin..itse en sellaista tosi kauheaa lentoa ole ikinä kokenut.....entä te?

13
Olettekos kuulleet... / Uusi sarja, Cosmomind
« : 13.01.2004, 15:39:46 »
Yleisradio on tehnyt 15-osaisen tv-ohjelmasarjan COSMOMIND, jossa kerrotaan eri vaihtoehdoista lähteä ulkomaille opiskelemaan tai töihin!

COSMOMIND käsitellään ulkomaille lähtemisen hyviä ja huonoja puolia ja kokemuksistaan kertovat suomalaisten nuorten lisäksi ruotsalaiset, tanskalaiset ja norjalaiset nuoret.

Ohjelmasarja alkoi 10.1 klo 11.05 TV 1:ssä ja jatkuu lauantaisin. Lisäksi ohjelmalla on monipuoliset nettisivut www.cosmomind.com/fi.

Ens lauantaina aiheena koti-ikävä

14
millasta joulua kaikki täällä viettää? eteenkin ulkomailla asuvat?  
onko suomessa asuvien joulu perinteinen suomalainen vai löytyykö siit vaikutteita ulkomailta? tulevatko ulkomailla asuvat suomeen jouluksi ja jos ovat ulkomailla niin viettävätkö suomalaista joulua siellä?

oma jouluni on kohtalaisen perinteinen mutta muutamia vaikutteita on ulkomailla asuttujen vuosien takia....jouluvaloja on tavallista enemmän, kuusi hommataan aattoa aiemmin, mutta muuten on kohtalaisen perinteistä...

entä teillä?

15
Eurooppa / Stokiksest Damiin..
« : 16.09.2003, 13:05:18 »
Osaako kukaan arvioida paljo mahtais reissuun mennä aikaa jos ei pysähtyis ku köpikses ja hampurissa? Autolla ois tarkoitus reissata...

16
Mahtaako kukaan täällä opiskella briteis tai Irlannis? Oon vähän miettinyt niitä opiskelu vaihtoehtona ja jos joku osais kertoa hakumenetelmistä, opintotuesta jne...

Sivuja: [1]