Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - minta

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Jouluksi Intiaan?
« : 01.10.2007, 17:11:52 »
joo mut finnairilla ei tosiaan noille lomapäiville oikeen taida saada halvemmalla lippuja.. opiskelut rajoittaa matkustusaikataulua aika tehokkaasti. eli tietääks kukaan vaihtoehtoja? en oo onnistunut löytää ton järkevämpiä lippuja..

2
Matkaseuraa / Jouluksi Intiaan?
« : 30.09.2007, 20:26:26 »
Mullakin saattais olla kaverin kanssa sama suunta.. Mutta ongelmana on kohtuuhintaiset lennot! En oo vielä löytänyt lentoja jotka maksais alle 850 euroa. Onks kellään antaa vinkkiä? Lähtö olis joulun jälkeen ja paluu tammikuun puolivälissä noin suurinpiirtein.

3
Eurooppa / Varsova-Vilna
« : 06.01.2007, 00:41:04 »
Lainaus käyttäjältä: "Jouni"

Yksi päiväyhteys on Vilnasta klo 11.45 Kaunasin kautta Sestokaihin, jossa junanvaihto klo 14.30-15.08 Sestokai-Varsova-junaan, joka on Varsovassa 20.21.


Oikeesti? Vilnan juna-asemalla mulle lykättiin käteen bussiaikataulu..  Ei sillä etten mä bussil mieluummin kulkenutkin (säästää rahaa yms)
Ne ainakin väitti ettei oo menossa rautatietä tai ainakaan junaa puolaan, en tosin sit taas tiiä onko tilanne muuttunut sen jälkeen..

4
Eurooppa / Varsova-Vilna
« : 05.01.2007, 16:06:26 »
Mä menin sillä bussilla viime kesänä (Vilnasta Varsovaan mut kuitenkin).. Se on ihan jees. Ainoa junavaihtoehto tolle välille menee Valkovenäjän kautta ja sinnehän tarvii viisuminkin..
Muutenkin puolaan ja sieltä pois kulkiessa kannattaa mieluummin mennä yöbusseilla niin ei tarvii pelkää et tavarat pöllitään.

5
Hei tolaista just tarkoitin! :) onneks oon englantilaisen kaverin kanssa reissaamassa seuraavaks.. olis tosin kätevä jos suomessa olisi vastaavia myös olemassa, kellään tietoa?

6
Viime kesän reissussa tapaamistani ihmisistä tosi moni oli ostanut itselleen kansainvälisen sim-kortin jolla on kuulemma halpaa soittaa eri maista. En ole saanut selvile mistä ne sellaisia on ostanut ja paljonko se sitten käytännössä maksaa.. Ilmeisesti toimii Prepaid-systeemillä kun kaveri soitti jenkeistä mulle 45 minuuttia ja sitten viimeiset hilut loppui..
Onko kellään tietoa/kokemusta näistä? Kuulostaa tosi kätevältä kun operaattoreille saa maksaa ryöstyhintoja.. Tietääkö joku mistä sellaisen saisi ostettua? Joku kaveri taisi mainita jotain Itäkeskuksesta mutta jos joku sattuisi tietämään onko niitä erilaisia, erihintaisia (ja mahdollisesti vaikka Helsingin keskustasta tai netistä ostettavissa..) yms niin olis tosi kiva! Kiitos!

7
Oonks mä ainoa joka on hulluna ausseihin? :D
Ne on vaan niin ihania, rento elämänasenne ja hauskat tarinat niiden maailmanympärysmatkoilta.. (oon tosin tavannut vain niitä yksilöitä jotka on Eurooppaa kiertämässä)..

8
Varusteet ja pakkaaminen / Milletin reppuja?
« : 01.01.2007, 22:07:54 »
Joo mä ostin viime kesänä Milletin prolight repun Tampereelta Lielahdesta. Jos en ihan väärin muista niin Intersportista (saatto olla Sportiakin..), mutta parhaiten tällaiset selviää kun soittaa  urheilukauppoihin ja  kysyy onko niillä.
Kaveri taas osti sellaisen Kangasalan partiokaupasta (sillä on joku eri nimi), mutta esim. Tampereen partiokaupassa ei oo valikoimissa. Tosi hyvä rinkka! Tosi kevyt (jotain kilon, mulla on 35 litranen, kaverin 45 litranen painaa ehkä 200 g enemmän..) ja hyvä kantojärjestelmä! Ei mitään tuhatta turhaa lisätaskua joissa kuitenkaan mitään voisi pitää ettei pöllitä :)
Toivottavasti löydät! Sä näköjään ootkin Tampereelta niin voit kokeilla samoja.. :)

9
Eurooppa / Mustanmeren kiertäminen
« : 30.12.2006, 15:30:11 »
Hei, mä olisin ensi kesänä lähdössä kans kiertämään mustaa merta. Olis kiva tietää onko nimimerkki "pelokas" tai joku muu täällä kirjotteleva lopulta tehnyt tämän reissun?
Me ollaan kans menossa julkisilla kulkuneuvoilla..  Armeniaan on tosiaan varmaan mentävä ja tultava Georgian kautta, mutta voihan Turkista mennä Georgiaan ja Georgiasta Azerbaijaniin joten pienellä säädöllä ei pitäs olla ongelmaa jos vaan kulkuyhteyksiä on olemassa..

Mustanmeren kierrosta ei taida matkaopaskirjaa olla olemassa? Lonelyplanetinkin Georgia, Armenia, Azerbaijan on vuodelta 2004 niin elän toivossa että uus löytyis ensi kesäks..

10
Yleinen / Monessako maassa olet maleksinut?
« : 30.12.2006, 15:22:43 »
Miksi me näitä listataan? :D Yllättävän harvoissa maissa ihmiset lopulta käynyt.. Mä oon nähnyt 23 maata (jos jätetään siis laskematta koneenvaihdot yms). Oon parikymppinen eli oon varmaan ihan hyvään alkuun päässyt näissä.. :D Suurimmassa osassa käynyt yksin. Parin viikon päästä listaan voi lisätä Espanjan.

1. Suomi
2. Ruotsi
3. Ranska
4. Kreikka
5. Israel
6. Itävalta
7. Saksa
8. Sveitsi
9. Italia
10. Vatikaani
11. Slovenia
12. Tsekki
13.Slovakia
14. Viro
15. Latvia
16. Liettua
17. Puola
18. Ukraina
19. Unkari
20. Kroatia
21. Bosnia&Hertzegovina
22. Serbia
23. Iso-Britannia

Sivuja: [1]