Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Cadhlan

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Uusimman postauksen kohteena Mauritius: https://www.thisprettydestination.com/le-morne-kaunein-pala-mauritiusta/

Lisää Mauritius-aiheisia postauksia tulossa. Kannattaa seurata, jos tarvitsee vinkkejä Mauritiuksen lomalle tai sinne päin harkitseville :)


2
Hei, tässä linkki uutukaiseen matkablogiini, www.thisprettydestination.com jossa painotus on valokuvilla ja tarkoitus on auttaa muita matkustajia löytämään itselle se seuraava sopiva matkakohde. Ensimmäisenä kohde-esittelyssä Lanzaroten nähtävyydet.

Takana 10 vuotta matkailua ja yli 30 maata seikkailtu pariskuntana. Nykyään matkassa mukana myös minihenkilö. Toivottavasti blogini auttaa sinua seuraavan matkakohteen valinnassa.

Voit seurata myös Instagramissa: www.instagram.com/thisprettydestination

3
Ranska / Vs: Nizzasta?
« : 09.02.2015, 12:07:14 »
Lentomatkustuksen puolella jo asiaa aiemmin kyselin, mutta en saanut vastausta, joten postaan vielä tänne.

Eli mitä kannattaa maksaa Helsinki-Nizza-Helsinki lennoista per henkilö. Finnairilla 209 e "tarjous", mutta kun vertaa esim. Norwegianin Barcelonan hintoihin tuntuu aika kalliilta. Eli mihin hintaan olette tarjouslentoja löytäneet. Matkustusajankohta on heinäkuu, mikä tietysti on se pahin sesonki.

4
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 01.12.2014, 17:59:02 »
Mikähän olisi edullinen meno-paluu hinta Nizzaan/hklö?
Finnairilla taitaa normihinta olla noin 200 e, mutta lähinnä kiinnostaisi esim. Norwegianin tai SAS:n tarjoushinnat.
Matkustusaika olisi heinäkuu, joten milloin viimeistään kannattaisi varata?
Reissuun lähdössä isompi porukka, joten olisi mukava löytää sopuhinta. Matkapäivissä on onneksi joustoa.

5
Aasia / Vs: Yleisiä kysymyksiä Bali ja Gili-saaret
« : 21.07.2014, 16:06:45 »
Mikä ranta olisi rauhallinen leppoisaan loman viettoon. Emme välitä iltaelämästä, mutta hyvä ruoka olisi tärkeää. Ehkä mahdollisuus tehdä retkiä. Ubud-vierailu voisi olla myös mahdollinen. Millä tavoin muuten kuin ihmisten ystävällisyys Indonesia eroaa Thaimaasta, kun aiemmin ketjussa puhuttiin, että ovat aivan erilaiset kohteet? Bangkokista emme pitäneet.

6
Lentomatkustus / Vs: AirBerlin
« : 12.06.2014, 15:44:16 »
Onko kenelläkään tietoa Helsinki-Vantaan Air Berlinin baggage drop tiskistä, että kauanko ennakkoon ennen lennon lähtöä sinne voi viedä laukun?

7
Lentomatkustus / Vs: Lentoyhtiöiden omat bonuskortit
« : 11.02.2014, 14:46:43 »
Neuvopaakas nyt tietämätöntä.

Minulla on Finnair plus jäsenyys ja lennän Air Berlinillä ja liityin nyt sitten myös Air Berlinin Top Bonus ohjelmaan, kun sitä ehdottivat. Molemmat One Worldin allianssissa, mutta olenko ymmärtänyt oikein, että pisteet eivät ole ns. One World-pisteitä, vaan lentoyhtiökohtaisia pisteitä? Eli jos käytän Finskin korttia, saan Finskin pisteitä jne? (eli periaatteessa Top Bonus korttini on turha, koska minulla on jo FinnairPlus pisteitä.)

Minkä lentoyhtiön kortista hyötyy eniten jos lentää One Worldin lennoilla, entä StarAlliancin?

8
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 14.01.2014, 15:36:51 »
Loppiaisviikonnlopun lennot Norwegianilla Tukholmaan molemmat myöhässä. Menolento 30 min ja paluu lento 1 h. Kökkö tuuri, että just molemmat, mutta paluu lennon myöhästymisestä ilmoitettiin 10 min ennen boardingin alkua, vaikka kone ei ollut edes laskeutunut edelliseltä reitiltään.

Ruumalaukun hinta Tukholmaan oli 18 e menopaluu. Viime syksynä Mallorcalle sai laukun 11 e menopaluu. Aika huima korotus ja vielä lyhyempi lento.

9
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 14.10.2013, 10:13:37 »
Viimeksi Prahan lentoja varatessa hinta nousi 39 eurosta 69 euroon, kun odoteltiin varmistusta saako töistä vapaata. Aloitin tekemään varausta 39 eurolla, mutta kun menin maksamaan tuli ilmoitus, ettei lippua saa enää siihen hintaan. Yritin poistaa evästeet ja muistit, mutta ei auttanut. Seuraavana päivänä kun kävin katsomassa hinnat oli pudonneet taas takaisin 39 euroon. Hieman suututti, mutta olisihan ne voineet myös nousta.

10
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 18.09.2013, 10:13:29 »
Voit maksaa laukun kentällä. Se vain siellä maksettuna on tuplaten kalliimpi...
Itseasiassa soitin asiakaspalveluun ja kysyin. 11 e olisi ollut netistä ja kentältä 16 e, joten ei edes kovin paljon kalliimpi :)

11
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 18.09.2013, 10:02:47 »
Ruumalaukun varausaika netistä oli mennyt jo umpeen. Laukun voi Norwegianin mukaan maksaa kentällä, mutta jos ruumavarausta ei ole tehty netistä, voiko kentällä vielä "varata" uuden laukun ja maksaa sen paikan päällä?

12
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 16.07.2013, 20:36:50 »
Ymmärrän kyllä tuon peruutus ajan ja sille tarkoitetun syyn, mutta nyt tiedustelin tosiaan tuota hinnan palautusta ja siitä aiheutuvia kuluja.

13
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 16.07.2013, 19:33:57 »
Onko kellään kokemusta Norwegianin lipun peruuttamisesta? Saako siitä todella kaikki rahansa takaisin, vai menettääkö esim. luottokorttimaksut ja palvelumaksut. Tässä tekstiä Norwegianin sivuilta:

Peruuttaaksesi matkan kirjaudu "Minun matkani"- sivulle ja seuraa ohjeita.

LowFare: Jos ”Peruuta” ei ole valittavissa, on varauksen teosta kulunut enemmän kuin 4 tuntia eikä lippu ole enää peruutettavissa.

    Varausta ei voi peruuttaa sähköpostitse.
    Lentokenttäverojen ja –maksujen palautusta varten voit täyttää lomakkeen: ticket refund form.  Veloitamme palvelumaksun verojen hyvityksest

14
Hyvä tietää. Kiitos vastauksista.

15
Finnairin Bangkokin lento varattuna ja check-in aukeaa 12 tunnin päästä. Ajattelin kuitenkin käydä maksullisessa paikan varauksessa katsomassa paikkatilannetta. Tarjolla oli koko koneeseen enää 3 hajapaikkaa, meitä matkustajia on siis kaksi. Toivon, että meidät on jo laitettu automaattisesti johonkin, jonka saamme tietää check-iniä tehdessä, sillä jos 10 h lennon joudun istumaan yksin on ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun teen pitkää matkaa Finskillä. Ihmettyttää myös se, että onko muka koko muu kone halunnut varata maksullisen paikan...  ???

16
Thaimaa / Rahanvaihto Suomessa vai Thaimaassa?
« : 28.04.2013, 11:17:12 »
Missä kannattaa vaihtaa euroja bhateiksi, jotta kurssi olisi mahdollisimman hyvä. Suomessa ollaan yleensä vaihdettu aikaisempia valuuttoja Nordeassa, koska itse vaihtomaksua ei avainasiaakkalla mene ja kurssit ollut ihan kohtalaiset. Suomessa ainakin lentokentän vaihtopisteitä pitää välttää huonojen kurssejen takia, mutta mitenkäs on Thaimaassa?

17
Ranska / Vs: Ranskan rannikot
« : 02.03.2013, 23:45:00 »
Biarritzissa heinäkuun alussa oli kuuma, vaikka taivas oli ihan pilvinen. Lämpötila oli noin + 25. Merivedessäkin pystyi uimaan, vaikkei se mitään keittolämmintä ollutkaan.

18
Thaimaa / Vs: Shoppailu Bangkokissa
« : 12.02.2013, 01:25:03 »
Löytyykö Bangkokin ostoskeskuksista edullisia juhlapukuliikkeitä, josta saisi ostettua länsimaalaisellekin sopivan pitkän iltapuvun?

19
Thaimaa / Vs: Ko Chang
« : 30.01.2013, 11:45:02 »
Kiitos.
Ensimmäinen ei osu lentoaikatauluihin, kun noin klo 7.00 kentällä, mutta minibussilla pitäisi päästä.

20
Ranska / Vs: Marseille
« : 29.01.2013, 20:18:28 »
Minulle Marseillesta jäi kahdenlaisia mielikuvia. Saavuimme junalla klo 23 aikaan ja kaduilla liikkui vain epämääräisen näköisiä miehiä, mikä kahdesta naispuolisesta matkaajasta tuntui hieman arveluttavalta. Itse kaupunkina Marseille oli taas paljon vähemmän turistirysä kuin Nizza, joten sen puolen pidin kaupungista. Teimme lauttaretken îles du Friouleille, ja If'n linnan näki mukavasti lautalta. Retki oli samanlainen, kuin olisi Helsingissä vieraillut Suomen linnassa. Calanques oli hieno, menimme paikallisbussilla, mutta me emme löytäneet mitään hiekkarantaa. Pelkät kalliomaiset rinteet, mutta niiden kävelypoluilla oli hauska seikkailla.

Sivuja: [1] 2 3 ... 5