Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - chueca

Sivuja: [1]
1
Yleisesti ottaen Madridin turvallisuudesta voi sanoa vuoden kokemuksella että, taskuvarkaitten jne kanssa voi joutua tekemisiin missä vaan. Meille sattui laukunryöstö Tirso de Molinan lähistöllä joka on myös Lavapieksen lähellä. Olisi voinut sattua kai missä vaan, mutta Poliisi sanoi että tilastollisesti eniten sattuu varkauksia jne Lavapieksessä ja sen lähistöllä. Sellaisen neuvon voisin antaa että yksittäisten naisten ei kannata yöllä Lavapieksessä kulkea, aina kun on muutama kaveri kimpassa niin ei tartte stressata.

Monet jotka ovat asuneet esim Lavapieksessa pitkään ovat pitäneet alueesta eikä mitään ongelmia ole ollut. Joten yhteenvetona voi sanoa että asuu missä tahansa niin illalla baariin lähtiessä rahaa taskuun ja passit ja luottokortit kotiin. Henkkareita suositellaan pidettävän aina mukana, mutta itse en näe siihen suurta syytä, ainakaan nyt enää kun se juuri varastettiin.

Paikkoja joita viihtyvyyden vuoksi välttäisin on Calle Monteran lähistö, ja Callaon metron lähistö joilla on pari prostituoitujen katua. Toisaalta nuokin on sellasia että kun kävelee 50 metriä niin voi muuttua jo ihan siistiks. Paras tutkia itse paikan päällä ennenkun mitään vuokraa.

Hyvä kaupunki tämä on, ainahan sitä tekevälle sattuu ja tapahtuu, paitsi Suomessa :D  Maalaisjärkeä mukaan.

Sivuja: [1]