Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - joonaspoika

Sivuja: [1] 2 3
1
Kirjat ovat kirjastoin poistoista ostettuja, unohin mainita. Itseä ei kuitenkaan ole poistoleimat matkoilla haitanneet =D

Yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

2
Let's go europe 2007, 1077 sivua
Let's go eastern europe 2004, 970 sivua
Let's go Spain and portugal¨2003, 800 sivua
Let's go Austria & Switzerland 2003, 560 sivua
The rough guide to Ireland 2003, 895 sivua
Lonely Planet Tunisia 2001, 250 sivua
Footprint Central America & Mexico 2003, 1268 sivua
The insiders guide to Malaysia & Singapore, 1993 =), 196 sivua

Kirjat myydään pakettina 20e. Haluan näistä eroon. Mieluiten nouto.

3
Onko vielä tarvetta tuolle pussille? Mä ostin viimekesänä kevyen pussin n. 50e (tai enemmän) Liettuasta. En nyt muista merkkiä ja pussi ei täällä mutta joku hyvä se oli; lafuma tms. Nukuttu 5 yötä, hyvä kunto jne. laita suoraan viestiä [email protected] jos on siis tarvetta vielä.

4
Lentomatkustus / Vs: Ajankohtaiset tarjoukset
« : 16.03.2009, 05:38:38 »
Kun en lentamisesta tai naista jutuista mitaan tieda ja nyt olisi hatatapauksen vuoksi jatettava peking taakse ja palattava suomeen mahdollisimman nopeasti ja mahdollismman halvalla tarttisin apua.. Taalta ei Suomeen noin vain lennetakkaan, suora halvin yhteys nayttaa olevan siina tonnin pintaan.

Kai se taloudellisin vaihtoehto on sitten vain lentaa johonkin euroopan mestaan josta kulkisi superhalpoja lentoja suomeen.. Niin mulla on matkatavaroita ihan helvetikseen etta niista pitaa kai sitten pulitella extraa. Jeesatkaa nyt miesta maessa. Tiedan etta mun pitas tehda tama itse mutta mulla ei ole omaa nettia ja plaaplaaplaavalivalivali. Oikeasti en vaan nyt pysty panostamaan uuden opetteluun kun on muutenkin hankaluuksia.. Pitaa mm. paeta paikallista firmaa joka vaatii multa 1000 dollarin sakon jos sanon sopimuksen irti mut on PAKKO.

Jos haluatte saada paremman kuvan tilanteestani, siis kuinka paljon lentamista vastustelen aina kun voin niin katsokaas threadi tosta lentomatkustuksen etusivulta.. Siellahan mina paasaan kuinka lenskarit on perseesta. Nyt kaannan takin taysin silla se on todella ainut vaihtoehto........ Onpas typera olo  8)

5
Porukat tulee tanne mutta itse olen viikot toissa. Tarttis jonkun viemaan niita kiinanmuurille ja oopperaan, eli siis pari kolme paivaa suomenkielista opastusta (kohteesta riippuen 2-8 h per paiva). Koska asun niin huitsin nevadassa itse olisi myos hotelli/hostellivaraus tehtava heidan puolestaan. Itse hengaan heidan kanssaan viikonlopun ja enemmankin jos saisin toista vahasen vapaata.

Pakettimatkat kun tuppaa olemaan niin kalliita etta tassa voisivat vanhempani saastaa ja vaikkapa opiskelija tienata itselleen hyvat massit. Mun porukat on aika rentoja joten ei tartte mikaan huippusuoriutuja olla kunhan nyt osaa siita kiinan muurista kertoa ja parjaa omalla kiinallaan tai vaikkapa elekielellaan sen verran hyvin etta parit ravintolakaynnit ja pimeat taksimatkat muurille tulisivat hoidetuiksi...

Ottakkee yhteytta [email protected]

6
Noniin kylla makin olen jotain joutunut hiomaan. Haastatteluissa mun nimi on John ja aiti on uudesta seelannista =)

Huomenna on onneksi demo missa ne tietaa totuuden niin ei tartte valehdella..

7
Junamatkustus / Vs: Ruotsin läpi junalla
« : 03.03.2009, 11:38:03 »
Taytyy nyt tahan valiin sanoa etta Ruotsissa on niiin paskat junat kuin olla ja voi. 4 kertaa olen tuon valin junalla taittanna ja etta on kyrsinyt. Makuuvaunuissa en ole ikina saanut nukuttua kun koko ajan on pelottanut etta kohta se tippuu raiteilta =)

Lukuunottamatta junia Ruotsi on kylla ihan nakemisen arvonen mesta etta en mina sita..

8
Ma sain homman lastentarhan enkun maikkana Pekingista. Hyva juttu on se etta palkka alkoi juoksemaan (7000rmd kk plus kimppakamppa) heti kun allekirjoitin sopimuksen. Se on rekryfirma joka ei viela ole loytanyt mulle koulua joten venailen tassa ja rahaa putoaa tilille, tosin haluisin jo paasta varsinaiseen tyohon kiinni.

Aikaisempiin kommentteihin ottaakseni kantaa taytyy sanoa etta demon voi vetaa vituiksi. Ma olen tehnyt kaksi demoa. Eka demo oli taydellinen mutta rehtori ilmeisesti ohitti mut heti kun kuuli etta olen suomesta, vaikka mun englanti nyt oli kymmenen kertaa parempaa kuin sen. Vanhemmat kun maksavat maltaita lastentarhan pitaa antaa jotain vastineeksi (kyseinen lastentarha todella kallis jne). Toisen demon kanssa kavi silleen etta sain kaitsettavakseni 20 kolmivuotiasta ja rehtori oli perseeseen ammuttu jo valmiiksi. Ma olin valmistautunut opettamaan kuusivuotiata ja siina sitten olin liian vaikeiden leikkien kanssa luokan edessa ja sooloilin peleja mielestani. Minusta meni hyvin ja samoin meni rekryfirman edustajastakin ja varsinaisesta koulun haastattelijasta. Kaikki muut olivat minusta innoissaan mutta reksi siis ei mua halunnut... Mulla on aina ollut niin vaikeeta rehtoreiden kanssa =)

Suht yleisena kaytantona pekingissa tuntuu olevan etta noita todistuksia vaarennellaan. Ovatpa kaverini jopa kaskeneet niin tekemaan. Jos haluatte pelata vilunkipelia niin ei muuta kuin google esiin niin valmiita pohjia alkaa loytymaan. Itse ei onneksi tarvittut noin tehda..

9
Kiina / Vs: Chengdu
« : 02.03.2009, 06:57:36 »
Chengdu oli paras paikka ikina. Sichuanin provinssi on ilmapiiriltaan todella leppoisa ja jotain Chengdusta kertoo se etta se on Kiinan homo ja huume paakaupunki, kertonee jotain ottaen huomioon Kiinan konservatiivisuuden.

Itse jain "jumiin" chengduun 20 paivaksi vaikka tarkoituksena oli vain kulkea sita kautta Tiibetiin. Chendusta kasin kavin katsomassa pandat, maailman suurimman istuvan budhan (?) ja tsoitsaugoon kansallispuiston (en nyt jaksa etsia sita oikeaa kirjoistusasua, noin kuitenkin lausuttuna menee oikein). Lisaksi Sichuan on kuuluisa todella tulisesta hotpot ruuasta: menette ravintolaan ja tilaatte mita tilaatte ja itse valmistatte safkan poydan keskella olevassa kiehuvassa oljyssa.

Asuin Mix hostellissa josta taytyy sanoa etta paras hostelli tahan mennessa. Pitaja on itse kiinalainen reppureissailija ja erittain reilu ja rento, tarjosipa safkaakin meille. Hostellin parhaat puolet on sosiaalitilat jotka tuovat kaikki yhteen ja sahkoiset lampopeitot, nam. 15yania per yo, etta kannattaa harkita.

10
Kiina / Vs: Kiina ja Tiibet
« : 03.02.2009, 12:49:24 »
Tilanne on tama. Nyt olen Chengdussa ja haluan Nepaliin. Mua ei nappaisi maksaa kellekkaan yhtaan ylimaarasta noista luvista jne. Pakko kai hommata se Lhasan lupa jotta paasis nyt sinne asti.  Lhasasta ajattelin jatkaa ilman mitaan lupia liftaamalla ja luinkin jo etta noi chekpointit on kierrettavissa. JEAH!!

Ma ajattelin tuon lhasaan menon hoitaa sillee et olisin yhden hengen ryhma, mut mites toi kaytanto menee et mista sen luvan saisin ilman valikasia.
Eli mista saisin sen lhasan lapun parhaiten ja suht halvalla?

Vastatkaa silleen piakkoin kun ajattelin Kiinan kohta jattaa taakseni!

11
Olitko sinä lähdössä vai et? Minä odotan koko ajan yhteyden ottoasi. Ja kiire alkaa olla jo.

T joonas

ps. ihan tosissaan lähden tammikuun alussa tuonne että hopihopi jos meinaat minusta matkaseuraa saada =)

12
Matkaseuraa / Vs: Liftaten Kaakkois-Aasiaan
« : 19.11.2008, 21:55:52 »
Olen kanssa itään reissaamassa. Voisin tuota liftiä koittaa jos joku kiva&fiksu lähtisi tueksi ja turvaksi. Olen 23v. iloinen sosiaalinen ja räväkähkö pojan kloppi.

edit: ota yhteyttä [email protected]

13
Jiihaa. Mulle avautu nyt mahdollisuus lähteä maailmalle. Lähdöksi meinasin tammikuun alkua ja paluuta maaliskuun loppuun. Kiinnostaisi Kiina, Intia ja nää huudit. Ja mikä parasta etsin seuraa nimenomaan tolle junareissulle. Meitäpä nyt onni potkaisi Anselmi hyvä.
Laitappa mulle sähköpostia osotteeseen [email protected]

T Joonas

14
Mielestäni tästäkin olisi hyvä pikkanen tietopaketti tänne saada...

Mites tuo EU:n alueelta töiden etsiminen menee? Siis ulkomaille voi mennä etsimään töitä 3 kuukaudeksi nauttien Kelan tukea kun on ensin Suomessa ollut kuukauden työttömänä. Itse meinasin suunnata Saksaan töitä etsimään, mutta mites käytäntö toimii? Onko ketään tässä jotka olisivat tätä kokeilleet?

Suht kattava paketti kiitos ja sen jälkeen modet voivatkin viestini täältä poistaa  8)

 

15
Suomessa on kyytiä tarvitseville ja sitä tarjoaville kohtauspaikkoina ainakin kyydit.net ja kimppa.net. Noilta sivuilta löytyy tosi kätevästi kyytejä sinnetänne, muutamia myös ulkomaille.

Valitettavasti tuolta ei rekkakyyditsijöitä löydä. Olen saanut sellaisen kuvan että rekkakuskit ottavat suht mielellään porukkaa kyytiin työn luonteesta johtuen, mutta ei niitä noilla palstoilla näy. Matkustavatko suomalaiset rekkakuskit pareittain, jolloin ei kyytiläistä oteta niin helposti? Pitäisi niitä kuitenkin olla joitain kuskeja jotka kyyditsisivät mielellään...  ???

Nyt valaiskaa minua matkustavat rekkamiehet! Onko jotain saittia jolta voisi löytää kyydin / jättää ilmoituksen??

Kiitokset etukäteen.

16
Etpä sitten vastannut.....!

17
JIIHAA. Mä olen lähdössä Keski-Eurooppaan nollabudjetilla tän kuun jossain vaiheessa  ja kyyti vain puuttui ;)


laitanpa sähköpostia nyt heti.

18
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 19.06.2008, 12:17:44 »
Bremenissa jossakin internetkahvilassa.

19
Tavaroiden tallettelu ihon alle on miehekästä, mutta miksi tehdä asioita niin vaikeaksi...

Tottahan toki vyölaukut, reput ja takin taskut tyhjenevät jos joutuu oikein kunnon ryöstön kohteeksi, mutta yksi varma paikka pienten kamojen säilyttelyyn ja kuskailuun on ja se on salakuljettajienkin suosima luonnon oma tasku.  :P

Kun nyt menee herjan puolelle niin onko kukaan tästä poppoosta joutunut salakuljettamaan ihme esineistöä rajojen yli? Joistain maista ei saa tuoda maan valuuttaa ulos jne..

Veljeni joutui tilanteeseen jossa maksoi hotelli yöpymisensä kreikassa salakuljettamalla hotellin pitäjälle 3 pulloa pirtua (??) Turkin puolelta. Oli kuulemma jännää!  ;D ..elämysmatkailua välimerellä: Elä päivä salakuljettajana.

Ja moderaattorit, ei, en kannusta rikolliseen toimintaan.  :-*

20
Prosessori 1,8ghz pentium M, muistia 512 ddr, kovalevy 30g, cd-rw, dvd-asema. Mukaan muuntaja. Tästä halvalla, matkan lähentyessä jotenkin tulee pula hillosta  ;D Tästä läppäri niille jotka haluavat sen kestävän: titaanikomposiitti runko ja ei ole kasattu halvimmista komponenteista. Käyttistä ei ole. Kone tukee windows Xp:tä. Loistokone budjetti-ihmisille!

H. huikean halpa 150e (??? wtf, is this real? si si hombre!)

edit, sähköpostiosoite on [email protected], paras copypastee..  8)

Sivuja: [1] 2 3