Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - colombiana

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Vs: Reilaamaan 2008
« : 13.05.2008, 16:37:07 »
Heippatihei kaikki, laittakaa mulle yv:tä, jos haluaisitte lähteä reilaamaan Norjaan. Lähtö 6.-10.8 välillä ja siitä 1 kk eteenpäin. Itte menossa ekaa kertaa elämäs norjaan, aattelin vaan ihastella, vaeltaa luonnossa paljon ja nukkua myös paljon luonnossa. että hotelleissa en kyl nuku. tietenki jos löytää paikallisia ihmisiä ni se voi olla joskus kiva. Tarkoitus on nähdä mahdollisimman paljon, että jään jumittamaan ainoastaan jos on oikeen kivaa. Kyselkää. Kyselkää te, jotka ootte kiinnostunu luonnosta ja ulkoilmasta. Ps. ei "uskiksille".

2
Terveys ja turvallisuus / ilman rokotuksia
« : 16.02.2008, 20:37:12 »
Mulla on frendi joka oli saanu armeijassa ollessaan ne rokotukset mitä siellä annetaan (sori en ole kauhean tietoinen, mitä nää rokotukset siellä on nykyään, mutta ainakin jäykkäkouristus, kurkkumätä ja meningokokkitautirokotukset)

Mutta! näiden rokotusten turvin hän on sitten matkustellut intiassa, nepalissa, etelä-amerikassa ja afrikassa, missä sairasti dengue-kuumeen (olivat syöttäneet sokeriruokoa parannukseksi). Mutta höpsö tyyppi kun on niin ei ole kai ajatellut asiaa sen enempiä ja vielä ihan hengissä on. Ja kun itse mietin rokotusasioita tuossa kun hän kyläili, hän vai huitaisi melkein kädellä, että melkein turhaa koko touhu...Ehkäpä hän on sitten saanut armeijassa kattavatkin rokotukset ;)...

3
Saksa / Alla måste komma med till Wacken!
« : 14.02.2008, 17:36:24 »
Heja heja heja, ootte varmaan tosi hyvii tyyppejä kaikki jotka wackeniin lähtee, itte oon ihan villinä moniin bändeihin, mitä siellä on. mun puolesta voidaan alkaa fiilistellä asiaa jo aiemmin kesällä!

Sivuja: [1]