Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Severide

Sivuja: [1]
1
Kiina / Ocean Park Hongkong
« : 14.10.2017, 13:23:58 »
Onkos porukalla kokemusta Honkkarin Ocean parkista? Lippujen hinnat suhteelliseen tyyriin oloiset. Aikaa on neljä kokonaista päivää pyöriä kaupungissa ja kiinnostaisi kuulla kokemuksia ja mielipiteitä että kannattaako yhtä päivää tai päivän puolikasta uhrata tuolla Ocean parkissa.

2
Kiina / Chungking mansions Hongkong
« : 20.05.2017, 19:33:02 »
Onkos kellään kokemusta kyseisestä paikasta? Syksyllä olisi tarkotus matkustella Honkkariin neljäksi yöksi yksikseen ja hakusessa edullinen majoitus. Vähän ristiriitaista tietoa ja kommenttia tuntuu paikasta tulevan vastaan niin ajattelin että löytyisikö täältä porukkaa jolla omakohtaista kokemusta? Uskaltaako sieltä asumuksen ottaa vai onko syytä katsella vähän hinnakkaampia paikkoja?

3
Italia / Rooman hintataso
« : 09.03.2017, 11:55:16 »
Kellään viime hetken tietoa Rooman nykyisestä hintatasosta? Ensi viikolla menossa Ma-Pe reissulle Roomaan ja hieman yrittänyt saada käsitystä että paljonko tuolla saa rahaa palamaan. Selatessa erilaisia artikkeleita saa hyvin ristiriitaisen käsityksen siitä onko siellä halpaa vai todella kallista. Kaksi aikuista lähdössä reissuun ja lähinnä tarkoitus vaan oleskella ja katsoa paikkoja. Maksullisista nähtävyyksistä varmaan ainoastaan Colosseum tulee käytyä katsomassa.

4
Italia / Lentokentältä Rooman keskustaan
« : 04.01.2017, 12:50:51 »
Minkäslaisia tapoja porukka käyttänyt siirtymiseen rooman lentokentältä keskustaan? Katselin että taksilla liikkuminen olisi suhteellisen hintavaa molempiin suuntiin joten kaipaisin kokemuksia muista vaihtoehdoista

5
Eurooppa / Majoitus Dublinissa
« : 10.06.2016, 13:30:26 »
Tarkoituksena olisi matkata loppu kesästä Dubliniin pitkäksi viikonlopuksi. Kiinnostaisi tietää kokemuksia kohtuu hintaisista majoitus vaihtoehdoista. Mitään luksusta ei hakusessa ole mutta kuitenkin oma huone ettei mitään hostellien yhteishuone hommia. Noin ainakin nopealla vilkaisulla näyttää keskustan hotellit olevan suhteellisen hinnakkaita niin kysymys kuuluukin että onko muutaman päivän reissulla järkeä majoittua jopa hieman kauemmaksi keskusta? Minkälaiset on kulkuyhteydet ja tuleeko loppu pelissä maksettua sitten liikkumisesta niin paljon jos asustaa kauempana että olisi sama melkein asua sitten ihan keskustassa?

6
Lentomatkustus / Lentoaikojen muuttuminen
« : 02.03.2016, 03:42:59 »
Semmosta kyselisin että mitenhän asiaa kannattaisi lähestyä kun huomasin tuossa juuri tarkastaessani varaamiani lentoja että aikataulut muuttuneet. Toki aion olla yhteydessä paikkaan josta lennot ostin mutta lähinnä kyselisin kokemuksista että miten homma toimii jos meinaa mennä hankalaksi. Ongelmana siis että lentoa Helsinki-Istanbul on myöhästetty ja näin ollen jatkolento Istanbulista lähtee jo useita tunteja ennen kun edes saavun Istanbuliin. Oudolta myös tuntui että aiemman peruuntuneen lennon tilalle oli kyllä automaattisesti vaihdettu uusi lento mutta ei oltu mitenkään huomioitu tätä jatkolento asiaa. En myöskään ollut saanut tästä minkäänlaista ilmoitusta. Huomasin asian mentyäni tarkastelemaan lentoja check my trip sivustolta.

7
Eurooppa / Alanyan hintataso
« : 05.02.2016, 14:37:19 »
Syksyllä olisi tarkoitus matkata kohti Alanyaa ja olisi mukava vähän kuulla siellä lähi aikoina käyneiltä paikan hintatasosta. Paikka on jotakuinkin tuttu 8 vuoden takaiselta reissulta mutta nykyinen hintataso kiinnostaa. Viime keväänä matkatessa Kanarialle pidin paikallisia hintoja suhteellisen kalliina niin jos joku osaisi vaikkapa verrata näiden kahden välillä että vieläkö Alanyassa selviäisi kuitenkin halvemmalla.

8
Aasia / Everest base camp
« : 11.08.2015, 13:49:23 »
Löytyykö ketään Everest base campilla tai ympäristössä käyneitä? Itseä kiinnoistaisi patikointi reissu noihin maisemiin mitä useampikin firma tuntuu tarjoavan. Kiinnostaisi myös että minkähänlaisella pohjalla tuonne uskaltaisi lähteä, varsinaista kiipeily kokemustahan noille retkille ei kuulemma vaadita.

9
Espanja / Bahia Feliz
« : 21.11.2014, 23:09:55 »
Onko porukalla minkälaisia kokemuksia Bahia Felizestä sekä sen välittömästä läheisyydestä? Tammikuussa olisi tarkoitus kyseiseen paikkaan matkustaa. Itse Felize tuntuu olevan melkoisen pieni paikka. Mitä aktiviteetteja suosittelette matkalle? Olisiko kellään tietoa minkälainen mahtaa olla tämän hetkinen hintataso alueella?

Sivuja: [1]