Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Oranki

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Sijaintisi NYT?
« : 08.09.2006, 08:03:33 »
Malesiassa Johor Bahrussa venaillaan et paastaan lentokoneella borneoon jahtaan orankeja.

2
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mitä mukissa?
« : 25.08.2006, 20:27:20 »
Punkkuspritea jota kutsun itse köyhästi sprunkuksi mutta tietääkö kukaan juoman oikeaa nimeä? Oon kuullu sen joskus mutta poissaolevasta tilasta johtuen en millään ilveellä muista kyseistä tietoa.

3
Matkaseuraa / Aasiassa syksyllä 06 -
« : 22.08.2006, 16:12:38 »
Minä ja ystäväni Herra Poljonen matkailemme 5.9 eteenpäin akselilla Singapore - Malesian borneo (Kota kinabalu, sipadan, orankimeininkiä- ?? ( laos, vietnam ehkä tai ehkä pelkkä thaimaa jos löytyy lunki paikka)

Vuorelle kiivetään jos kunto kestää ja sukeltelua harjoitetaan budjetin mukaan. Myös kaikenlaiset iltamat kiinnostaa. Ottakaa yhteyttä jos satutaan samoille sijoille samaan aikaan.  

Pallintallaajia luetaan aina kun keretään...

4
itse olen ajatellut ostaa reissukajarit singaporesta kun siellä on kuulemma halpaa, pihi p....a kun oon. Toiseksi matkaan tarttuu luultavasti itrip härpäkkä ja kysyisinkin että kannattaako ostaa ipodin oma systeemi vai onko sillä oikeastaan väliä? Kokemuksia kenelläkään?

5
Terveys ja turvallisuus / malarialääkitys
« : 19.08.2006, 01:09:21 »
Borneon visiittiä varten lekuri tääl suomes kirjotti mulle parin viikon kuurin tuota malaronea. Hintaa sille tulis apteekista poistettuna rapiat sata eskoo, mikä on aika lohkasun mun budjetista. Onko kellään tallaajalla henk.koht kokemusta paikan päältä ostetuista malarialääkkeistä?

Entäs tuo Borneo muuten, onko malaria kokemuksia sieltä? UM:n matkustustiedotteessa http://formin.finland.fi/public/default.aspx?contentid=66127&nodeid=34719&contentlan=1&culture=fi-FI mainitaan nimenomaan tuo Sabahin osavaltio malarian esiintymisalueeksi. Suunnitelmissa on muutaman luonnonpuiston tarkastaminen (tod. näk. Sarawakissa), sekä Mt Kinabalulle kapuaminen. Näillä näkymin taidan kuitenkin jättää estolääkkeet apteekin hyllylle ja kokeilla onneani pitkälahkeisten vaatteiden sekä hyttyskarkotteiden kanssa. Olenko tyhmä?

6
Ei se nyt niin euron päälle sitten meikäläisillä ole mutta vähän päälle 400 euroo on menolento singaporeen. En tiedä sopiiko tää enään tähän mutta olisiko jollain joka on käynyt kota kinabalussa jotain pikku vink vinkkejä ihan yleisistä asioista?
 Rajoittaako se että malesia on muslimivaltio tuota juhlimispuolta rankasti? Kyllä luulisi että jos joku haluaa kuppia ottaa niin sitä siellä on tarjolla vaikkakin varmasti sitä paheksutaan.

7
Hello pallintallaajat. Taas olisi syyskuun aikana tarkoitus lähteä reissuun tuonne muailmalle eritoten malesian borneoon kota kinabalun tienoille ja sieltä kavuta pikkuhiljaa ylospäin kohti bangkokia ja suomea.
Kyselisin kokeneemmilta tallareilta että kuinka paljon kannattaa maksaa yhdensuunnan lentolipusta, siis jos haluaa päästä mahd halvalla,  malesiaan, singaporeen tai johonkin sinne päin?

8
Thaimaa / Koh tao huhtikuu 06
« : 25.03.2006, 14:15:03 »
Joo lähetettiin sinne jo viime viikolla liuta kysymyksiä mut vastaus oli aika laimea. Suositteli sitä viewcliffiä joten sinne varmaan aluksi suunistetaan.

9
Tyhmät kysymykset / Höntti kysymys hotelleista...
« : 25.03.2006, 13:26:45 »
Suuret kiitokset vastauksista. Jatkoa seuraa! Thaimaahan ollaan menossa joten maksetaanko siellä huoneet etukäteen vai vasta lähdettäessä?

10
Thaimaa / Koh tao huhtikuu 06
« : 25.03.2006, 13:22:49 »
Aika hiljaista on...skriik skriik! Kuulinpa just että songkran on 12-15 huhtikuuta ja että taolla olis kauheesti populaa silloin. Et olis parempi varata majoitus ajoissa mutta kun ei noista paikoista oikeen tiedä. Kaikki netistä löytämät paikat vaikuttaa aikas kalliilta. Täytyy varmaan ottaa huone jostain kalliimmasta paikasta ja etsiä sieltä käsin halvempi paikka.

11
Tyhmät kysymykset / Höntti kysymys hotelleista...
« : 24.03.2006, 21:10:35 »
Tää on totellakin tyhmä kysymys mut ilmottaako hotellit ynnä muut majoitusliikkeet hintansa aina per henki vai per huone?

12
Thaimaa / Koh tao huhtikuu 06
« : 19.03.2006, 17:41:40 »
Mortonki! Ollaan lähös tyttöystävän kans siis taolle ja tarkotuksena olis olla perillä huhtikuun 8 päevä ja viipyä ainakin padikortin hankinnan ajan. Jos on kurko paikka niin voidaan viipyä pitempäänkin. Niinpä kyselisin vähän taosta siellä hiljattain käyneiltä että mistä päin sais hyvän ja halvan bungalowin kahelle ja kuinka paljon maksaa, mieluiten sellaiselta rannalta missä olis hyvät vedet snorklata ja uiskennella? Himottais mennä rikun ja tunnan perässä ao leukille joten mielipiteitä mestasta? Saa pistää kaikenlaista infoa kyseisestä saaresta, kaikki otetaan vastaan.  Läskit tattikset kaikille jo etukäteen!

Sivuja: [1]