Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Ipetorr

Sivuja: [1]
1
Etelä-Amerikka / Peru, Ecuador,Chile 2006
« : 23.01.2006, 22:09:54 »
Hei,

olen lähdössä tuohon suuntaan ensi syksynä. Nyt kaipaisinkin vinkkejä siitä mitä paikkoja kannattaa nähdä ja mitä välttää. Kaupunkiehdotuksia, reittivalintoja ja tottakai hostellivihjeitä otetaan vastaan! Matkustan luultavimmin ainakin osan ajasta yksin, onko turvallista jos käyttää maalaisjärkeä ja osaa espanjaa jotenkuten?

2
Matkaseuraa / Väli/Etelä-Amerikka syksy 2006
« : 23.01.2006, 11:42:18 »
Nyt on matkakassa koossa ja päätös lähteä loppuvuodesta lattareihin on kypsynyt. Tarkoituksena vierailla ainakin Ecuadorissa, jossa asuu yksi tuttu pienessä vuoristokylässä. Myös Peru ja Brasilia kiinnostavat! Tarkoitus olisi viipyä reissussa 3 kuukautta. Reissulta odotan mutkatonta oleilua ilman painostavia suunnitelmia. Tietysti myös historialliset nähtävyydet, juhliminen, luontojutut ja paikalliseen kulttuuriin tutustuminen kiinnostaa! Jos siis harkitset matkan tekemistä jo tänä vuonna (etkä jätä sitä aina siihen seuraavaan vuoteen) niin otappa yhteyttä! Myös muut (lomalaiset jne) pistäkää postia! Ja osoite on [email protected]


Niin ja vielä jotain itsestäni: Olen kohta 21-vuotias yliopisto-opiskelija Helsingistä. Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu musiikki, ruoka ja hauskanpito.

Sivuja: [1]