Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Cantinero_de_Cuba

Sivuja: [1]
1
Ranska / Ranskan rannikot
« : 31.07.2003, 09:41:23 »
Mistä löytynee parhat Etelä-Ranskan lomanviettorannikot?

2
Eli tässä suunnitelmat muuttuvat koko ajan. Nyt olen vahvasti tässä kaavassa kiinni, laskin, että halpaa on kun lentää Ryanairilla kyseiset matkat. Tässä muutamat kysymykset kokeneille:

1. Ryanair, varaus ainoastaan VISA:lla. Maksajan ei tarvitse olla itse matkustaja!? Prk, kun maksuun lisätään vielä joku 4e!! lisämaksu, ja tämä aina kun varaan yhden suunnan matkan :/ Kertokaa kokemuksia kyseisistä lentokentistä, pääseekö helposti keskustoihin?

2. Tuleeko kalliksi, kun matkustaa kyseisissa maissa junilla tai bussilla? Esim Lontoossa ajattelin olla about 4-5p. Pariisissa muutaman päivän, joten metrokortti varmasti riittää (minkä hintainen?) Milanosta sitten pitäisi päästää eri paikkoihin, eli esim. Roomassa ja Venetsiassa pitäisi käydä(hinnat?) Juuri ajattelin mennä hakemaan tuon ISIC kortin, sillä kun saa hyvin alennusta. Kertokaa muuten, onko miten helppoa matkustaa kyseisissä maissa pummilla, hyvät mahdollisuudet jäädä kiinni ja teatteri pystyyn?

3. No majoituksista en kysy, pitänee tässä hakua käyttää. Onko elokuussa paikat vielä pahasti täynnä?

4. Varusteista sen verran, että mukaan otan 40-50l rinkan, onko järkeä ottaa mukaan makuupussi(600gr!)?

---
Tässä nyt jotain, mitä nyt on vielä mielessä tallella. Toi VISA tilanne näyttää pahalta :/ Onko mitään mahdollisuuksia opiskelijan saada kyseistä korttia? Noh, kiitos vastanneille etukäteen.  :)

3
Aasia / Railtrip to Israel!!
« : 09.07.2003, 18:45:24 »
Noniin. Nyt on suunnitteilla visiitti Israelissa, Haifassa, 5pv-viikko tai enemmän, tuttava asuu siellä!

On aikomuksena lentää elokuussa Skavstasta Lontooseen, sieltä lento Milaniin ja sitten matkailla Italian läpi Kreikkaan. Kreikan Piraeus satamasta on kahdella yhtiöllä laivayhteys Haifaan: "Poseidon Lines" ja "Salamis Lines" Maksaa ?noin 100e suunta ja matka kestää about 3päivää.  

Aikomuksena vielä reissuni aikana piipahtaa Pariisissa ja Istanbulissa sekä palata Saksan kautta.

Laskelmieni mukaan taloudellisesti järkevintä olisi ostaa kahden vyöhykkeen lippu Italiassa, säästyy ainakin aikaa (mutta :/ Ranska jää ulkopuolelle!?)

Onko kukaan täällä kävijöistä mennyt koskaan Israeliin asti, mahdollisesti Kreikasta!? Onko mahdollista mennä Turkin kautta? Laivayhtiöiden sivut vanhentuneet, hinnat 01-02, no enpä usko et paljon muuttuneet.

Eli siis aika pienellä budjetilla tässä mennään ja uskon sen hyvin riittävän, mutta riittääkö aikaa suunnitelmieni toteuttamiseen!? Tämä tässä on vasta kehittelyvaiheessa, alku näytää hyvältä. Uudet ideat ovat aina tervetulleita.
 8)

4
Junamatkustus / Dover - London
« : 29.07.2003, 17:58:43 »
Paljon on lipulla hintaa ilman interrail korttia, ja kortin kanssa?

5
Junamatkustus / Warsawa - Saksa
« : 26.07.2003, 23:08:40 »
Kertokaa hyvät ihmiset, miten olette mennet, mestä ja milla!
Nopein reitti suoraan läpi Berliiniin. Onko tietoa paljon matksaisi junalla/bussilla. Ajattelin siksi, että tekee mieli ottaa E-vyöhykkeen, D:n sijasta...

6
Junamatkustus / Saksan ja Italia kierros...
« : 23.07.2003, 09:38:30 »
Kokeneet kertokaa tuleeko halvemmaksi, jos lähtee ilman reililippua kiertämään kyseisiä maita? Saksaan sitten Varosvan kautta 15e(tallin)+40e(varsova).. Finjet 68e(rostok).. Ryanair(ei visa!  >:() Muuten aika mielenkiintoinen toi Berlin-Ibiza lento 150e(meno-paluu)  ;D

7
Pohjoismaat / tukholmaan laivalla.
« : 28.07.2003, 00:26:41 »
Tässä pähkinä,
miten pääsee Tukholmaan(hki tai tku) täältä pääkaupungista, halvemmalla kuin 30 eurolla  >:( ryöstöhinnat oikein meille opiskelijöille  ;)

Joillakin työpaikkoilla on jotkut setelit satavilla, onko totta?
Olen valmis vastaanottamaan sellaisen, jos ylimääräinen löytyy  ;D

8
Tyhmät kysymykset / Lipun ostopäivä ja lähtö!?
« : 31.07.2003, 09:24:17 »
Hei!

Olen tässä miettinyt, jos ostaisin lipun, joka alkaisi 2.8, mutta lähtö olisi edellisena päivänä illalla. Siinä säästäisin yhden päivän! Ei tee mieli antaa yhden päivän pois, jos lähtö on 21.00.

Onko kukaan tehnyt niin? Katsovatko lippuluukulla (Siljaline) lippua tarkasti?

9
Tyhmät kysymykset / disney land france
« : 17.07.2003, 12:16:31 »
Heei, kuka on käynyt!?  ??? Paljon on lipulla hintaa?

10
Eikö Tukholmaan pääsee, kun menee laivaan risteilylahjakortilla, ja Tukholmasta jatkaa matkan eteenpäin!?Siis menemättä takaisin laivaan, eihän he siellä ihmisia tarkista tai laskee!  ???  :)

11
Eurooppa / MTV - Valkana Beach Festival!
« : 28.07.2003, 08:25:57 »
Ketään lähdössä Croatiaan:
http://www.mtvvalkanabeach.com

Onko muuten elokuussa jotain muita suuria festareita maailmalla?

Sivuja: [1]