Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - lentmi-2

Sivuja: [1]
1
Lähi-itä / Vs: Jordania
« : 27.12.2015, 00:16:27 »
Heippa! Onko kenelläkään tuoreinta tietoa paljonko mahtaa rajanylitys Aqabasta Eilatiin maksaa? Eli jos päivämatkalla käyn Eilatin puolella, paljonko on Israelin viisumi ja taas takaisin tullessa Jordanian viisumin uusiminen rajalla? Jos ei ole tietoa, mistähän sen saisi?

2
Tyhmät kysymykset / Vs: Yksinmatkaajan herätys
« : 13.05.2014, 00:19:47 »
servechilled: onpa mainio laite. Harmittavasti ei ole Applelle, mutta pidetään silmät ja korvat auki ja toivotaan hinnanalennusta. Nyt koteloa peliin ja krooh pyyh.  :)

3
Tyhmät kysymykset / Vs: Yksinmatkaajan herätys
« : 12.05.2014, 14:42:20 »
Kiitos vastauksista. Tulpat korvissa ehkäisevät tehokkaasti äänet ja niillä pääsee onneksi täydelliseen hiljaisuuteen. Mielessäni oli tilanne jossa majapaikassa on joko liikenteenmelua, viereisistä huoneista tulevia ääniä tai jengi muuten vain metelöi käytävässä ohikulkiessaan, puhumattakaan juopuneista. Kuinkahan monta yötä olen näiden takia valvoskellut ja seuraavana päivänä ollut todella väsynyt ja se on vaikuttanut haitallisesti jaksamiseen. Tämä on todellinen ongelma joillekin eikä sille pidä naureskella tai sitä vähätellä. En todellakaan ole halunnut ottaa riskiä pommiinnukkumisesta ja siksi täällä kyselin vinkkejä ja apuja ongelmaan, että uskaltaisin pistää ne tulpat korviin ja nukkua rauhassa.

Viajar: Näin olen minäkin ajatellut, että missään tapauksessa ei voi missata esim. lentoa ja tosiaan mielummin valvon.
tintin: Kiitos sinullekin asiallisesta vastauksesta!

servechilled: Kiitos mainioista vinkeistä, jotka saivat lampun syttymään ja käväisinpä ostamassa käsivarsikotelon. :) Katsotaan laitanko sen käsivarteen tai säären ympäri. Puhelin pysyy lähellä ja värinät pitäisi tuntua. Saattaapi olla, että tässä on hyvä ratkaisu. Lähden tänä iltana vielä Berliiniin eikä huomenna ole kiinteää, ajastettua ohjelmaa, joten rohkenen kokeilla sen toimivuutta joko tulpilla tai ilman riippuen majapaikan äänimaailmasta. :D

4
Tyhmät kysymykset / Yksinmatkaajan herätys
« : 09.05.2014, 19:24:20 »
Oletteko muut kokeneet tai ratkaisseet yksinmatkustaessa heräämisen ongelman? Tarkoitan jos aamulla on aikainen lähtö -tärkeä sellainen- ja jostain syystä on meluisaa, jolloin olisi hyvä käyttää korvatulppia unen varmistamiseksi, mutta ei uskalla koska sitten ei välttämättä kuule (kännyn) herätysääntä. Kuitenkin olisi hyvä nukkua, että seuraavana päivänä taas jaksaa ja on pirteä. Miten te muut tämän olette kokeneet ja onko antaa mitään vinkkejä?

5
Italia / Vs: Milano
« : 02.04.2008, 12:05:06 »
Huomenna on lähtö. Kiitos Laurau ja T-musu vastauksistanne! Päätimme kolmantena päivänä ajaa Bergamoon. Torinon kanssa tulisi ehkä liian kiirettä. Viimeisen yön vietämme Comon rannalla bed and breakfast´issa romanttisesti :D

Liput Viimeiseen ehtoolliseen on jo ostettu (aikas hintavat [18,50e/kpl], mutta eiköhän ole sen arvoinen) ja kaikki muutenkin valmiina. Lämpötilakin on kohonnut siellä jo 20 asteen tuntumaan, joten täältä tullaan, Milano! ;D

6
Italia / Vs: Milano
« : 12.03.2008, 15:24:34 »
Heippa
Olemme lähdössä pitkäksi viikonlopuksi Milanoon kohta puoliin. Vuokrasimme auton kahdeksi päiväksi. Toisena päivänä aiomme ajaa Como - järvelle, mutta toinen päivä kaipaisi vielä vinkkiä mukavasta käyntikohteesta.

Onko Milanon lähistöllä jotain kaunista esim. kaupunkia, jonne ehtisi hyvin, jos aamulla lähtee ja auton palauttaa Malpensan kentälle klo 18?

Kaunis kiitos vinkeistä etukäteen!

Sivuja: [1]