Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - teekissa

Sivuja: [1]
1
Aasia / Vinkkejä Vietnamiin joulukuulle
« : 25.04.2016, 12:24:29 »
Olen lentämässä Da Nangiin joulukuussa pariksi viikoksi, jouluaatto ja uusivuosi menee maassa. Tarkoitus ei olisi aivan älyttömästi kiertää, mutta eniten mietityttää että missä viettäisi uv:n ja miten etelään haluaa lähteä. Da Nangissa ajattelin viettää pari yötä, useamman yön Hoi Anissa lepäilemässä ja siitä jatkaa rannikkoa alas. Nha Trang tai Jungle Beach kiinnostaisivat, mutta jääkö jotain olennaista kokematta jos en tuon pidemmälle etene? Olisiko sisämaassa jotain mielenkiintoista mitä kannattaisi tsekata? Lennän Vietnamiin Hongkongista, joten suurkaupungit (lähinnä HCMC) voin jättää väliin. Kiitos vinkeistä jo etukäteen :-*

2
Lentomatkustus / Kyynärsauvoilla lentokoneeseen
« : 27.04.2015, 14:58:13 »
Nyt kävi niin, että joudun ainakin aloittamaan reissuni kyynärsauvojen varassa. Pitääkö mun ilmoittaa asiasta etukäteen lentoyhtiölle? Matkat on varattu Supersaverin kautta, eikä kyseinen lentoyhtiö toimi Suomessa, vaan ensimmäisen lennon operoi Finnair. Voinko mennä siis check-inissä Finnairin tiskille ja pyytää avustusta vaihtokentillä portilta toiselle siirtymiseen?

Muitakin vinkkejä lentomatkustamiseen kyynärsauvojen kera otetaan vastaan, esim. miten jaloittelu sujui lennon aikana. Olen tietenkin tohkeissani varannut ikkunapaikat kaikille lennoille ennen kuin jalkani loukkasin ;D Mitenköhän paluumatkalla, meneekö kyynärsauvat nätisti ruumaan? Saako ne paketoitua jotenkin toisiinsa kentällä?

3
Matkaseuraa / Touko-kesäkuussa Singaporeen ja Malesiaan
« : 11.02.2015, 09:39:52 »
Hei vaan! Koska kaverin mukaanlähtö on erittäin epävarmaa, kaipailisin seuraa ainakin osaksi tulevaa matkaani :) Lennot on ostettu niin, että saavun Singaporeen 1. toukokuuta ja paluulento lähtee samaisesta paikasta 6. kesäkuuta. Tuossa välissä olisi siis viitisen viikkoa aikaa kierrellä ja hämmästellä.

Haluaisin nähdä mahdollisimman paljon kaikkea. En ole ehkä niin museoihmisiä kuin ympäriinsä pällistelijä. Rakastan hyvää ruokaa, korkeita rakennuksia ja upeita maisemia. Tuon viiden viikon aikana toivoisin näkeväni ainakin Tiomanin, muuta itärannikkoa, Cameron Highlandsin ja Georgetownin. Kuljen mielelläni junilla ja paikallisbusseilla. Touko-kesäkuun vaihteen haluaisin viettää Kuchingissa/siellä suunnalla. Matkaan repun kanssa, eli ajattelin pysytellä paljon liikkeellä. Toisaalta jos paikka on kiva, saatan hetkeksi jämähtääkin. En halua tehdä päiväntarkkaa aikataulua reissulle.

Olen 25-vuotias nuori/nuorehko nainen. Kyseessä on ensimmäinen matkani, joka a) suuntautuu Euroopan ulkopuolelle, b) kestää yli viisi päivää. Eli paljon uutta ja jännää luvassa! Olen iloinen ja energinen tyyppi, jonka seurassa on helppo olla. Kaikenikäinen ja -karvainen matkaseura on tervetullutta ;) Laitathan viestiä jos nappasi, olisi kiva fiilistellä reissua myös etukäteen! Otan myös erittäin mielelläni vastaan kaikenlaisia matkavinkkejä tuonne suunnalle.

Sivuja: [1]