Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Annitz

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Costa Ricaan
« : 14.05.2010, 22:35:31 »
Moikka,
Suunnitelmissa on Corcovadon luonnonpuisto heinäkuussa ja nyt kaipailisin kokemuksia paikasta. Oon ehtinyt lukemaan Corcovadosta lähinnä Lonely Planetista ja sitten googlen kautta oon löytänyt muutamia hyödyllisiä sivustoja. Mutta jos jollakulla on kokemuksia seuraavista asioista niin olisin todella kiinnostunut kuulemaan + tietysti yleisesti ottaen kokemuksia ko. puistosta:

- Olemme matkustamassa Corcovadoon heinäkuussa, onko tietoa kuinka paljon sadekausi vaikuttaa matkan tekoon / puistoon (osa puistosta saataa olla kiinni)?

- Onko kokemuksia oppaan käytöstä alueella / itsenäisesti vaellusreittien kulkemisesta? Los Patos – Sirena – La leona on kuulemma suosituin vaellusreitti ja se on myös meillä suunnitelmissa. Ja kuinka helppo / hankala on vasta paikan päällä järjestää opas reitille?

- Vaellusreitin aikana varmaan on syytä käyttää kevyttä reppua niin onko alueella joku paikka mihin isomman rinkan voisi jättää muutamiksi päiviksi esim. jos reittinä olisi juuri: Los Patos – Sirena – La Leona?

- Onko jotain erityistä mitä pitäisi huomioida / olisi hyvä tietää Corcovadon luonnonpuistosta? 

Kiitos jo etukäteen jos joku vastailee näihin kysymyksiin!

2
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Panama
« : 17.12.2009, 21:25:12 »
Osaisko joku kertoa minkälaiset sääolosuhteet Bocas Del Torossa olis heinäkuussa? Onko sadekausi tms.? 

3
Aasia / Vs: Majoitus Singapore ja Malesia
« : 30.03.2009, 20:48:13 »
Swiss cottage oli varattu meille kahdeksi yöksi ja yksi yö riitti. Oltiin ainoat tyypit sielä ja ketään ei näkyny missään ei edes henkilökuntaa. Huone oli aika karu...

4
Aasia / Vs: Majoitus Singapore ja Malesia
« : 26.01.2009, 22:49:17 »
Kokemuksia on varmasti monenlaisia mutta pakko mainita, että itse koin pitkan matkan bussit erittäin turvallisiksi. Ei tarvinnut jännitellä mitään, kyttäillä tavaroita tms.

5
Aasia / Vs: tioman
« : 18.01.2009, 12:10:19 »
Tuolta löytyy aikaisempi keskustelu aiheesta:
http://www.pallontallaajat.net/pt2/keskustelu/index.php?topic=13801.06
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Guatemala ja vaarat?
« : 02.01.2009, 16:39:37 »
Mikäköhän mahtaisi olla paras/turvallisin tapa matkustaa Guatemala Cityn lentokenttä - Antigua väli?

7
Eikö kukaan olisi kiinnostunut kertomaan PA kokemuksista nyt kun työkausi taitaa olla ohi...?

8
Aika monesti varmaan vaihtarit ovat näitä "paikallisia"opiskelijoita vanhempia. Näin ainakin itse olin Briteissä ollessani ja tuttuni ovat todenneet saman riippumatta maasta.. Anyway vielä tohon Temasek:iin Singaporessa palatakseni, sieltä valmistuneet voivat kuitenkin hakea Master-opintoihin. Joten olisko kuitenkaan ihan ammattikoulutasoa?   

9
Singapore voisi olla aika varteenotettava vaihtoehto. Kavereita/tuttujani on ollut Temasek-nimisessä opinahjossa vaihdoissa. Löydät: http://www.tp.edu.sg/
Koulun tasosta en sen enempää tiedä mutta suht helposti sinne pääsi nämä vaihto-oppilaat ilman että koulut olivat kirjoittaneet yhteistyösopimuksia.

Sunhan kannattaa myös katella mitä yhteistyökouluja muilla suomalaisilla ammattikorkeakouluilla/yliopistoilla Aasiassa on ja sitä kautta löytää mieleinen vaihtoehto. 

10
Espanja / Vs: Vamos a la Barcelona..
« : 14.10.2008, 22:51:40 »
Hola,

Olen aamusta klo 09 Barcelonassa ja seuraava lento klo 16. Onko mielestänne mitään järkeä lähteä kentältä ja käväistä keskustassa esimerkiksi kahvilla ja nauttia hetki loistavasta kaupungista?

Siirretty tämä aloitus ketjun jatkeeksi. Heloriina/mode

11
Itse en voi muuta todeta kuin, että aikamoinen fiasko ollut yhteistyö tämän NE instituutin kanssa. Mun tiedusteluihin mm. milloin aloitan harjoittelun ei ole vastailtu sitten alkukesän. Cimosta selittivät asiaa kulttuurieroilla... Odottelen vielä itsekkin, että saisin jotain tietoa puljusta millon alottaisin. huh!

12
Ely, saitko itse valita kaupungin, jossa haluat työskennellä? Huomasin, että tarjoavat (Allianssi siis) myös Madridissa työmahdollisuutta Costa Del Solin lisäksi Job&Travel-ohjelmassaan.

13
Heissan,

Itseäni kiinnostaisi tietää, että minkälainen (työ)kokemus teille toi PortAventura on ollut?Olen ajatellut mahdollisesti hakea ensi vuonna ja olisi mukava kuulla kokemuksista, sekä positiivisista että negatiivisista. Oletteko oppineet hyvin kieltä ja pärjänneet palkalla hyvin vai huonosti? Onko palkka riittänyt vuokranmaksun jälkeen muuhun mukavaan? Olen seurannut keskustelua viimeisien kuukausien ajan mutta kesän loputtua on varmaan enemmän kokemuksia  :-X

14
Tähän ohjelmaan oli haku vuoden alusta. Sun kannattaa varmaan soittaa Cimoon ja kysyä asiasta.

15
Faxon84, me ollaan sielä sitten samoihin aikoihin :) Mulla myös sillon lokakuussa lähtö.

16
Moips,

Miten teidän työt on lähtenyt käyntiin sielä  :)?

17
Hola!

Ensimmäistä kertaa tosiaan Espanjaan matkalla ja odotukset ovat kovat  :D Kaksi viikkoa aikaa ja meno-paluu lennot Madridiin kesäkuun lopussa (paluu heinäkuun alussa). Madridin lisäksi olisi mukava käydä jossain muualla myöskin. Toledo oli ainakin suunnitelmissa mutta mitä muuta? Ehdotuksia otetaan vastaan  :D. ...Tarkoituksena ei kuitenkaan ole stressata kahta viikkoa erilaisissa kulkuneuvoissa  ;)

Gracias!   

18
Enpä olisi nyt ihan samaa mieltä. Ensinnäkin ylipäänsä on hyvin surullista jos ihmiset ajattelevat työntekoa vain rahansaannin kannalta...

Olen aikaisemmin ollut USA:ssa töissä kesän ja palkka oli samaaluokkaa,päivät pitkiä jne... Mulla oli kuitenki mahdollisuus lähteä sinne 150e budjetilla ja työsuhteen jälkeen rahatilanne mahdollisti matkustelun myös muualla USA:ssa ja Karibialla. USA:ssa myös elinkustannukset ovat halvemmat (jos palkkaan verrataan). 5000 eurolla eläisit todella kulutusjuhlaa jo Suomessa mun näkökulmasta  ::) 

Vaikka todella kliseiseltä kuullostaa niin eihän sitä kielitaitoa,ystäviä,kokemuksia jne. rahassa mitata...

19
Moips,

Walt Disney Worldiin haetaan huvipuistotyöntekijöitä :) Onko kellään kokemuksia tästä
J-1 korkeakoulu-yhteistyöohjelmasta, jossa voi myös suorittaa työn ohessa Certificate in Hospitality Management -diplomin University of Central Floridassa?

20
Ootteko hakenu jo viisumin ja maksanu sen Internship placement fee:n? Mulla tosiaan lähtö vasta lokakuun eka päivä, että itselläni ei mitään kiirettä.Olis kyllä ollut niin mukava lähteä jo kesäksi! mun työpaikka on: www.sinoconnect.com.cn ja 3kk siellä suunnitelmissa olla.

Sivuja: [1] 2 3 4