Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - annehelleeni

Sivuja: [1]
1
Italia / Procidan saari ja Napoli
« : 10.07.2019, 11:27:53 »
Hei!

Minua kiinostaisi käydä/ mennä Procidan saaselle ehkä viikoksi ja sitten myös muutamaksi päiväksi Napoliin. Onko kenelläkään kokemusta Procidasta, mukavat, suht edulliset hotellit ja samanlaisia vinkkejä kaipaisin Napoliin. Kiitos!

Anne

2
Hei!

Kiinnostaisi, pitääkö Kuubaan matkustettaessa täyttää ESTA-ylilentoviisumi? Meille on kerran pamahtanut ESTA-kielto (miehen nimi) ja nyt ollaan loppuelämä turistiviisumin varassa USA:han matkustettaessa. Ja sen hankkiminen on kallista ja työlästä. Joten, onko mitään matkareittiä, jolla Kuubaan voisi lentää ilman tätä ESTA-menettelyä?

Anne

3
Espanja / La Gomera ja kansallispuisto
« : 25.11.2017, 17:53:58 »
Olemme lähdössä 11.2. La Gomeralle. Haluaisin mennä myös Garajonay-kansallispuistoon ja kysyn, onko joku mennyt sinne omin päin ja mitä kautta sinne kannattaa mennä? Tai jos on mentävä jonkun retkueen mukana, mitä toimistoa suosittelette? Jos menee omin päin kansallispuistoon, löytääkö sieltä myös omin päin pois, ettei tarvi helikopterilla hakea :-\?
Muutenkin, kuulisin mielelläni kokemuksia tuosta saaresta!

Kiitos!

Anne

4
Intia / Pohjois-Goan rannat
« : 21.08.2016, 14:02:49 »
Olen lähdössä ensimmäistä kertaa Goalle ja tykkäisin, että meressä voisi myös uida. Luin kuitenkin, että Pohjois-Goalla, missä hotellimme sijaitsee, eivät esim. Bagan tai Calanguten rannat ole turvallisia uimapaikkoja merivirtojen vuoksi. Onko näin? Missä muualla, kuin Etelä-Goalla on hyvia ja uintiturvallisia rantoja? Kiitos, jos viitsitte vastata varmasti typerän tuntuiseen kysymykseeni.

Sivuja: [1]