Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Rytmi

Sivuja: [1] 2
1
Eurooppa / Vs: Dubrovnikista Milanoon 10pv:ssä!?
« : 26.05.2009, 21:28:35 »
Kiitoksia teille neuvoistanne!

Päätettiin matkakumppanin kanssa toteuttaa se Italian puolelle meno tuota Split-Zagreb-Venetsia junaosuutta käyttämällä. Näin päästään kätevästi tsekkaamaan se Venetsia, mikä oli alkuperäisellä kiinnostuslistalla. Tuo junareitti tulee halvemmaksikin, kun lautta Anconaan ja sieltä junailu kohti Milanoa. Kaikki vaihtoehdot kyllä tutkimme, ja itse olen viettänyt viimeiset päivät netissä 24/7. Nyt tuntuu hyvältä, kun päädyimme johonkin ratkaisuun :)

Tällä systeemillä saamme nauttia Dalmatian rannikosta 7pv. Täytyy siinä ajassa kerätä energiaa ja rentoutua, että jaksaa sitten rykästä kolmessä päivässä Milanoon, viettäen 2 yötä junassa...

Reissua odotellessa  8)

2
Eurooppa / Vs: Dubrovnikista Milanoon 10pv:ssä!?
« : 23.05.2009, 12:20:18 »
"The line does not exist." - Sanoo Jadroline Dubrovni-Hvar reitistä! Saarien läpi vois tosiaan mennä, mutta siinä menee taas sitä aikaa, eikä ehi olla edes sitä 2 yötä yhessä paikassa!
Pitääkin miettiä tuota junateitse  Italiaan menemistä vaihtoehtona tuolle lautalle..kiitos vinkistä!

3
Eurooppa / Dubrovnikista Milanoon 10pv:ssä!?
« : 23.05.2009, 11:32:44 »
Erinäisten käänteiden, reissukaverin vaihdoksen ja sähläyksen myötä alunperin 2,5viikon reissu on muuttunut 10pv:n matkaksi: lento Dubrovnikiin 29.6 ja paluulento Milanosta 8.7.

Tässä ajassa pitäis tuo väli taittaa, ja kyllä, tiedän, että aikaa on aivan liian vähän ja juoksemiseksi se menee, mutta näillä mennään :) Alunperin oli tarkoitus mennä Kroatiassa Dubrovnik - Hvar - Split, mistä lautta Anconaan, mutta nyt olen lukenut, että Hvariin ei pääse suoraan lautalla Dubrovnikistä. Kannattaako siis jättää saaret suosiolla väliin, vai olisiko siinä Dubrovnik - Split välillä jotain kätevää ja kivaa välietappia 1-2 yöksi?

Toinen ongelma on tuo Italian puoli. Siellä olisi aikaa tsekata maksimissaan yksi kaupunki tuossa Ancona - Milano välissä, joten mitä suosittelisitte? Se pitäisi siis olla hyvien ja nopeiden yhteyksien varrella. Haaveena olisi ollut ehtiä Veneziaan, mutta katselemieni juna-aikataulujen puolesta se taitaa olla liian iso mutka reitillä. Olen itse Milanossa käynyt ennenkin, joten siihen ei tarvi kummemmin varata aikaa.

Intresseinä matkalla olisi päästää rantsuilemaan, nauttimaan hyvästä ruuasta ja viinistä sekä katselemaan paikkoja ja meininkiä (ei niinkään historiallisia nähtävyyksiä)!

Innolla odotan ehdotuksianne tähän aika toivottomalta kuulostavaan kuvioon!! Tiedossa ei varmaan ole mikään rentoilu-loma, mutta tuleehän koettua tämäkin :)

4
Italia / Vs: Rooma
« : 12.01.2009, 18:40:42 »
Juu..tästä ketjusta lueskelin, että vappuna populaa riittää. Siinä vaan on pyhäpäivä, niin saa mukavasti pidennetyn viikonlopun ilman lomapäiviä! Täytyy asennoitua siis ryysikseen, jonottamiseen ja ahtauteen  :-\

5
Italia / Vs: Rooma
« : 12.01.2009, 14:30:38 »
Heips vain Rooma-rulettajat!

Itse varasin juuri lennot Roomaan vapuksi (vain 160€ meno-paluu Blue1:ltä). Ketju on kahlattu läpi ja b&b tietokantoja myös. Huomasin, että monet kivan oloiset paikat olivat jo vapuksi varattuja, joten kiirettä pukkaa, jos haluaa hyvän paikan..
Kiikarissa olisi kaksi ok-hintaista b&b:tä Piazza Venezian molemmin puolin. Toinen on Cavourin metro-aseman lähellä ja toinen Piazzan toisella puolella, lähempänä jokea Via Arenulalla. Onko äkkiseltään suosituksia siitä, kumpi olisi parempi? Aikaa on vain 3pv, joten haluaisin sijainnin olevan hyvä.

Kiitoksia asiantuntijoille hyvsitä vinkeistä! Matkakuumehan tässä herää, vaikka reissuun vielä aikaa :)

6
Nyt jonkun täytyy auttaa, kun olo on kuin lapsella karkkihyllyn luona. Liikaa vaihtoehtoja!
Ajatuksena olisi lähteä syys-marraskuussa n. viikon Karibian risteilylle Floridasta joko Miamista tai sitten Fort Lauderdalesta. Haluttaisiin nähdä toisistaan eroavia kulttuureita sekä tietysti päästä liikkumaan luontoon. Shoppailu ei siis ole prioriteettilistan kärjessä. Musiikki ja tanssi kuuluvat myös ohjelmaan, koska peppua on päästävä heiluttamaan kyseisellä reissulla!
Lähteäkö siis itään, länteen, etelään vai valita jopa Bahamas-risteily??
Kertokaa kokemuksianne ja suositelkaa! Tietenkin saa eri reittejä verratakin, jos reissuja on ehtinyt kertyä useampiakin. Mites reissujenne kokonaiskustannukset verrattuna itse laivamatkaan? Kiitos!

7
Aasia / Thaimaan ja Laosin raja suljettu?
« : 20.09.2006, 15:09:09 »
Tänään illalla on tosiaan lento Bangkokiin, josta oli tarkoitus suunnistaa suoraan Laosiin Friendship Bridgen kautta. Suomen tietotoimiston mukaan raja on suljettu, tosin ulkoasiainministeriö ei tiedä asiasta tällä hetkellä kuulemma mitään. Sattuuko joku pallontallaaja tietämään jotain, jotta pakka saatais varmasti sekasin.... ?

8
Matkaseuraa / Aasiassa syksyllä 06 -
« : 11.09.2006, 16:44:33 »
Lainaus käyttäjältä: "arien"
Kukaan Laosissa lokakuussa?


Meitä on kaksi tyttöä Laosissa reppureissulla suunnilleen 26.9.-13.10. välisen ajan? Missäs päin itse siellä liikuskelet?

9
Aasia / Kambodia - Laos rajan ylitys
« : 09.09.2006, 14:42:06 »
Mites on, saako tuolta rajanylityspaikalta viisumin Kambodzaan, jos siis tulee Laosin suunnalta?

10
Auttakaas hyvät ihmiset aloittelijaa hädässä!

Pitäisi päästä mahdollisimman nopeasti Laosin eteläosasta esim. Paksesta tai 4000 island alueelta Vietnamiin, Ho Chi Minh Cityyn. Kannattaako mennä Kambodzan läpi vai suoraan Laosista Vietnamiin ja sieltä esim. bussilla alas HCMC:iin? Onko tämä mahdollista lentäen (edullisesti)?

Kiitos kaunis :)

11
Aasia / Nikotiinipurkat mukaan Kaakkois-Aasian reissulle?
« : 06.09.2006, 08:40:06 »
Kiitos Matt tiedosta! Kannan siis mukana...
Hävettää ehkä siksi, että oon kohta ollu 9 kuukautta polttamatta, joten pitäis varmaan pärjätä ilman sitä pahuksen purkkaakin.  :oops:

12
Aasia / Nikotiinipurkat mukaan Kaakkois-Aasian reissulle?
« : 05.09.2006, 16:00:32 »
Pahoittelen jo etukäteen kysymykseni tasoa...
Eli tupakanpolton lopettaneena ja silti nikotiiniriippuvaisena haluaisin tietää, onko kukaan törmännyt Kaakkois-Aasiassa nikotiinipurukumiin tai -pillereihin? En millään viitsis kantaa purukumeja mukanani, jos niitä on mahdollista saada paikanpäältäkin.
Kylläpä hävettää tällainen viesti tänne laittaa... :roll:

13
Aasia / Kiitos neuvoista!
« : 16.08.2006, 15:56:48 »
Varasin lennon Tiger Airwaysilta Saigonista (HCMC) Singaporeen 18.10 ja maksoin siitä vain 48 euroa veroineen. Aika halvalla sain..Vaikkakin matkasuunnitelmaan tulee nyt yksi uusi maa (Singapore). Mutta sieltä on käsittääkseni ihan hyvät kulkuyhteyden Kuala Lumpuriin, josta matka jatkuu sitten Thaimaahan!  :P

14
Aasia / Bangkok-Laos-Vietnam-Malesia--Neuvoja?
« : 08.08.2006, 22:39:06 »
Reissu lähenee!

Lennot on varattu 20.9 Bangkokiin ja sieltä olisi tarkoitus suunnata Laosin kautta Vietnamiin. Haaveena olisi lentää Vietnamista Malesiaan (esim. Kuala Lumpuriin) ja lähteä tästä kipuamaan Thaimaata ylöspäin kohti Bangkokia, josta lento takaisin Helsinkiin lähtee tasan 2:den kuukauden päästä saapumisesta.
Kaikki mahdolliset vinkit tältä akselilta otetaan mielellään vastaan  ja erityisesti kiinnostaisi tietää, että miten on noiden Vietnam-Malesia lentojen suhteen. Esim. mistä kaupungista kannattaa lentää tai mistä yleensäkkään näitä lentoja Malesiaan lennetään?

Kaksi kuukautta on aikaa, ja tarkoitus olisi pistää aikaa "puoliksi" niin että 1kk Laos-Vietnam ja 1kk Malesia-Thaimaa..Onko ensimmäisellä akselilla tarpeeksi nähtävää, ja riittääkö puolestaan toisen akselin katsastamiseen 1kk, jos haluna olisi nähdä ainakin Kuala Lumpur, Krabi + länsipuolen saaret, Ko Samui-Ko Tao.

Laos- ja Vietnam tietous on todella vähäistä, enkä tiedä mitkä paikat olisivat näkemisen arvoisia! Joten, jos te kokeneemmat haluaisitte neuvoa, niin KIITOS, otan kaikki neuvot mielelläni vastaan!

15
Lentomatkustus / Lentokentät Viro ja Tukholma
« : 08.07.2006, 10:57:05 »
Käy Pete katsomassa seuraavat sivut www.intiakeskus.fi
Sieltä saatat löytää halvat lennot ja sivut ovat suomenkieliset :)

16
Terveys ja turvallisuus / ILMASET ROKOTUKSET
« : 18.05.2006, 11:54:26 »
Jos pokka riittää, niin seuraavasta paikasta saa ilmaiseksi A- & B-hepatiittirokotteen.

http://www.a-klinikka.fi/vinkki/index.php

Tällä hetkellä heillä on käytössä Twinrix-rokotteet.
Paikka on tarkoitettu suonensisäisten huumeiden käyttäjille ja heidän läheisilleen (esim. tyttö/poikaystävä). Rokotteet ovat ilmaisia ja kuten "matalankynnyksen"-palveluille on ominaista, ei henkilötietoja paljoa kysellä.

17
Matkaseuraa / kaakkois aasia - syksy 2006
« : 19.04.2006, 19:52:55 »
Helou herrat!
Meitä on tässä kaksi 23.v. tyttöä lähdössä syyskuun alussa Thaimaahan ja sen lähialueille, esim. Laos ja Vietnam, "reppuretkeilee" n. 3 kuukaudeks tai toisin sanoen niin pitkäks aikaa ku talous antaa myöden. Piti lähteä väli-amerikkaan, mutta todettiin hintatason olevan sen verran korkeampi sillä suunnalle, että matkan pituus lyhenis puolella... Bankokiin ajateltiin lentää heti syyskuun 2.-4. päivä ja sieltä johonkin päin startata. Olisiko ehdotuksia suunnasta? Sadekautta pitäisi hitusen päästä karkuun, joten mistä päin rundi kannattais alottaa? 8)

18
Lentomatkustus / Sterling?
« : 14.04.2006, 16:13:09 »
Kävin tarkastamassa oman lentoni tuolta nettisivuilta ja siellä näyttivät juuri niitä uusia aikatauluja kyseisten päivien kohdalta ja niissä luku myös, että "operated by Air Finland", joten ehkä se netti on ajan tasalla, mutta kannattaa varmistaa jos yhtään alkaa epäilyttää!

19
Lentomatkustus / Sterling?
« : 13.04.2006, 09:32:44 »
Nyt puhuin kyllä ihan höpöjä edellisessä viestissäni..eli se on Air Finland, joka niitä Sterlingin lentoja lentää, eikä suinkaan Ryanair  :)

20
Lentomatkustus / Sterling
« : 13.04.2006, 09:28:56 »
Minulla on lento varattuna 2.5-11.5.2006 Malagaan. Ilmotusta mistään peruuntumisista tai muutoksista ei ollut tullu, mutta tiedustelin asiaa asiakaspalvelusta (ja pääsin läpi 10 minuutissa) ja sieltä kerrottiin, että lentojen kohdalla on tapahtunut aikataulumuutoksia..eli nämä uudet aikataulut ovat Ryanairin mukaiset lennot..ja kun minulla on lentopäivät ti & to, niin peruutuksia ei tullut, vaan lennän Ryanairilla muutaman tunnin aikaisemmin! Eipä siinä mitään, mutta ihmettelen vain, että miten tälläsistä muutoksista ei ilmoteta?? Jos en olisi surffannut tällä sivustolla, niin olisin myöhästynyt tunnilla lentokoneesta. Ja kuinkakohan monelle näin oikeasti käykin....

Sivuja: [1] 2