Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - samppi

Sivuja: [1]
1
Aasia / Vs: Bali kesällä/kesäkuussa
« : 17.01.2009, 20:59:00 »
Vietettiin viime kesäkuu Balilla ja lähiseuduilla ja lämmintä oli. Toppi päällä päivin öin. Muutama sadekuuro tuli kuukauden aikana, vihreää ja vehreää on.

2

Juu, sitähän se on. Joutuu tekemään muutoksia omiin tapohinsa. Aika synkkä kohtalo tosiaan, ajaa junalla Tampereelta Helsinkiin. Huh huh. Ja kantamaan omia laukkujaan. Toisaalta, ehkä jonkun pienen ilmastopakolaisen voisi hoitaa kantajaksi/orjaksi junamatkaajalle niin ei tarvitsisi raahata.

En koskaan lentaisi Hki-Tampere valia. Junassa on mukavampaa... mutta jokainen ei valitettavasti pysty olemaan valinnoissaan ehdoton. Aika, hinta ja helppous on tarkeaa.  Ma nyt lahinna ajattelin, etta jos sita bussilla tai taksilla kuitenkin mennaan joko kentalle tai rautatieasemalle pari kolme mukulaa ja isot Samsonitet matkassa, niin eipa tuossa enaa ekologisia keinoja moni mieti, vaan mika on helpointa.Lentokentillä on myös hyvät palvelut esim liikuntarajoitteiselle, joilla ei ole aina mahdollisuutta kantaa omaa laukkuaan. Samoin monelle lapsiperheelle on todella huomattavasti vaivattomampaa matkustaa lentokoneella kuin lukuisilla julkisilla.
Toki on myös mahdollista valita toisin. Matkustaa lasten kanssa useilla julkisilla, kantaa laukkuja junassa, vaihtaa bussiin jne. (Kokemusta löytyy.. :)) Mutta se todella vaatii ihan omaa asennetta ja piiitkää pinnaa. Ja suurin osa lähtee lomalle rentoutumaan!

3
Estonia- olin tulossa koeviikon kokeesta kotiin kun kuulin bussissa. Jotenkin olin aamulla missannut koko jutun, luultavasti niin myöhässä etten kenellekään puhunut..

Diana- olin Englannissa leirintäalueella duunissa ja aamulla heti herättyä tvstä kuulin.

9/11- olin iltavuorossa töissä ja työpaikan vaksi näytti netistä kuvia.

Tsunami- taas töissä ja seurattiin tiiviisti netistä


4
6 viikkoa ja 2 päivää. Suuntana Aasia.

Sivuja: [1]