Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - autocad

Sivuja: [1]
1
Tervehdys! Mulla olisi tarvetta ostaa n.38000 Finnair plus pistettä. Mikäli sinulla lojuu ylimääräisenä ja esim menossa vanhaksi niin minä maksan niistä rahaa! Pienetkin erät kiinnostavat. Mikäli kiinnostuit niin ota yv:llä yhteyttä!

Ystävällisin terveisin Autocad

2
Matkaseuraa / Thaimaa huhtikuu 2017, mukaan koheltamaan?
« : 21.12.2016, 00:02:49 »
Heitetääs tänne kyselyä, jos jollakulla samanlaisia suunnitelmia. Eli tarkoitus olis koko huhtikuu 2017 pyöriä Thaimaassa. Reissukaveri vakavissa rahoitus ongelmissa ja ei pääse lähtemään. Tarkoitus mennä sitten ittekseen. Joten reissuseura kelpaa aina.

Eli lento Bangkokkiin ja siitä sitten tangentin osoittamaan suuntaan, joka ei ole vielä tiedossa. Kaikki ilman suunnat kelpaa. Käsimatkatavaroilla kohellan etiäppäin. Saaret, biitsi,viidakko, sukellus, skoottereilla kruisailu, yöelämä, urheilu jne. Aikalailla kaikki aktiviteetit menee, mutta museot ja sellaset ei ole meikäläisen juttu.  Reissannut paljon ja Thaimaassakin 5 kertaa. Perus setit tiedossa.

Eli meikäläinen on 25 korvilla oleva nuori mies. Kaikki kelpaa ja kaikkea siistiä uutta kokeiltava. Rehellinen ja luotettava. Omatoiminen. Mulla ei ole mitään sen kummempaa ylä- tai alarajaa budjetissa. Pihistely linjalle en lähde, että millään tonnilla en tule toimeen kuukautta :) Reissu toimii samalla kesälomana aika stressaavasta duunista niin sekin vaikuttaa siihen että en erityisesti pihistele mistään. Jos jotain budjettia niin mulla varmaan 3000-5000b menee päivässä. Tuun kyllä tonnillakin toimeen ei siinä mitään. Makuusaleissa en nuku. Jos jollain samankaltaisia suunnitelmia niin infoa vaan!
 
Sivuja: [1]