Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - simoh

Sivuja: [1]
1
Itse olin kesällä barcelonassa ja yövyin Ideal Youth Hostellissa. Olin itse ainakin tyytyväinen, olin 10 hengen huoneessa ja löytyi safety boxi. Aamupala sisältyi myös hintaan. Ja muistaakseni hinta oli 18€/yö. Hostelli oli ihan keskustassa, Ramblasin varrella, metro asemalle käveli minuutin. Ja vaikka se oli siinä ramblasin vierellä ja parvekekkin oli sinne päin, niin jos parvekkeen ovi oli kiinni ei sieltä mitään meluhaittoja tullut.

Tää hostelli oli aivan erinomainen, jos ottaa oman huoneen. Dormeissa ei ilmastointia käytännössä ole, ja kesän jälkeenkin on toisinaan helvetin kuuma. Muutoin palvelu pelaa, ja sijainti aivan tajuttoman hyvä. Kadulle siirtyessä pientä varovaisuutta kuitenkin, koska sivukatu vilisee ilta-yöaikaan kaikenlaista puliveivaajaa, huumekauppiasta ja dollarinkuvat silmissä vilistävää lompakonnyysijää.

2
Tansania / Vs: Tansania
« : 11.11.2008, 00:37:32 »
Kannattaako ottaa mukaan pieniä seteleitä euroina vai dollareina? Tarkoitus on käydä safarilla ja Sansibarilla. Kannattaako länsivaluutta vaihtaa shillingeiksi maahan saapuessa vai onko hinta suhteessa sama valuutasta riippumatta?
Kiitos jo etukäteen!

Maailmantalouden heilahtelujen myötä luottamus dollaria kohtaan voi hiipua, mutta luultavimmin kelpaavat tuolla kuten ennenkin - erityisesti pieninä seteleinä. Muutoin euro näytti kelpaavan etenkin vaihdettavaksi yleisesti maan pohjoisosissa. Hinta vaihtelee, mutta kovia tappioita ei tee euroilla eikä dollareilla. Vaihtaa voi esim paremmissa hotelleissa, tosin kurssi voi olla huonompi kuin muualla, mutta palvelu luotettavampaa.

3
Omasta puolestani ainakin suosittelisin Malaronea juuri tuollaiseen tarkoitukseen. Ei ole itsellä eikä lähipiirillä havaittu minkäänlaisia sivuoireita. Lääke on helppo, koska sitä syödään tosi lyhyen aikaa, mutta hinta on toisaalta melko kallis. Suomessa sillä on ilmeisesti nykyään pysyvä lupa.

Kannattaa käydä tosiaan matkailuasioihin erikoistuneen lääkärin juttusilla. Eri malarialueille ja matkasta riippuen sopii erilaiset tropit. Malarone on erittäin hyvä lääke, ei aiheuta tosiaan sivuvaikutuksia ja muistaakseni aloitellaan vasta vuorokautta ennen alueelle saapumista. Malarian kanssa kannattaa asiat ottaa ihan vakavasti.

Sivuja: [1]