Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tzt

Sivuja: [1] 2 3 ... 11
1
Kiina / Vs: Hong kongista Shenzheniin
« : 24.03.2015, 13:22:40 »
Kiitos vinkeistä Lenka!  :)

2
Kiina / Vs: Hong kongista Shenzheniin
« : 24.03.2015, 09:55:26 »
Vanha ketju, mutta yhä kiinnostaisi tuo Hongkongista Shenzhenissä käyminen. Eli tarkoitus olisi tehdä ihan vain päiväretki Shenzheniin. Saako suomalainenkin siis rajalta pikaviisumin? Mitä tarvitaan mukaan - pitääkö olla valokuvaa tms?


3
Japani / Vs: Majoitukset ympäri Japania
« : 08.09.2008, 16:30:41 »
Kioton keskustasta se on, jos ei nyt Vuosaaren, niin Kulosaaren etäisyydellä. Mutta toisaalta ne nähtävyydet, joita Kiotossa suosittelisin, eivät ole Helsinginniemeä vastaavaan alueeseen pakkautuneina, vaan siellä sun täällä. Jotkut ovat toki keskustassa, mutta monet muut Laajasalossa, Tapiolassa tai Käpylässä...

 ;D

Kiitos. Tämä selvä.

4
Japani / Vs: Majoitukset ympäri Japania
« : 08.09.2008, 14:40:12 »
No nyt on varauksessa huone Rakuchosta. Kertokaas vielä, kuinka kaukana keskustasta se käytännössä on? Katselin karttaa, mutta en nyt jotenkin osaa itselleni sitä kunnolla havainnollistaa. Onko se verrattuna Helsingin keskustaan kuin Vuosaareen menisi vai kuin Pasilaan menisi?  ???

5
Terveys ja turvallisuus / Vs: Mukavin tilanne matkalla
« : 29.08.2008, 22:50:49 »
Köpiksessä olin rahattomana kerran ja nuokuin rautatieasemalla, kun pelastava enkeli tarjosi minulle yösijaa. Minua epäilytti lähteä tuntemattoman nuoren miehen matkaan, joten kaveri antoi minulle avaimensa ja lompakkonsa  :o  säilytettäväksi että uskaltaisin paremmin. Sain käyttööni vuodesohvan ja aamulla hyvän aamiaisen.

Tukholmassa puhuin kerran itselleni lipun Kapelskärr - Naantali -laivaan. Laivayhtiön täti sanoi, että "ehkä tämä nyt oli se viikon hyvä työ". Naantaliin saapuessani ystävällinen tyyppi satamasta heitti minut vielä Turkuun autolla. Toisella reissulla Tukholmassa joku tuntematon suomalainen matkailija tarjosi hampurilaisaterian, kun kuulemma olin varsin surkean näköinen reililtä palatessani.  ;D

Lähes joka paikassa on tullut törmättyä ystävällisiin ihmisiin, jotka neuvovat eksyneen hyvin tarkasti oikeaan paikkaan. New Orleansissa onnistuin eksymään vähän ikävälle alueelle, ja paikallinen lähes hampaaton musta nainen tuli sanomaan minulle, että "Honey, you really don't want to be here all alone" ja saattoi minut takaisin keskustan suuntaan.

Itse olen majoittanut australialaisen maailmanmatkaajan, joka luuli kesähostellin olevan auki talvisinkin, ja ruokkinut pari varatonta festarireissaajaa jossain Roskilden lähistöllä.

Ja sitten vielä erilaiselta matkalta: mentiin Kannakselle isovanhempien kanssa katsomaan menetetyn kodin paikkaa. Isoisäni vanha talo löytyikin, ja sitä asustavat venäläiset näyttivät aika hämmentyneiltä. Kun selitimme, keitä olemme, lyötiin kädet yhteen ja päiviteltiin hetki, ja sen jälkeen paikalliset asukkaat katosivat sisään. Hämmästyimme. Sitten he ilmestyivät takaisin kantaen pöytää, tuoleja, laseja, viinapulloa, samovaaria, makkaraa yms ruokia ja kukkakimppua. Halusivat pistää juhlat pystyyn, kun kerran isovanhemmat olivat vihdoin palanneet kotikonnuilleen vierailulle.  :)

6
Huomenaamulla tuleva viikonlopputarjous:


Osaka alk. 499 e/hlö

    Myyntiaika: 23.-24.8..2008
    Matkustusaika: 8.9.-19.10.2008

Osuin vahingossa johonkin vastaavaan tarjoukseen, ostin just tällä viikolla Finskin lennot Amsterdam - Osaka - Amsterdam hintaan 509 euroa. Matka marraskuussa, joten ei edes mene tuohon matkustusaikaan. Whee...

7
Japani / Vs: Majoitukset ympäri Japania
« : 28.08.2008, 16:48:41 »
Onkos kenelläkään suositusta mukavasta ryokanista Kiotossa? Mielellään ei aikaista iltasulkemisaikaa...

8
Lainaus käyttäjältä: "vanilla"
Valokuvaajaopinnot kesken

Sama homma. Aiemmin opiskellut tietojenkäsittelytiedettä ja historiaa yliopistolla, valmistuminen vain jäänyt.. Nyt opiskelen Haagin kuninkaallisessa taideakatemiassa valokuvausta, päälinjana journalistinen/dokumentaarinen.

Missäs vanilla fotausta opiskelet?

9
Lainaus käyttäjältä: "Eva_"
Lainaus käyttäjältä: "Strange Little Girl"
Lainaus käyttäjältä: "Eva_"
Parilla kesällä tapaamallani italialaisella jätkällä ei ollut mitään käsitystä Suomesta. He luulivat Suomen olevan saari (vrt. England, Ireland, Iceland...)


Enpä ole noin tyhmiin italialaisiin (onneksi) törmännyt  :roll: missäköhän he luulevat naapurimaansa Sveitsin (Switzerland) olevan?En mä ymmärrä. Aika unbelievable oikeesti :o


No italiaksi Irlanda ja Islanda mutta Svizzera.. ehkä sen takia.

10
Olettekos kuulleet... / Blue1:n kevät ja kesä 2008
« : 11.11.2007, 20:44:35 »
Lainaus
Blue1:n konekantaan tehtävien muutosten ja tarjonnan keskittämisen takia Blue1 lopettaa kaksi reittiä. Helsinki-Amsterdam sekä Helsinki-Berliini lopetetaan 11.2.2008.

Voi sanonkominkä suti.  :shock:

11
Saksa / Saksaan laivalla
« : 10.11.2007, 03:31:21 »
Lainaus käyttäjältä: "seppo69"
Hop Hop!! Nyt muuttui suunnitelmat ihan toisenlaisiksi eli lähdetään sittenkin laivalla Tallinnaan ja siitä bussilla Berliiniin. Kenelläkään käytännön kokemusta tällaisesta?

Been there, done that. Matkan piti kestää Eurolinesin bussilla hieman alle vuorokauden, mutta dösä hajosi jonnekin jumalan selän taakse Puolaan ja oltiin reissussa sitten jotain 30 tuntia. Ei nyt voi sanoa mukavaksi kokemukseksi. Bussi sinänsä oli ihan jees, moderni ja kaksikerroksinen ja alakerrasta sai ostaa eestiksi välipalaa ja juotavaa. Välillä pysähdyttiin huoltareille vessakäyntejä varten, Puolaan tultaessa kesti rajalla aika pitkään. Muuten ei taukoja, mitä nyt tuo bussin hajoamisesta johtunut täyspysähdys.

12
Matkaseuraa / Naisporukka kokoon!!
« : 20.10.2007, 03:43:46 »
Lainaus käyttäjältä: "PiaMaria76"
Olen 31v tyttö Uudeltamaalta ja useimmiten vailla matkaseuraa. Kaverit tykkää matkata Välimerelle, kun itse mieluiten heitän rinkan selkään. Ensi vuodelle olisi suunnitteilla Venäjän ja Mongolian halki junalla muutamalla pysähdyksellä ja jatkaa Kiinassa sisämaahan ja Tiibettiin ja Mt. Everestille retkelle.  Jos jotakuta kiinnostaa 5-6 viikon reissu, pistä postia.

Milloin ajattelit olla menossa? Saattaisi kiinnostaa.. ainakin näin alustavasti haaveena. :-) Ikää kohta myös se 31 ja normaali reissuseura ei jaksa istua hitaissa kulkuvälineissä. Mä taas haaveilen pitkistä junamatkoista itään.

13
Steve Buscemi tuli keväällä Amsterdamissa vastaan. Ja kerran olen istunut lentokoneessa suuronnettomuustutkija Kari Lehtolan vieressä.  :shock:

14
Yleinen / Mihin jouluksi???
« : 10.10.2007, 18:11:45 »
Lainaus käyttäjältä: "kaukomatkailija"

Ensin 2 h junalla Dusseldorfiin (menopaluu n. 50 €) ja Dusseldorfista Air Berlinillä Helsinkiin (50-200 €). Kokonaishinta siten 100-250 €. Jos vielä haluaa säästää, niin Dusseldorfiin pääsee bussillakin, kestää tosin noin 4 tuntia.

Kiitos. Tsekkasin, mutta ei löytynyt sellaisia sopivia, joilla kokonaishinta juna- tai bussikuluineen olisi muodostunut huomattavasti halvemmaksi. Pitää vielä vähän pähkäillä.

15
Yleinen / Mihin jouluksi???
« : 08.10.2007, 22:12:38 »
Suomeen olisin menossa, mutta perketti kun on kalliita lentoja. En oikein löydä muuta kuin 275 - 300 euron kieppeillä liikkuvia menopaluita. (Jos joku vinkkaa halvemmasta AMS - HEL - AMS tms. niin olen kiitollinen)

Normaalisti olen kulkenut maitse, mutta nyt loma alkaa 22.12., joten ehtimisen kanssa vähän tiukkaa.

16
Tyhmät kysymykset / Eurolinesin lippujen varaus
« : 03.10.2007, 17:27:14 »
Lainaus käyttäjältä: "tvf"
Onko kenelläkään kokemuksia Bremen-Bryssel-reitistä? Tarkoitus olisi 12.10. mennä Bremenistä Brysseliin tuolla yöbussilla (23:55-06:00). Onko toi reitin ainoa bussivuoro yleensä kuinka täyteen buukattu, eli kannattaako lippuja hankkia etukäteen? Lisäksi millaisia busseja on käytössä, pystyykö niissä edes siedettävästi nukkumaan?

Mä olen kerran mennyt tuollakin reitillä. Ihan tavallinen bussi, oli melko täynnä, ei pysty nukkumaan jos ei sitten osaa istualtaan nukkua. Kannattaa olla sellainen puhallettava niskatyyny ja vaikka matkaviltti.

17
Oltiin keväällä Luxemburgissa nepalilaisessa ravintolassa kaverin kanssa, ja juteltiin siinä just aiheesta "pitää olla varovainen nykyään kun puhuu suomea, koska suomalaisiin voi törmätä missä vaan". Vieressä seissyt nepalilainen tarjoilijahäiskä siihen väliin kommentoi, että "minäkin ymmärrän suomea".  :shock:

Oli kuulemma ollut aikoinaan Helsingissä nepalilaisessa ravintolassa niin monta vuotta duunissa, että kieli oli tarttunut.

18
Suosittelen ihan vain kaupungilla harhailua, jos yhden päivän olet - kyllä siellä ihmetellessä saa ihmeesti tuntikausia kulumaan!

19
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Kimchiä
« : 04.09.2007, 17:31:34 »
Minäpä tein kerran tuota itse. Tuli syötyä. Astiana käytettyä lasipurkkia ei voinut enää ikinä käyttää mihinkään muuhun, koska se kimchinhaju istui siinä niin tiiviisti, eikä lähtenyt pesemällä tai keittämällä..

20
Iso-Britannia / Lontoo, missä kannattaa käydä?
« : 03.09.2007, 21:47:08 »
Valokuvanäyttelyistä: Brixtonissa (jonne pääsee tuubilla) on pieni fotokeskus ja galleria Photofusion, jossa on usein mielenkiintoisia näyttelyitä. Itse kävin vilaisemassa magnum-kuvaaja Trent Parken näyttelyn siellä alkukeväästä. Webisivu ei vielä kerro, mitä siellä tammikuussa on, mutta kannattaa varmaan vilkaista sitten myöhemmin:

http://www.photofusion.org/

Sivuja: [1] 2 3 ... 11