Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Supasheep

Sivuja: [1] 2
1
Intia / Vs: Mumbai->Goa/Kerala vai mikä?
« : 21.10.2010, 08:55:57 »
Hei!

Lauantaina saavumme Goan lentokentälle klo 15.00. Lounarin mukaan vika bussi Palolemiin läähtee Margaosta 16.30. Mutta onko tietoa mitä bussi maksaa ja mistä se tarkemmin ottaen lähtee? Rahaakin pitäisi tuossa välissä vielä vaihtaa, enkä tiedä miten nopeasti lentokentältä pääsee Margaoon.

2
Intia / Vs: Mumbain lentokenttä
« : 30.09.2010, 09:34:52 »
Ok, pitää varmistaa. Mumbaissa on vaihtoaikaa 2h 45 min, eli ei kamalasti. Toivotaan että kaikki koneet on ajoissa... Kiitti!

3
Intia / Vs: Mumbain lentokenttä
« : 30.09.2010, 07:05:11 »
Heips!

Varmistan nyt vielä, että käsitin oikein. Olen ostanut e-lipun välille Helsinki-Heathrow - Mumbai. Siitä sitten siirryn sillä ilmaisella bussilla kotimaan terminaalin puolelle, toinen erillinen e-lippu on välille Mumbai-Goa.

Rinkka ei varmaankaan siirry itsestään, eli otan sen Mumbaissa kätösiini?

4
Intia / Vs: Matka Goalle!
« : 07.05.2010, 09:32:11 »
Tuuppaanpa tänne oman kysymykseni jatkoksi.

Eli loka-marraskuun vaihteessa minä ja mieheni ajattelimme suunnata Goalle, Palolemiin, sieltä ehkä vielä etelämpään osaan. Koko matkaan on valitettavasti vain 2 viikkoa aikaa.

Helsingistä menisi suora lento Delhiin ja sieltä voisi napata lennon Goalle. Vai suositteletteko mieluummin lentoa (vaihdon kautta) Mumbaihin, ja siitä Goalle (lentäen?)

Onko jotain suosituksia lentoyhtiöstä Intian sisäisille lennoille?

Onko jotain vinkkejä muuten Palolemin suhteen, etsimme rentoa meininkiä, juoksevaa vettä ja sähköäkään emme välttämättä tarvitse, kunhan saa olla suhteellisen rauhassa =) Kiitos!

5
Aasia / Vs: Don Det?
« : 04.12.2009, 09:46:00 »
Niin ja siitä Don Khonille vievästä "rautatiesillasta" varoituksen sana  ;D Se on siis muutama hutera kisko kamalan rotkon päällä, pudotusta joku 7 m alas ja muuta kuin ne kiskot siinä ei juuri menekään, pari lautaa viritetty kiskojen päälle ettei niin helpolla tipu. Itse menin siitä päältä vielä pyörää taluttaen, elämäni hirvein kokemus. Pulssi oli 30000 ja jalat tärisivät sen ylityksen jälkeen. Siinä voi käydä tosi huonosti!

6
Aasia / Vs: Don Det?
« : 02.11.2009, 15:06:19 »
Nyt kun löysin juttua Don Detistä, niin kerronpa omat kokemukseni kesältä 2008 :)

Don Detillä ei ollut sähköjohtoa vielä 2008, en tiedä tämän hetken tilannetta, sitä on kaavailtu saarelle jo vuosia. Tämän takia saari on (ainakin ollut) ihanan rauhallinen, varsinkin jos kulkee satamasta eteenpäin. Koko saaren ”päätie” on tallattu polku, paikalliset kulkevat kävellen tai pyörällä, ihan pari skootteria näin. Iltaisin bungaloweissa on yleensä noin 2 tunnin ajan sähköä, joko terassilla tai bungalowissa on yksi hehkulamppu, kännykän saa ladattua useimmiten paikan ravintolan seinästä. Sataman lähellä pääsee nettiinkin.

Taskulamppu kannattaa olla kuuttomia öitä varten, yöllä on todella pimeää ja mitään "katuvalaistusta" siis ei ole.

Mitään suurempia kauppoja saarella ei ole, mukavat ruuat saa kunkin majapaikan ravintolasta, tupakat ja vedet pienistä ”päätien” varrella olevista kioskeista. Varsinkin off-sesongin aikaan saarella on varsin rauhallista ja ihanaa, voi käyskennellä riisipeltojen välissä, levytellä riippumatossa, seilailla Mekongilla ja oleilla, seurata kanojen, puhveleiden ja kissojen touhuja. Saarelta järjestetään myös delfiini- ja vesiputouslaivareissuja, Don Khonille voi pyöräillä ihmettelemään viidakkoa ja majapaikkojen ravintoloissa vaihtaa kuulumisia muiden kanssa. Oma suositukseni on ehdottomasti Mr. Phao´s bungalowes. Viimeisten tietojen mukaan ne bungalowit ovat sen 8 metriä rannasta, eikä niitä tarvitse siirtää. Kaksi viimeistä on rakennettu kesällä 2008, tosi siistejä, oma suihku ja vessakin, hinta halpa. Bungalowin sisällä 1 pistorasia.

Turismi on vielä sen verran pientä, että yleensä reissaaja asettuu johonkin majapaikkaan, ja omistajat toivovat että käyt syömässä heidän ravintolassaan. Jokaista bungalowia varten on olemassa pieni vihko, johon merkataan kaikki yöpymiset, ruokailusi, oluet, pyykinpesut jne, jotka maksat kerralla lähtiessäsi. Muutama länkkäri on tykästynyt paikkaan niin, että on jäänyt sinne pysyvästi asumaan. Tästä johtuen saarella on yksi leipomo, josta saa taivaallisia muffinsseja jne jos sticky rice alkaa joskus kyllästyttämään.

Monsuunikausi tarkoitti sitä, että päivällä oli yleensä lämmintä ja aurinkoista, illalla saattoi tulla sadekuuro. Tosi hyvä aika reissata, sää on ok mutta turisteja ei liikaa.

Aivan ihana rauhallinen paikka, vaikka aktiviteetteja ei paljoa olekaan, itse viihdyin erittäin hyvin sen 2 viikkoa köllötellen ravintolassa tai riippumatossa. Paikalliset ottavat mukaan elämäänsä, pääsimme jopa paikallisiin hautajaisiin ja juttelimme joka päivä majapaikan omistajan, Mr. Phaon kanssa. Suosittelen! Menkää ennen kuin turismi pilaa…

7
Intia / Kerala / Varkala
« : 02.11.2009, 13:23:49 »
Hei!

Onko kellään omakohtaisia kokemuksia Keralan Varkalasta? Alustava suunnitelma olisi joko keväällä tai syksyllä lentää Delhiin ja siitä jatkolennolla Thiruvananthapuramiin.

Kaupunkia on kehuttu mukavaksi ja rennoksi paikaksi, josta löytyy myös kaunista rantaa. Paikka on edelleen myös pyhiinvaelluspaikka, näkyykö tämä kuinka paljon katukuvassa?

Olisimme tekemässä mieheni kanssa muutaman viikon matkan alueelle, rinkka selässä ja omatoimisesti. Kaikki vinkit otetaan vastaan 

8
Hihii, Helsinki-Vantaalla, lentokoneessa ja Bangkokissa =)

9
Terveys ja turvallisuus / Vs: Mukavin tilanne matkalla
« : 19.06.2008, 12:56:20 »
Näin nopeasti tulee mieleen ainakin tapaus vuodenvaihteesta 2004-2005 Thaimaasta, Koh Phang Ganilta. Mentiin sinne vähän ennen joulua 3 tytön voimin, ja edessä kun oli joulut, uudet vuodet ja full moon partyt niin saaren lähes kaikki majatalot olivatkin täynnä, eikä saatu bungalowia mistään.

Oltiin reissattu jo aika pitkään, ensin yölennolla Helsingistä Pekingiin, 12 tunnin vaihtoajan jälkeen Bangkokiin, siitä yöbussilla Surat Thaniin ja siitä lautalla saarelle. Oli ihan hajalla, rinkat painoivat kuin synti ja vesi oli loppu.

Siinä kun oltiin pari tuntia kaikki hajauduttu kyselemään bungaloweja, ja jo harkittiin monen tuhannen batin arvoista hotellihuonettakin, jäätiin risteykseen istumaan rinkkojen päälle ja kärsimään auringonpistoksesta. Sitten paikalle tupsahti paikallinen mies skootterilla, ja kysyi tarvittaisiinko 3 hengen huonetta merenrannasta, hintaan 500 batia. Päätettiin sitten, että yksi meistä lähti epäilyttävän skootterin kyytiin, ja kun he palasivat, niin kaverimme kertoi että bungalowi on ihan unelma, ilmastointi, oma suihku ja wc ja meri tosiaan ihan vieressä. Majapaikan pitäjä näki väsymyksemme, ja haki meidät kaikki lava-autollaan. Ja vielä kun sitten parin viikon päästä poistuttiin paikasta, kuskasi meidät satamaan asti ihan oma-aloitteisesti eikä ottanut mitään maksua vastaan. Voin suositella, Coral Bungalowes ja omistaja Win =)

10
Aasia / Vs: Laos
« : 19.06.2008, 12:05:03 »
No jos Don Detiltä saa lähetettyä vaikka yhden meilin viikossa, niin se riittää :)

Kellään uudempia kokemuksia kombosta Kolumbuksen liittymä & Don Det?

Jes, huomenna lähtee lento. Tätä on odotettu monta vuotta!!

11
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Eka kännysi?
« : 19.02.2008, 11:29:07 »
Yläasteaikoihin sain ekan kännykkäni, se oli Nokian 1630. Eipä sillä paljoa mitään tehnyt, kun ei kellään muulla vielä ollut kännykkää.

Tekstarit tosiaan tuli perille, mutta niitä ei voinut lähettää. Lopulta sitten leikkasin jostain lehdestä kupongin, ja postitin sen, ja niin minäkin sain tekstiviestipalvelun käyttööni!

Sanoin puhelinta sissipuhelimeksi, sillä se tippui lukemattoman määrän lattialle, alas Kaivarin kallioita, koulun rappusia tai ties mistä, ja aina se toimi.

Silloin ei vielä ollut mitään värikuoria tai polyfonisia soittareita... Ah niitä aikoja!


12
Koska ostin rinkan <3 Kuljeskelen täällä se selässä ympäri kämppää.

13
Noh, tarjous vanhenikin yllättävän nopeasti, sillä kävin Espoon Suomenojan Intersportin lopetusmyynnissä ja ostin upouuden naisten 65-litraisen rinkan hintaan 125 euroa. Sinne telineeseen jäi vielä oranssit 55- ja 60-litraiset rinkat.

Eli ilmoituksen voi sulkea/poistaa. Kiitos silti tarjouksia tehneille.

14
Aasia / Laos
« : 08.02.2008, 11:03:59 »
Ollaan Nimismiehen kanssa siis samassa matkassa, ja osan porukan lomailut mahtuu tuohon 30 päivään. Matkareitti on siis Thaimaa-Laos-Thaimaa.

Kannattaako jo Suomesta ottaa joku multiple entry Thaimaahan, vai tarvitaanko sinne 2 viisumia kun tuossa välissä tosiaan ollaan Laosissa.

15
Ostaisin hyväkuntoisen rinkan, kokoa saisi olla noin 60 litraa, naisille soveltuvasta mallista plussaa. Sadesuojan löydyttävä. Ei alumiinitukia.

Itse asustelan pk-seudulla. Tarjouksia (mielellään kuvineen) voi lähetellä osoitteeseen [email protected] . Tarjous ei vanhene ainakaan muutamaan kuukauteen =)

16
Tyhmät kysymykset / Häämatka / nimi muuttuu?
« : 29.01.2008, 14:18:45 »
Hei!

Näillä näkymin häiden jälkeen heti alle viikon päästä pakataan rinkat ja lähdetään Thaimaan kautta Laosiin. Mutta jos nimeni kerran vaihtuu, niin pitäisikö minulla sitten olla uusi passi? Ei kai luottokortit vanhalla nimellä lakkaa toimimasta?

Haen kuitenkin viisuminkin "vanhaan" passiini ennen häitä, ja sekin on sitten luonollisesti eri nimellä. Tuleeko tästä ongelma?

Matkamme kestää 4 viikkoa.

17
Aah, monen vuoden tauon jälkeen pääsee taas reissuun :) Bangkokin kautta Laosiin, matka-aikaa nelisen viikkoa. Lähtö kesäkuussa. Miten sinne asti jaksaa odottaa?

18
Terveys ja turvallisuus / Silmälasit
« : 31.08.2007, 10:44:46 »
Minäkin reissasin Thaimaassa piilarit päässä, käytössä kuukausilinssit, se "yötäpäivää"-versio. Kyllä sitä aina jossain sai pestyä kätensä niin, että sai otettua piilarit esim. yöksi pois, jos halusi lepuuttaa silmiään. Lisäksi oli kovassa kotelossa mukana rillit.

Reissun viimeisellä, eli viidennellä viikolla piilarit olivat jo niin vanhat, että ne oli pakko repiä pois silmistä Bangkokissa tuktukissa, eikä käsienpesusta tai peilistä tietoakaan. Sujuihan sekin :)

Te joilla tuntuu ärsytystä tai kuivumista piilareissa: Suosittelen PureVision kuukausilinssejä, hengittävät todella hyvin. Lisäksi minulla on käytössä 2 nesteen systeemi, eli ensin liuotus vetyperoksidissa, ja sitten neutraloivassa suolaliuoksessa. Jotenkin tuon 2 nesteen systeemin piti vähentää piilareiden ärsytystä silmissä.

19
Mulle ei aukene oikeen ykskään postaus koko ketjussa  :D  Jatkakaa...

20
Kauppatieteiden maisteri. Voi että kun pääsisi takaisin opiskelemaan, niin olisi enemmän aikaa reissata...

Sivuja: [1] 2