Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Majava

Sivuja: [1]
1
Ensi joulu-tammikuu tulee matkailtua Väli-Amerikassa (Honduras, Nicaragua, Costa Rica). Alustavaa matkasuunnitelmaa on tehty niin, että joulu tulisi vietettyä Nicaraguassa. Todennäköisesti maan etelä-länsiosassa. Sen verran olen jo ottanut selvää, että sielläkin joulun aika on vilkasta, joten sen aikainen majoitus kannattaa varata etukäteen. Sattuisiko kellään olemaan vinkkejä?

Haemme ehkä hieman paremman tason majoitusta, ei kuitenkaan mitään luksusta tarvitse olla. Hinta ehkä muutama kymppi yö. Jos rantaa ja ulkoilumahdollisuuksia olisi saatavilla, niin muchos buenos!

2
Mistä olette Väli-Amerikan kävijät ottaneet lentoja tuonne kohteisiin. Ja paljonkon on yleensä maksanut. Tuosta vierestä ebookersiltä tsekkasin pikaisesti ensi talvelle lentoa niin noin 1150 € menopaluu American Airlinesillä. Kohtuullinen hinta?

Miten muuten kulkeminen ja rajanylitykset Costa Rica - Nicaragua ja Honduras - Nicaragua ovat kokemustenne mukaan menneet?

Kitoos!!

3
Aasia / Mirissan ja Unawatuna (Sri Lanka) nykykondis
« : 28.02.2006, 15:32:50 »
Onko joku taatelintallaajista käynyt Mirissassa, Unwatunassa, Gallessa jne. Lankalla viime aikoina? Itse olin siellä ennen tsunamia. Kuvissa ja raporteissa tsunamin jälkeen näytti tosi pahalta. Mutta miten ovat seudut toipuneet vuoden aikana?

Kiinnostaisi kovasti, paljon on alueelta muistoja, mutta vähän tietoa nykytilanteesta.

Sivuja: [1]