Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - audiopoika

Sivuja: [1]
1
Tyhmät kysymykset / Tjäreborg - ennakkovaraajan etu?
« : 13.09.2015, 13:52:33 »
Onko Tjäreborgilla ollut aikaisempina vuosina ennakkovaraajan etua? Tjäreborg ei kerro, tuleeko tänä vuonna ko. etua ollenkaan.
Perheen kanssa matka suunnitteilla ensi kesälle. Mielellään odottelen hetken, jos matkasta on mahdollisuus saada vähän hintaa pois. Ja jos heillä ei taas tällaista alennustyyppiä ole, niin hoidan varauksen samantien.

2
Kolmilapsinen perhe, lapset 12, 10 ja 6v menossa Mallorcalle. Kumpaa lomakohdetta suosittelette Acúdiaa vai Palma Novaa? Molemmissa olisi laadukkaa Viva ketjun hotellit, joissa ei suurta eroa ole. Kumpi olisi siis paikkana miellyttävämpi, kun lähtee hotellialueellta tutkailemaan paikallisia nähtävyyksiä yms?

3
Olemme perheen kanssa lähdössä loppukesästä Kroatiaan. Majoitus aivan Splitin kupeessa rannikolla. Olisiko jollain antaa hyviä vinkkejä lapsille sopivista rannoista,  aktiviteeteista jne jne. Kiitos  :)

4
Tyhmät kysymykset / Split
« : 16.09.2013, 14:07:17 »
Olisi tarkoitus vuokrata talo/huvila (4 aikuista ja 5 lasta) 2014 loppukesästä Splitin alueelta. Alue on sillä tavalla vierasta,että ei oikein tiedä mistä päin kannattaisi taloa vielä harkita, niin että on ns. pelipaikoilla. Siinä on niitä isoja saaria, ovatko ne mukavia paikkoja jne jne? Ei viitsisi ihan syrjästäkään sitä vuokrata, jotta tekemistä riittää. Vinkkejä otetaan vastaan.

5
Tyhmät kysymykset / Ravintolasuosituksia Pariisiin
« : 08.07.2013, 12:51:21 »
Pariisin matka edessä. Ravintoloitahan siellä riittää, mutta ei haittaisi, vaikka joku kertoisi omia kokemuksiaan niistä.
Mitkään 500€uron fine-dining paikat eivät kiinnosta. Mutta hyvää ruokaa arvostan, joten hinta-laatusuhde olisi tärkeää.

6
Tyhmät kysymykset / Riikan ravintolat
« : 20.06.2012, 20:25:53 »
Suositelkaapa hyviä ravintoloita Riiassa. Kiitos.

7
Tiistaina menossa perheen kera lentokoneella Ruotsiin. Auto vuokrattu Budgetilta. Mikä on helpoin tapa päästä Budgetin vuokrauspisteelle Arlandan lentokentältä? Kaveri puhui jotain bussista nro 17 tms...


8
Miljoona risteilyreissua tullut heitettyä Tukholmaan ja aina päivä tulee vietettyä samassa keskustan kuppilassa. Olisi kiva saada vähän vaihtelua siihen muutamien tuntien ohjelmaan, joka kaupungissa vietetään. Olutta tms toki siinä nautitaan  8) Ehdotuksia mukavista teemabaareista tai muita mukavia paikkoja, joita pienessä sievässä voi käydä katselemassa, otetaan ilolla vastaan.

9
Moi!
Osaisiko joku suositella hyviä ravintoloita Bratislavassa?
Ns laatumestathan on itsekin helppo löytää, mutta sellaiset pienemmät pub-tyyppiset (jotka usein ovat parhaita), jäävät helposti löytämättä.

10
Tyhmät kysymykset / Hyvä hotelli perheelle Pärnusta?
« : 31.10.2010, 16:44:49 »
Ollaan menossa ensi kesänä Pärnuun perheen kanssa. Olisiko jollain suositella hyvää hotellia sieltä? Meitä on 2 aikuista + 7v, 5v ja 1v lapset, joten jonkinmoinen perhehuone olisi varmaan paras. Aamiainen sais olla ihan ok ja sijainti ei nyt aivan syrjäinen. K

11
Lento Wienissä klo 9.15. Siitä pitäisi siirtyä mahdollisimman helposti ja kuitenkin edullisesti Bratislavaan. Millä kannattaisi mennä, kauanko matka kestää ja onko tietoa hinnoista? Vaihtoehtoja taitavat olla lähinnä juna, bussi ja kantosiipialus.

12
Tyhmät kysymykset / Hotelli Bratislavasta?
« : 28.05.2010, 21:31:50 »
Moro!
Ens keväänä ois tarkoitus lähteä Bratislavaan katsomaan MM-kiekkoa. Osaisiko joku suositella ok tasoista ja myös ok hintaista (eli ei turhan kallista) hotellia keskustasta? Tarkoitan siis jotain kolmen tähden luokkaa. Hinnat varmaan tuplaantuu nykyisestä ,mut pitäähän sitä jostain joskus maksaakin :D

13
Olen kesän alussa menossa kahden viikon välein Tallinnaan. Tarvetta olisi uusille aurinkolaseille vahvuuksilla. Ovat aurinkolasit vahvuuksilla kuinka paljon halvemmat, noin keskimääräisesti, kuin Suomessa. Varmaan jotain Killer Loop, RayBan, Police tms merkkistä olen ostamassa.
Onnistuuko lasien hankkiminen niin,että tilaus ekalla reissulla ja nouto seuraavalla?

14
Tyhmät kysymykset / Tallinnan tuliaiset
« : 16.07.2007, 08:56:05 »
Mikä on nykyään se paikka Tallinnassa, josta nestemäiset tuliaiset kannattaa ostaa? Onko www.viinarannasta.ee edullisin, vai minne siis mennä?

15
Pohjoismaat / Hyvä ravintola Helsingissä?
« : 11.06.2007, 12:36:58 »
Vaimojen kanssa ollaan lähdössä Helsinkiin viettämään laatu-aikaa viikonlopuksi. Suositelkaapa jotain mukavaa ravintolaa, jossa hyvä ruoka ja tunnelma.

16
Tyhmät kysymykset / Rahanvaihto Riikassa
« : 27.04.2006, 09:44:50 »
Missä Riikassa kannattaa vaihtaa rahansa, että saa euroille vastinetta? Ovatko rahanvaihtopaikat auki myös viikonloppuisin? Olemme paikalla MM-kisojen aikaan, joten näin olettaisin, mutta kysyn silti. Vai kannattaako vaihtaa Suomessa pankissa?

17
Olemme kavereiden kanssa lähdössä Riikaan katsomaan lätkän MM-kisoja. Meillä on jo liput pe 12 ja la 13.5 peleihin. Emme kuitenkaan ehdi katsomaan perjantaina klo 12.15 alkavaa lohkojen A- ja D- nelosten välistä ottelua. Multa saisi liput tähän otteluun, jos jollakulla on niille käyttöä. Otteluna tod näk Slovenia - Tanska/Norja.
Maksu omantunnon mukaan...mutta ainakin postikulut :)

Jos on käyttöä lipuille, ota yhteyttä:
     [email protected]

18
Tyhmät kysymykset / Henkilöautolla Tallinnasta Riikaan
« : 24.02.2006, 12:18:18 »
Kauan teillä on matka kestänyt omalla autolla Tallinnasta Riikaan? Onko kokemuksia hotelli Brunieksista?

19
Tyhmät kysymykset / Hyviä ravintoloita Riikassa?
« : 21.02.2006, 14:44:20 »
Suositelkaapa hyviksi havaitsemianne ravintoloita Riikassa.

Sivuja: [1]