Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Chilikatti

Sivuja: [1]
1
Etsin kalustettuun asuntooni Tampereen Niemenrannassa asustelijaa reissuni ajaksi helmi- ja maaliskuuksi tai edes osaksi aikaa. Vuokra on 595€ johon kuuluu autopaikka pistokkeella. Detailjeista voidaan keskustella. Tärkein prioriteettini olisi löytää kissoilleni kaveri matkan ajaksi.

Diiliin kuuluu siis kahden ihastuttavan ja helpon kissakaverin rapsuttelu ja ruokkiminen.

Jos kiinnostuit kerron lisäinfoa! Voit mailata myös suoraan [email protected]

2
Baltian maat / Baltia polkypyörällä?
« : 06.01.2017, 20:18:57 »
Kiinnostaisi lähteä fillarilla pidemmälle reissulle ja pallottelen mielessäni vaihtoehtoja. Kokemusta pitkänmatkan pyöräilystä ei ole. Onko jollain kokemusta tämän kaltaisesta reitistä, jossa ajeltaisiin pääasiassa rannikkoseutua pitkin Tallinnasta Viron, Latvian, Liettuan ja Puolan läpi esim. Berliiniin? Paljonkohan aikaa tällaiseen realistisesti amatööripyöräilijän pitäisi varata aikaa lepopäivineen? Löytyyköhän majoituspaikkoja runsaasti vai pitääkö/ uskaltaako pääasiassa telttailla? Muita huomioonotettavia asioita pitkänmatkan pyöräilystä, matkavarustelusta, kohdemaista...?

Reittiä olen yrittänyt hahmotella bikemap-netin kanssa ja katsellut vähän tota eurovelo 10 reittiä (josta ei kauheesti näyttäs olevan infoa kyl).  Ainakin Viron pyöräilykartta on hankintalistalla.

Matka-ajankohtana kesä.

3
Etsin asuntooni luotettavaa vuokralaista ensi talveksi, koska olen itse ulkomailla syys-touko välillä. Tilavantuntuinen ja kotoisa 29m2 yksiö sijaitsee Tampereella suositulla Pispalan-asuinalueella. Tahmelan ranta siintää ikkunasta, rannalle kävelymatka pari minuuttia. Hyvät ulkoilumahdollisuudet, pyynikille 5min. Asunto on pienkerrostalossa maatasossa omalla sisäänkäynnillä ja terassilla. Sähkölämmitteinen. Autopaikkoja kadun varressa asunnon edessä. Remontoitu erittäin hyvä ja tilava keittiö. Astianpesukone, pyykinpesukone. Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Kaksi kauppaa lähietäisyydellä. Keskustaan kävelymatka tai bussilla n.10min. Asunto vuokrataan osittain kalustettuna ja sopimuksen mukaan voin jättää asuntoon myös muita tavaroita.

Vuokra 461e/kk sis. veden
Teet oman sähkösopimuksen ja kotivakuutuksen.

Asuntoa voi tulla katsomaan tai voin lähettää kuvia. Vuokravakuus 2kk vuokra.

Yhteystiedot:
Jenni Lehtonen
[email protected]
tai yksärii tänne

4
Lentomatkustus / Bankokista Vietnamiin
« : 11.11.2013, 16:39:24 »
Mulla on lento Bangkokkiin, josta pitäs päästä Saigoniin. Kannattaako mun varata jatkolento jo suomesta vai napata vasta sieltä? Kauan kannattaa varata aikaa Suvarnabhumissa vaihtoon, kun en tunne kenttää laisinkaan? Hakukone näyttäs tällä hetkellä halvimman lennot olevan VietJet Air. Onkohan luotettava?

Sivuja: [1]