Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - HKK

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Burma(Myanmar) joulukuussa
« : 25.09.2016, 13:10:23 »
Tarkoitus on lahtea Burmaan (Myanmar) joulukuun alussa, n.03.12.-->. Olen matkustellut Kaakkois-Aasiassa muutamia kertoja, mutta Burmassa ei ole viela tullut kaytya. Ajatuksena olisi kierrella esim. Yangon - Mandalay - Inle Lake - Bagan - Ngapali Beach -alueita, mutta tarkkoja suunnitelmia ei viela ole, aikaa on max.2 viikkoa. Sen jalkeen suuntaan Thaimaahan, jossa reissukaveri odottaa.

Onko innokkaita mukaanlahtijoita tai hyvia vinkkeja jo Burmassa kayneilta?

2
Matkaseuraa / Langkawilla nyt?
« : 01.01.2015, 11:01:15 »
Löytyykö pallontallaajia Langkawilta?
Saavuin tänne tänään ja majoitun pari päivää Kuah Townissa. Olis kiva käydä katsomassa jotain nähtävyyksiä (skootterilla?) ja viettää päivä Pantai Cenangilla. Tai löytyykö ihan vaan drinkkiseuraa illaksi?

3
Yleinen / Uusi vuosi Lipellä?
« : 28.12.2014, 18:46:55 »
Onko jollain kokemusta uuden vuoden viettämisestä Koh Lipellä? Löytyykö uuden vuoden juhlia jostain päin saarta?

Ollaan nyt ensimmäistä päivää Lipellä ja vaikuttaa olevan lapsiperheiden ja pariskuntien kansoittama paikka, joten epäilyttää kannattaako edes jonkinlaisia juhlia kaipaavan jäädä tänne uudeksi vuodeksi...

4
Matkaseuraa / Belgia/Luxemburg/Tshekki kesäkuussa
« : 05.06.2014, 11:53:04 »
Hei!

Oon 31-v nainen,  lähdössä katsastamaan Belgian ja Luxemburgin 12.-18. kesäkuuta (noin), jonka jälkeen viikoksi Tshekkiin (25.kesäkuuta saakka). Tarkoitus kierrellä muutamassa eri kaupungissa, katsastaa nähtävyyksiä, joitain museoita, ehkä kokeilla jotain uutta aktiviteettia, nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta, vähän juhliakin.

Onko muita reisussa samoilla seuduilla?  :)


5
Matkaseuraa / Phuket/Ko Phi Phi joulu-uusi vuosi
« : 07.12.2013, 16:43:15 »
Olen 30v nainen ja menossa sukelluskurssille Koh Lantalle jouluviikoksi. Tämän jälkeen päivät 28.12.-01.01. olis ajatus viettää Phuket/Ko Phi Phi -alueella. Olen lähdössä matkaan yksin (myöskin ensimmäistä kertaa Aasiaan) ja seura noille noille joulun jälkeisille päiville olisi tervetullutta. Onko täältä joku, joka kaipaisi seuraa silloin noilla nurkilla? Olis kiva puuhata jotain yhdessä ja tietty löytää hyvät uuden vuoden bileet jostain  ;)

6
Matkaseuraa / Jouluksi matkoille?
« : 27.11.2013, 20:57:43 »
Kovasti tekis mieli ulkomaille jouluksi ja uudeksivuodeksi. Kaverit kaikki joko valittavat rahapulaa tai ovat silloin töissä, joten oon ajatellut lähteä reissuun ensimmäistä kertaa yksin. Yksin matkustelu ei sinänsä mietitytä, mutta jos muita on samoissa ajatuksissa, niin ottakaa yhteyttä. Olishan se kiva, jos vaikka löytyis reissuporukka. Olen suunnitellut olla reissussa n.23.12.-01.01. välisen ajan.

Matkakohdekin on vielä hakusessa, vähän oon katsonut esim. Kilroyn sukellusreissuja Aasiaan ('valmireissulle' olisi helpompaa lähteä yksinkin). Australia kiinnostais myös paljon tai esim. Etelä-Eurooppakin voi yhtä hyvin tulla kyseeseen, kunhan on lämmintä  8) Loma saisi mieluusti olla hyvä sekoitus nähtävyyksiä, kulttuuria, uusia kokemuksia, vähän rannalla makoilua, biletystäkin, uusia tuttavuuksia jne.

Laittakaa viestiä, jos on samanlaisia suunnitelmia tai vinkkejä. Olen 30-vuotias nainen, jolla matkustelukokemusta tähän mennessä vain Euroopasta, mutta mieli tekee kauemmaksikin  ;)

Sivuja: [1]