Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - otl

Sivuja: [1]
1
Italia / venetsian biennaali
« : 15.03.2017, 09:32:48 »
onko kukaan käynyt venetsian biennaalissa? onkohan biennaalia mahdollista nähdä yhdessä päivässä? yritän välttää yöksi jäämistä, hotellit on näköjään normaaliakin kalliimpia. minkä luokan ryysistä sopii odottaa toukokuun loppupuolella?

2
Kiina / xinjiang
« : 09.10.2015, 12:10:29 »
Mahtaako täällä olla Xinjiangissa käyneitä? Olisi tilaisuus noin 5pv pikareissulle Gobin pohjoispuoliseen Xinjiangiin, ja mietin mikähän seuraavista olisi mielenkiintoisin kohde nähdä silkkitiehistoriaa ja uiguurimeininkiä: Kashgar, Urumqi, vai Hami? Myös kaikki muutkin Xinjiang-vinkit ovat tervetulleita!

3
Hei,
Roadtrippisuunnitelmaa varten kysyn; mahtaako kenelläkään olla kokemuksia Sveitsin, Itävallan, Italian alppien teiden aukiolosta kesä-heinäkuussa,
tai, kenties suosituksia sivustoista joilta tällainen tieto löytyy?

...ja googlailun jälkeen vastaan itselleni :)

http://www.alpineroads.com/passstatus.php
http://www.myswissalps.com/car/trafficinfo

4
Eurooppa / Puola
« : 11.05.2015, 07:14:23 »
Kesän reissulla on suunnitelmissa Puolan läpiajo etelästä pohjoiseen. Tähänastiset kokemukseni rajoittuvat Krakovan kaupunkialueeseen, Auschwitziin ja juuri näihin läpiajoihin. Tuli mieleen, että siellähän voisi tietysti pysähtyäkin muuallakin kuin Varsovan ibishotellissa.  Maalais- tai luontoidylli kiinnostaa, mahtaako kenelläkään olla ehdotuksia?

5
Aasia / kaohsiung-tärppejä?
« : 12.12.2014, 10:56:31 »
nyt kävi niin että edessä on 4 yön reissu kaohsiungiin. mahtaakohan kenelläkään olla ravintola / baari / shoppailuvinkkejä kaohsiungiin?

6
Japani / yakushima
« : 26.09.2014, 08:51:37 »
hei, ensi viikolla olis luvassa pyrähdys yakushima-saarelle. jomon sugi -puuta on tarkoitus käydä katsomassa. onko kenelläkään haikki- tai onsen-suosituksia?

7
liekö kukaan vuokrannut autoa japanissa maaseudulla? kaikenlaiset kokemukset kiinnostaa, erityisesti että kysytäänkö eu-ajokortin haltijalta kansainvälistä ajokorttia? suunnitelmissa on reissu maaseudulle jossa kaikkien lähteiden mukaan auto on välttämätön.

8
Juuh elikkäs suunnittelen reilun viikon pyrähdystä vuokra-autolla Arizonassa, isoja kaupunkeja vältellen. Haussa on pölyistä autiomaata, hylättyjä bensiksiä, preeriaa, jne. Tarkoituksena olisi piipahtaa ainakin Organ Pipe Cactus -puistossa, ylittää valkoiset vuoret ja käydä Apache National Forestissa, Petrified Forestissa, Hopi-kulttuurikeskuksessa Second Mesa-kylässä ja ehkä vielä Grand Canyonilla jos siinä vaiheessa energia riittää. Phoenix-ketjusta bongasin Sedonan, näyttää hyvältä. Osaako joku Arizonan kävijä tai alkuperäiskansameiningin tuntija lisätä ylläolevaan jotain olennaista, vaikka jotain maisemareittejä, kyliä, luonnonpuistoja, näköaloja? Kiitos etukäteen.

9
Afrikka / 9h pysähdys Johannesburgissa
« : 26.10.2012, 07:39:30 »
hei, osaako kukaan kertoa mitä ehtisi/kannattaisi tehdä 9 tunnin pysähdyksellä Johannesburgissa? kaupunki, museot, luonto, kaikki kiinnostaa, valintakriteerinä on pääasiassa ehtiminen.

10
Tyhmät kysymykset / perjantai-ilta dubaissa
« : 20.01.2012, 07:58:54 »
moi, osaisko kukaan suositella jotain tekemistä dubaissa perjantai-iltana? myöhäisilta mieluummin kun alkuilta.  ostareissa pyöriminen ei kiinnosta, expattibaaritkin vähän niin ja näin.

(olisin laittanu maapallo on pyöreä -osastolle mut siellä ei oo lähi-idälle omaa aluetta!)

11
moi, pitäs hommata hyttysverkko ja muita vastaavia erätarvikkeita singaporesta. tietäiskö joku mistä kantsis etsiä?

12
Kiina / huanglongsi & jiuzhaigou
« : 26.02.2009, 16:22:55 »
hei,

lieneekö kenelläkään kokemusta jiuzhaigou-huanglongsin luonnonpuistoista?

http://wikitravel.org/en/Jiuzhaigou_National_Park
http://wikitravel.org/en/Huanglongsi_National_Park

kannattaako kiinankieliä taitamattoman buukata itsensä kiertomatkalle vai onnistuuko omatoimisesti, esim vuokraamalla taksin koko päiväksi? kuinka kauan tuolla käyneet ovat viettäneet aikaa puistoissa?13
Eurooppa / ateena: plaka vai omonia?
« : 24.08.2006, 11:08:39 »
hei,
osaiskohan joku ateenankävijä kertoa kumpaan otsikossa paikoista kannattaa hakeutua yöksi? lonely planet sanoo että "plakalla on kaikki kiinnostava" mutta tarkottaako se vaan brittituristilaumoja?
edullisempaa majoitusta vaikuttais löytyvän omonia-aukion läheltä, mutta vaikea päättää kun ei ole ikinä käynyt..  kiitos jos joku viitsii jakaa näkemyksiään aiheesta!
-olli

(aloitin uuden aiheen koska kysymykseni on näinkin tarkkarajainen)

14
olisko kaljalle lähtijöitä kööpenhaminassa, pistäkää pm:ää

olli

15
Junamatkustus / Istanbuliin vesiteitse
« : 29.06.2005, 22:34:17 »
hei,

Ansioitunut 1900-luvun alun pallontallaaja Olavi Paavolainen oli sitä mieltä että Istanbulia pitäisi lähestyä vesiteitse. Kysynkin siis; onko kukaan mennyt Istanbuliin laivalla? Kartan mukaan interail-lipulla saavutettavat lähtösatamat olisivat Constanta ja Varna, mutta mahtaakohan niistä mennä laivoja Istanbuliin? Google ei kovin paljoa tästä tiedä.

-olli

Sivuja: [1]