Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kaaaapo

Sivuja: [1]
1
Olen tässä joulukuussa alkavaa matkaa suunnittelemassa. Suunnitelmat on vielä toistaiseksi täysin auki, paitsi että ensimmäinen kk kuluu Brasiliassa. Tämän jälkeen suunnitelmissa on kiertelyä ympäri latinomaita, josta sitten joskus Kiinaan, kun rupee tuntua siltä, että latinot on nähty. Todennäköisesti maalis-kesäkuun välillä. Voi kyllä venyä loppuvuodellekin, mutta jospa keskitytään tässä vaiheessa tuohon edellämainitulle aikavälille.
Nyt on siis tarkoitus löytää järkevin reitti jostain päin Etelä-Amerikkaa Kiinaan. Kiinan päässä on kaveri, joka voi jelppiä sitten matkustuksen Kiinan sisällä, joten siitä ei tarvitse huolehtia. Lähtöpaikalla ei ole väliä, koska voin matkasuunnitelmat tehdä sen mukaan, mistä löytyy fiksu yhteys.

Jos ei suoraa lentoa ole Kiinaan, niin toki voin koukata muuallakin Aasiassa, kun ei tuo Aasian tutkailu varmastikaan pelkästään Kiinaan tule jäämään. Australian kautta ei välttämättä houkuttele mennä, mutta ei sekään ole poissuljettu vaihtoehto, jos se tulee halvimmaksi. Vai voisiko olla fiksuinta tulla Euroopan kautta?
Brasiliasta, Riosta tai São Paulosta, näyttäis Addia Abeban kautta kulkevan Pekingiin, ja hinnat lähtee tonnista, mutta halvempi hinta ei olis pahitteeks luonnollisestikaan :)

Jos joku tietää hyvän laivayhteyden tälle välille, niin olen avoin sillekin. Näiden hinnat tosin pikaisella katselulla näytti olevan aivan järjettömiä reppureissaajalle.

Lippu Brasiliaan on jo hommattu, joten vissiin myöhäistä funtsia maailmanympärilippuja. Enkä tosin muutenkaan haluaisi tehdä täysin valmista reitti- ja aikataulusuunnitelmaa.


Ja kysytään nyt sitten vielä tässä samassa langassa, että miten hoituu viisumin hoitaminen Kiinaan Etelä-Amerikasta käsin? Vai kannattaisiko hommata Suomesta käsin ennen lähtöä?

Kiitos jo etukäteen, jos jollain hyviä ideoita löytyy :)

2
Matkaseuraa / Eurooppaan 28.6 - 14.7
« : 27.05.2013, 22:41:09 »
Heissan!

Matkaseuraa kaipailisin pienelle Euroopan reissulle otsikossa olevalle ajankohdalle. Lentäen ajattelin reissussa matkata sillä periaatteella, että menee sinne minne halvalla pääsee. Alustavasti olen katsellut reittiä Saksa-Espanja-Italia, kun mm. noiden väliä Ryan Air sahailee parin kympin hinnoilla ja kokonaiskustannukset näyttäis pysyvän pienempänä kun reilaamalla. Majoitukset joko hostelleissa tai CS:n kautta ihmisten sohvilla.
Matkareitti ei ole tosiaan lukkoon lyöty ja lähtökin voi olla vaikka la 29.6 tai su 30.6.

Minä olen tuossa matkan aikana 25 vuotta täyttävä, reissukärpäsen pureman saanut, vastuullinen Jyväskyläläinen mies. Ihan tylsä kuitenkaan en ole ja irroitellakin osaan. Matkan tarkoitus onkin katsella kaupunkeja, tutustua paikallisiin ja muihin reissaajiin, nautiskella olosta ja jokusen kupposenkin siinä voisi kumota.

Matkaseuraksi kelpaa kaikenkarvaiset otukset sukupuoleen ja ikään katsomatta. No okei, ehkä yläikärajan voisi asettaa vaikka 30 vuoteen ja välttämättä en jaksaisi koko reissua puhua politiikasta tai uskonnosta.
Mikäli mahdut vaatimusteni rajoihin ja matka-aika passaa niin otahan yhteyttä :)

Sivuja: [1]