Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Perkule

Sivuja: [1]
1
Eli nyt on pieni paniikki päällä. Olen Saksassa ja eilen lääkärissä diagnosoitiin umppari. Se oli sen verran hennon näkönem ultrassa ja veriarvot yhtä lukuunottamatta ok että lääkäri suostui että lennän kotiin sunnuntaina klo 17 (vaihtojen jälkeen perillä noin23). Koska matkavakuutuskortti ei ollut ehtinyt tulla ja ei ollut sitä euroooppalaista matkavakuutuskorttia niin jouduin kirjoittamaan jonkun paperin milloin lähden maasta ja että en ole varta vasten matkustanut Saksaan hoitoa saamaan. Eli epäselväksi jäi että mitä kautta hoito katettiin. Nyt siis jos käy huonosti niin joudun akuuttiin leikkaukseen nyt la-su välisenä yönä tai sunnnuntaina (olo vielä tarpeeksi tasanen ettei vielä asiaa sairaalaan)

Kysymys siis kuuluu että miten toimin kun vakuutus enää huomenna voimassa?

Varmasti löytyy vastaus jostain mutta näillä verkoilla ei vaan ole mahdollisuutta alkaa kalastaa. Saa lukita jos jokunsaa annettua vastauksen. Kiitos

2
Tällainen ongelma olisi että joulukuussa 2014 myönnetty passi (sormenjäljet ja muut herkut) ei käynyt eräässä suomalaisessa ravintolassa henkkarina. Tukan väri siis muuttunut ja paino noin 15kg eli näytän hieman erilaiselta mutta valtaosan mielestä silti tunnistettavissa selkeästi. Tässä tapauksessa saattoi olla myös kyse kiusanteosta, mutta sen verran säikäytti että mitä jos Jenkkilään ei passilla pääse? Olen ollu 2015 jenkeissä ja siellähän he tallentavat sormenjäljet? Mietin että uskallanko lähteä samalla passilla "onnea kokeilemaan" vai pitäisikö hankkia uusi passi? Onko kenellekkään käynyt niin että on epäilty passin kuuluvan toiselle ja joutunut juuri sormenjälkien kautta "todistamaan"? Matka tulossa alkuvuodesta.

Sivuja: [1]