Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nicolas_F

Sivuja: [1]
1
Lentomatkustus / Vs: lentoyhtiöiden omat bonuskortit
« : 05.09.2008, 13:48:23 »
Ensin mietit minne haluat mennä - apuna voit käyttää vaikka www.oneworld.com ja katsoa mihin OW:n yhtiö lentävät. Sitten vaan puhelin kauniiseen käteen ja pyydät virkailijaa katsomaan paikkatilannetta. Todella ystävällisiä nuo irkut.

AA:lla ei ole tarjouksia muutakuin omilla lennoillaan eli ei Euroopan sisällä. Tuo 20000 pistettä +50e on sinällään jo niin halpa, ettei kauheesti tarjouksia tarvitse etsiä IMHO.

^Kiitos. :D
Onko noita niiden mahdolllisia tarjousmatkoja jossain näkyvillä? Vai saako ne tietoon vain soittamalla, ja niissäkö piisaa, että lennot on saman allianssin koneella?

2
Lentomatkustus / Vs: lentoyhtiöiden omat bonuskortit
« : 05.09.2008, 09:43:49 »
Tästä on puhuttu kyllä aikaisemminkin eli pitää soittaa AA:lle esim. Irlannin numeroon +353-(0)1-602-0550 ja varata sieltä Euroopan sisäinen pistematkasi (20000 pistettä).

Itse varasin viimeksi HEL-MUC//LYS-MAD-HEL (HEL-MUC ja MAD-HEL lensin Finnairilla) ja maksoi vähän yli 50e + 20000 pistettä. Finnair Plussan pisteillä sama olisi maksanut jotain 200e + 40000 pistettä, koska Plus veloittaa polttoainelisämaksun myös pistelennoista toisin kuin AAdvantage.

Muista, että AAdvantagella on halvempaa, kun varaa viimeistään 21 päivään ennen suunniteltua matkan aloitusajankohtaa.

3
Lentomatkustus / Vs: Lennot HEL-USA(LA/NY)-HEL
« : 27.08.2008, 16:52:24 »
Suosittelisin itse www.expedia.com.au ja varaisin lennot NW-codeshare tunnuksella KLM:n lennolle. Käytännössä valitse lentoyhtiöksi NW ja kokeile eri päiviä. Ja voi valita maaksi Suomen ja maksaa luottokortilla, eikä haittaa vaikka hinnat AUD etc... etc....

4
Zuji on luotettava monikansallinen yritys (kuuluu Travelocity-konserniin).
Olen varannut mm. HKG-SGN-HKG lennon sieltä, eikä ollut ongelmia.

Kätevää niillä on se flexible haku, joka näyttää verottoman hinnan ja kalenterinäkymän, josta voit etsiä millä päivillä ko. hinta on tarjolla.

5
Ei yhtään.
Jos haluat pelata varman päälle eli laittaa kokonaan suomalaisen osoitteen mene www.zuji.com.hk.

1. Valitse flights -> more search options
2. Valitse Search specific airlines -> lisää NW (Northwest).
3. Sitten kokeile haluamillasi päivillä.

Zuji on 20e kalliimpi, koska he veloittavat palvelumaksun varauksesta.
Tiedoksi, että tämä flightforumin kaveri varasi lennot ja lippu on ok.

6
Tuolla flightforum.fi:lla oli mainostettu tuota Northwest airlinesin Japanin sivua: http://www.nwa.com/jp/en/home.html, joka jättää polttoainelisäveron pois varattaessa.
Tarkistin juuri äsken ja hinta on vielä voimassa:

Kokeilin meno: Oct 3, 2008 ja paluu Oct 5, 2008.
Varausluokka (Fare basis code): VACTFI8
Cost Summary
1 Adult    JPY 36,100
Taxes/Fees:    JPY 13,240
Total Cost:    JPY 49,340
Eli 315,00 eur kokonaishinta.

Tuo flightforumin kaveri oli laittanut muuten Suomen tiedot, mutta maan piti olla Japani. Lippuhan on sähköinen ja tulee emailiin, joten "väärä maa" ei ole ongelma.

EDIT: Lisäksi myös muutkin KLM:n Jenkkitarjoukset mahdollista varata tätä kautta (kunhan vain farebase code on VACTFI8).

Lainaus
Surcharges

ORIGINATING EUROPE - IF INFANT 0-1 WITHOUT A SEAT. THERE IS NO CHARGE. ORIGINATING EUROPE - THE PROVISIONS BELOW APPLY ONLY AS FOLLOWS - TICKETS MAY ONLY BE SOLD IN NORTH AMERICA. AND IF THE FARE COMPONENT INCLUDES TRAVEL FROM/TO/VIA AREA 2 NOTE - SALES ARE PERMITTED WORLDWIDE HOWEVER WHEN SALE IS IN NORTH AMERICA ON OTHER THAN KL TICKETS THIS FUEL Q-SURCHARGE WILL BE APPLICABLE. - - - - THIS FUEL Q-SURCHARGE WILL NOT BE APPLICABLE WHEN SOLD OUTSIDE NORTH AMERICA ON KL TICKETS. A FUEL SURCHARGE OF USD 140.00 PER DIRECTION WILL BE ADDED TO THE APPLICABLE FARE PER ADULT/CHILD/INFANT.

7
Lentomatkustus / US Airways: Tukholma-New York ~280e mp
« : 28.07.2008, 11:35:58 »
Jos haluaa päästä syksyllä halvalla stokiksesta nykiin pienen mutkan kautta 280e mp - tässä tiedot:
Löytyy mm. www.seat24.se (muista vaihtaa lentoyhtiöksi US Airways) esim. meno 11 syyskuuta ja paluu 21 syyskuuta).

Tästää saa täydet SAS Eurobonuspisteet (n. 9000 pistettä).

Koskee matkustusta 18AUG-25SEP välillä.
Varaus viimeistään 31AUG.

Lisätietoa:
http://www.flyertalk.com/forum/showthread.php?t=789873&page=2

Rules:
Min/Max stay: SU/1M or 3D/1M
Non-refundable
Change: 200 USD/change
Stopover: not allowed
Season: 18aug 08 through 25sep 08 on the outbound transatlantic sector.
Sales restriction:
* Tickets must be issued on/before 31jul 08.
* All travel must be completed by midnight on 25sep 08.

8
Pitää muistaa, että esim. Lufthansa on korottanut myöskin polttoainelisiään, mutta silti Eurooppaan saa (esim. Wien, Praha, Dublin, Nizza, Pariisi) lentoja hintaan 179e mp/vero mukana (nk. READY-TO-FLY-tarjoukset).

Lisäksi ko. lennoista maksetaan täydet pisteet SASin EB-tilille.

9
Lentomatkustus / Lufthansan äkkilähdöt
« : 23.02.2008, 21:17:02 »
RTF-tarjoukset on olleet tarjolla jo vuodenpäivät.

Lisäksi näistä lennoista (S-varausluokka) saa täydet pisteet (100% maileista) SAS:n Eurobonus-ohjelmassa. Bonuksena tietysti, että Lufthansa on Euroopan paras lentoyhtiö (tarjoilu pelaa).

10
Lentomatkustus / Lennot Manilaan 330 euroa
« : 20.01.2008, 15:38:02 »
Lainaus käyttäjältä: "worldtraveller"

Ettei kyse sitten ollut nimenomaan siitä, että istuit exit-paikalla? Joillakin lentoyhtiöillä alkoholitarjoilu on turvallisuussyistä exit-paikoille rajoitetumpaa kuin muille paikoille.


Niitten inflight-magazines lukee ettei saa tarjoilla ku yhen juoman kerrallaan. Toki välil henkilökunta "joustaa", mut se kiva emo ei. Se oli vaa et tuu hakee ainaku huvittaa lisää keittiöst. Tosi nuori kabiinihenkilökunta oli - toivottavasti seuraavallakin lennolla.

11
Lentomatkustus / Lennot Manilaan 330 euroa
« : 19.01.2008, 16:40:24 »
No pitänee tähän väliin laittaa terveiset Singaporesta! Sain vielä prioritytagin ja exit-paikan triplaseiskaan.

Kiva emo vielä istu jumpparilla ja tarjoilu pelas. Pitää vaa muistaa että kelmil o se yhen juoman politiikka. Mut onnex triplaseiskas o kax keittiöö niin voi hakee vuorotelle molemmist. Lämpötila +30. Ei valittamista ja kaikki vaan 328e!

12
Lentomatkustus / Lennot Manilaan 330 euroa
« : 16.01.2008, 22:37:56 »
Saatto olla useampia esim. FlyerTalk-forum threadin kautta varasi varmaan satoja (käyntejä lähes 20000) tyyppejä ton ko. matkan ja moni vielä tulossa jenkeistä "Mileage Run"-matkalle Helsingin kautta Aasiaan.

Kantsii tsekata toi thredi, samaisesta foorumista voi löytää jatkossakin samantapaisia "tarjouksia".

Ovat jopa laatineet tälläisen listan mokahintojen varaajien fiilareista:

Lainaus
"the emotional phases of a mistake fare:
Originally Posted by MileageAddict
Quote:
Ahhhh....the emotional phases of a mistake fare.

1. Discovery - mistake fare is posted on FT. Novices frantically checks how much vacation time they have and if the dates of availability mesh with their schedules. Experienced FTers just book it and worry about contacting spouses or their boss later. Word spreads like wildfire.

2. Excitement - Tickets purchased, confirmation emails received and dates of travel shared with other FTers. Discussions of what to see and do and where to stay crop up in other threads. Novices contact source to change seats or inquire about upgrades, Seasoned FTers sit back and enjoy reading the discussion threads.

3. Stress Stage 1 - Concern over paper ticket delivery - Novices Frantically check otheFedEx website every few hours, constant monitoring of driveway for FedEx truck. Seasoned FT veterans sit back and relax.

4. Glee and happiness - Paper tickets in hand, vacation request submitted, spouses finally informed, hotel reservations made and bragging to friends and co-workers begins. Both novices and experts get very excited.

5. Stress Stage 2 - Rumors of fare not being honored, discussion threads about the airline and ticketing agency ensue. Rumors crop up like crabgrass at this stage. Many FTers begin to worry excessively about whether or not the trip will happen. Novices make non-refundable and financial committments to their trip. Seasoned FTers make mixed drinks (and maybe a sandwich) and is patient.

6. Reality Check - Accurate information is obtained - usually takes place a week to 10 days after mistake fare is published. Confirmed information from the source as to whether or not tickets will be honored.

7a. Pure Joy (Icelandair style- Fare is Honored) - Lots of happy people, FT threads on shared information regarding hotels, restaurants, tours, etc. Jealousy from others sets in. First "FT guinea pigs" embark, post confirmation threads that all is ok.


7b Hostile Feelings (Copa Airlines Style - fare is not honored) - Many angry and disappointed FTers. Refunds are issued. Novices have multiple discussion threads of lawsuits and hostile correspondence, FT pros mutter "c'est la vie" and look for the next fare mistake.

8a Success (Honored) - Trip Report thread becomes very active"Lainaus käyttäjältä: "Juzt"

BTW, jos noita tosiaan on vain muutamia kymmeniä kaupaksi mennyt niin hyvän diilin KLM teki. Ihan kohtuuhintainen mainos valtamediaan ja sekin on kyseenalaista onko tuosta yleensä kuinka kuluja yhtiölle aiheutunut. Muuttuvat kulut tuo raha kattaa, harva noita lippuja olisi normaalihinnalla ostanut ja villi arvaus on ettei kone täyteen tule.

13
Lentomatkustus / Lennot Manilaan 330 euroa
« : 14.01.2008, 09:16:27 »
Lainaus käyttäjältä: "Juzt"

Ei sillä että tuo paha diili olisi vaikka ottaisivat vähän pisteitä Finnair Plussani puolelta, mutta ketuttaa silti heittää ilmainen Euroopanlento pois.


Mailinkeruukortin voi vaihtaa vaikka online-check-inniä tehdessä. Älkää nyt hyvät ihmiset soitelko Kelmille ja paljasta tätä mokaa (jos se nyt kuitenkin on moka).

Eli ei ongelma vaikka varauksessa antaa toisen mailinkeruuohjelman numeron ja vaihtaa sitten myöhemmin toiseen check-inin yhteydessä.

14
Lentomatkustus / Lennot Manilaan 330 euroa
« : 13.01.2008, 22:17:31 »
Ihan vaan tiedoksi: KLM/ Air Francen Flying Blue -mailinkeräysohjelmalla saa vain 25% maileista tässä varausluokassa (V). Deltalla ja Northwestillä saa sen 100%, Northwestin ohjelmaan ei tosin voi liittyä Euroopassa asuvat, Delta ohjelmaan taas voi.

15
Lentomatkustus / Lennot Manilaan 330 euroa
« : 13.01.2008, 21:54:37 »
Lainaus käyttäjältä: "Juices"
No niin. minullakin on lennot Manilaan hintaan 326 e. Mikä kanta-asiakaskortti tuohon kannattaa hankkia?


Deltan Skymiles -kortilla saa 100% lennetyistä maileista - sitä suosittelisin tässä tapauksessa. Skymilesin bonuslennot Euroopan sisällä maksaa vain 20000 mailia/pistettä ja näistä lennoista saa noin 14000 mailia kohteesta riippuen.

16
Lentomatkustus / Lennot Manilaan 330 euroa
« : 13.01.2008, 21:09:43 »
Kiitos postaajalle tästä vinkistä. Lennot varattu!  :D

Näköjään tuollakin on huomattu:
http://www.flyertalk.com/forum/showthread.php?t=778553

Sivuja: [1]