Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Fosse

Sivuja: [1]
1
Olettekos kuulleet... / Bangkokissa pommiräjähdyksiä
« : 31.12.2006, 14:34:07 »
Uutinen joka saattaa aika monia kiinnostaa:
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1294892

2
Hongkongilainen Oasis-lentoyhtiö aloittaa välilaskuttomat lennot kotikaupungistaan Lontooseen keskiviikkona. Oasis on ensimmäinen halpalentoyhtiö tällä vilkkaalla reitillä ja sen tähtäimessä on muun muassa Finnairin Aasian liikenne.

Oasiksen toimitusjohtaja Stephen Miller sanoi uutistoimisto AP:lle saaneensa idean uudesta lentoyhtiöstä nähtyään, kuinka paljon väkeä lentää Aasiasta Euroopan suuriin kohteisiin Helsingin ja Dubain kautta.

Oasis aikoo ensi vuonna aloittaa välilaskuttomat Boeing 747-lennot Lontoon lisäksi myös Milanoon ja Berliiniin.

Yhtiö on ainakin avaushintojensa valossa todellinen halpis. Halvimmat edestakaiset hinnat Lontooseen ovat AP:n mukaan 2 000 Hongkongin dollaria plus verot, joka on vain kolmasosa halvimmista nykyhinnoista. Internet kertoo Finnairin vastaavaksi hinnaksi 9 270 dollaria plus verot.

Toisin kuin useimmat lyhyiden matkojen halpalentoyhtiöt, Oasis aikoo tarjota myös palvelua. Pitkällä lennolla luvataan kaksi lämmintä ateriaa.


Lähde: www.hs.fi
Linkki: http://www.oasishongkong.com/gb/en/home.aspx

3
Thaimaan pääministeri Thaksin Shinawatra on julistanut maan pääkaupunkiin Bangkokiin poikkeustilan sen jälkeen kun kymmenen panssarivaunua ilmaantui hallituksen rakennuksen ympärille.

Thaksin sanoi Thaimaan television mukaan erottaneensa armeijan ylipäällikön ja kielsi armeijaa lähtemästä liikkeelle laittomasti. Thaksin on New Yorkissa YK:n kokouksessa.

Armeijan tv-asema näytti kuvia kuninkaallisesta perheestä ja soitti musiikkia, mitä on tehty aiemmin sotilasvallankaappauksien yhteydessä. Thaimaata on koetellut poliittinen kriisi opposition vaatiessa Thaksinin eroa, ja Bangkokissa kiertää huhuja sotilasvallankaappauksesta. Silminnäkijät ovat nähneet panssarivaunuja muutamilla Bangkokin kaduilla.

Lähde:www.iltasanomat.fi

4
Eli jos joltain löytyy niin olisin kiinnostunut ostaamaan ja tietenkin pitää olla "suht" hyvässä kunnossa :)

6
Yleinen / Paljonko olet palloa kiertänyt?
« : 16.08.2006, 22:53:03 »
Koitin etsiä jos tämä olisi täällä ennenkin ollut mutta ei ainakaan silmään osunut!Minun tulokseni voit  lukea allekirjoituksesta.
http://douweosinga.com/projects/visitedcountries

Vielä on vähän kierrettävää jäljellä :D

7
Olettekos kuulleet... / Tallink osti Silja Linen
« : 13.06.2006, 02:06:59 »

8
Kanada ja Yhdysvallat / Mitä löytyy SFO-LA väliltä
« : 05.06.2006, 02:39:29 »
Heinäkuussa oltaisiin lähdössä lätäkön toiselle puolelle kuukaudeksi reissaamaan ja nyt kiinnostaisi tietää "pikku"kaupungeista välillä SFO-LA.Ideana on ajaa autolla friscosta losiin California state highway 1:stä(muistaakseni tie oli tuon niminen,mutta se rantatie kumminkin)
ja pysähtyä matkan varrella yhdeksi yöksi johonkin kivaan paikkaan.
Jotain hajua itsellä on minkä nimisiä paikkoja matkan varrelta löytyy esim.Monterrey mutta trippi on meikäläisen ensimmäinen tuonne joten kaikki tieto perustuu pääasiassa lonely planetiin.Joten jos löytyy kokemuksia/tietoa paikoista tuollapäin niin otetaan ilolla vastaan :D  :D

9
Lentomatkustus / USA:n sisäiset lennot
« : 14.05.2006, 05:33:51 »
Olen tässä koittanut varata internetin kautta ensi kesäksi lentoja Buffalo-San Francisco reitille ja joka kerta esteeksi muodostuu joko maa(Ei pysty valitsemaan Suomea)tai puhelinnumero(ei hyväksy suomalaisia numeroita)!!!Joten jos täältä löytyy asian osaavia kavereita jotka kertoo minulle mistä pystyn liput varaamaan niin BRAVO  :!:  :!:

10
Olettekos kuulleet... / Finnair alkaa lentää Malesiaan
« : 05.04.2006, 16:14:38 »
Enpä löytänyt tätä mistään että jos joku on ehtinyt ennen minua  niin ylläpitäjät varmaan siirtää oikeaan paikkaan :D
Finnair avaa uuden lentoreitin Suomesta Malesian pääkaupunkiin Kuala Lumpuriin. Lennot alkavat ensi vuoden toukokuussa, ja reittiä lennetään kolmesti viikossa Bangkokin kautta.
Kuala Lumpur on jo Finnairin yhdestoista kohde Aasiassa, josta on tullut yhtiön strategiassa merkittävin laajentumissuunta. Ennen Kuala Lumpuria Finnair aloittaa lennot Nagoyaan Japaniin kesäkuussa ja Delhiin Intiaan marraskuussa. (STT)
Lähde:Iltasanomat

11
Lentomatkustus / Lennot USA:han
« : 23.03.2006, 06:23:28 »
Pitäisi saada halvat lennot lätäkön toiselle puolelle ensi kesäksi ja nyt vihdoin pitkän etsinnän jälkeen löysin semmoiset(meno-paluu STO-NYC 350e) US airwaysiltä.
Mutta kun ei ole hajuakaan kyseisestä yhtiöstä niin löytyisikö täältä valaisua asiaan??!Laittakaa kokemuksia kaikesta mahdollisesta yhtiöön liityvästä jos olette niillä lentäneet 8)  8)

12
Lentomatkustus / Helsinki-San Francisco
« : 12.03.2006, 01:08:20 »
Hello pallontallaajat!
Kertokaapa ensi kertaa Amerikkaan menevälle mistä saisi mahdollisimman halvalla lennot SFO:lle!!!Lähdön ei tarvitse välttämättä tapahtua Helsingistä!+++Amerikan sisäisistä lennoista sen verran että mikä on halvin/edullisin vaihtoehto reitille SFO-Toronto????Ja Kiiiitoksia etukäteen :D  :D

13
Nyt tarvitsisi kokeneilta reissaajilta tietoa!!Ensi kesänä olisi tarkoitus
lähteä n.kuukaudeksi reissaamaan jenkkilää+Kanadaa ympäri ja kuten aiheesta huomaatte neljä eri kohdetta olisi tarkoitus käydä läpi 1viikko per kaupunki periaatteella.Ideana olisi lentää New Yorkiin josta olisi saman tien lento friscoon(mistä halvat lennot)?????Friscosta takaisin nykkiin josta pitäisi lähteä bussilla niagaran putousten kautta Torontoon ja sieltä edelleen Montrealiin josta edelleen viimeiseksi viikoksi New Yorkiin(halpoja bussilippuja vailla)onko greyhound paras vaihtoehto??Lisäksi kiinnostaa kaikki ylimääräinen tieto mitä vaan voitte antaa:Nähtävyyksistä,hostelleista,hotelleista,rajojen ylityksistä,
pääsylipuista isoille areenoille/halleille(mistä saa, mitä maksaa esim.baseball otteluun lippu) ym...  ja esimerkiksi siitä että onko ideaa lentää nykkiin friscosta vai suoraan esim.Torontoon....

Aikapulan vuoksi voi olla että Montreal tai Toronto jää väliin.Kumman jättäisit itse :?:  :?:   8)  8) [/b]

Sivuja: [1]