Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - SlummiViikuna

Sivuja: [1]
1
Pohjoismaat / The Atlantic Road Norja
« : 24.09.2019, 07:14:00 »
Heissan..
Ollaan tempaisemassa Norjaan autolla. Ensin tuosta laivalla Tukholmaan ja siitä sitten lopullisena määränpäänä Haugesund, mutta haluan ehdottomasti päästä Atlantic Roadille ja geirangerin vuonoa tillistelemään, joten heitetään reissu "pienen" mutkan kautta.  ;D Onko täällä ketään, joka olisi käynyt tuolla ja olisi antaa jotain vinkkejä reitistä matkalle ja omakohtaisia kokemuksia teiden kunnosta tmv matkan taittamisesta? 🤔

2
Varusteet ja pakkaaminen / Huawei 10 plus
« : 29.09.2017, 11:00:19 »
Alkaa tuo oma Samsung olla jo kolme vuotta vanha ja himottais tässä reissua ajatellen uutta puhelinta hankkia, jossa olisi laadukas kamera ja hyvä akun kestävyys, kun tuo oma Samsung (alpha) toimii jo lähestulkoon lankapuhelimena eli ladata saa useemman kerran päivässä eikä nettiä selatessa akun kestävyys taida olla enää edes parin tunnin luokkaa. Laturi saa olla mukana minne tahansa meneekin.

Huawei 10 plus ja One Plus 5 ovat himottaneet, mutta nyt tuo Huawei olisi kyllä viemässä kirkkaasti voittoa tässä kamppailussa.

Oisko kellään heittää mitään kokemuksia tai mielipiteitä aiheesta? Meikäläinen, kun sitten kuitenkin loppujen lopuksi ymmärtää hyvin vähän näiden päälle. Ilmeisesti Huawei olisi myös roiskeen kestävä, vaikka mun käsittelyssä upotuksen kestävä ois kai kaikista turvallisinta..  ;D

3
24.1.2018 Lähtee lento Helsingistä kohti Singaporea. Tarkoitus rantautua Australian Cairnsin 2.2 ja etsiä kämppä ja töitä jostain päin Australiaa. Olen tuolloin juuri 30 vuotta täyttänyt ja hiukan myöhännäis herännäinen tämän kokemuksen kanssa, mutta onneksi nipin napin vielä kerkeän. Blogissa reissun suunnittelusta, säästämisestä ja pohdintaa aktiviteeteistä yms mitä haluan reissulla kokea.

Muutenkin olen hiukan boheemi ja stressitön hälläväliä persoona, joka tykkää reissailla ilman kovin tiukkoja suunnitelmia. Hypätkää matkaan jos kiinnostelee. Näillä näkymin tälle matkalle lähden yksin.

http://www.lily.fi/blogit/myhappiness

4
http://retkivanukas.blogspot.fi/

Trans Mongolia, Peking, Shanghai, Japani, HongKong, Taiwan, Bangkok

5
Matkaseuraa / Trans Mongolia + Japani 2013 Huhtikuun alku
« : 10.08.2012, 16:57:20 »
Tuohonhan on vielä kohtalaisesti matkaa, mutta koska päätin, että loikkailen junaan 30.3-1.4.2013 välisenä aikana viimestään niin miksen aloittaisi ajoissa kyselemään onko kiinnostuneita matkaseuralaisia.
Mahdollisesti kaks kaveria on lähdössä mukaan, mutta niiltä ei oo tullu vielä mitään päätöstä ja toisekseen mahtuuhan peesiin varmasti lisääkin matkalaisia...lähtivät sitten taikka eivät. :)

Eli suunnitelmissa matkustaa siis Moskova-Irkutsk-Ulan Bator-Peking. Ainakin Irkutskissa ja UB:ssä jotain jämähtämistä, mutta silleen et korkeintaan 2 viikko menis tohon junailuun (miten nyt junien kulkemisesta mikäkin on kiinni) ja sitten Pekingistä suuntais Shanghaihin, josta lautalla Japaniin Osakaan ja Tokioon pariks viikkoa hengailemaan. Sitten joko takaisin junalla tai ihan reilusti lentämällä.

N. 1kk (ehkä + 1 viikko) ois tarkotus käyttää tuohon reissaamiseen, koska työt ei anna enempää periksi. Tai antais varmaan, mutta pakko palata suomeen tienaamaan välis, että voi taas tempasta pidempään reissuun.

Itestäni varmaan jotain sitten. Oon 24 v (matkan aikaan 25) naikkonen. Matkalla on toki tarkotus ihastella uusia ja ihmeellisiä maisemia ja ottaa kuvia ja tutustua paikalliseen elämäntapaan, mutta yhtään vähempää ei ole tarkoitus bailata vieraassa kulttuurissa eli matkaseuralainen saa olla kokeilunhaluinen, biletystä pelkäämätön rääväsuu niinkuin minäkin. :D Ja sellanen, joka ei pienistä vastoinkäymisistä lannistu vaan osaa repiä niistä jopa huumoria.

Platskarny olis luokka, jossa haluaisin, ihan kokemuksen vuoksi, matkustaa tuon Trans Mongolia reitin...sellasissa mestoissa on vaan aina tunnelmaa pakostakin.

Mutta ei kai täs sen ihmeempiä. Saa pistellä viestiä. :)

Sivuja: [1]