Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Amy

Sivuja: [1]
1
Hei,

Minulla olisi muutama muuttolaatikko tuotavana Suomeen seuraavan parin viikon aikana. Tilaa ne vievät ehkä puolen kuutiometrin verran, ei siis mikään suuri kuorma. Lähetä viestiä hintapyynnön kanssa, jos voit auttaa!

2
Moi, onko kenelläkään kokemusta ilmoituksen tekemisen (ulkomaille muuttamisesta) pitkittymisestä? Mitä voi seurata, jos ei ilmoitusta maistraatille ole tehnyt sen 3 kk aikana muuttamisesta? Olen nyt vihdoin runsaan puolentoista vuoden jälkeen tekemässä ilmoitusta, mutta ajattelin ensin kysellä mahdollisista seurauksista. Maistraatin nettisivuilla vaan mainitaan, että "on tehtävä", muttei sitä, kuinka kovasti polttavat siitä päreet vai polttavatko ollenkaan. Kela tietää varmasti, että opiskelen ulkomailla, sillä hain opintorahaa (sitä kuitenkaan käyttämättä kauempaa kuin 2 kk).

Silloin opiskelujen alkaessa ajattelin kai, että kaikkitietävä isoveli kyllä saa selville kun KELAkin tietää, mutta enpä ookaan niin varma enää. Vakituiset kirjat on vielä vanhemmilla. Laiskuuttanikaan en ole asiaa hoitanut vaikka selkeästi on maailman helpoin homma, hohhoijaa. Kiitos etukäteen jos joku neuvoo!

3
Yleinen / Whalewatching
« : 06.07.2007, 00:34:49 »
Onko kukaan käynyt valassafareilla? Portugali, Australia, Uusi-Seelanti, missä tahansa, kertokaa kokemuksistanne! Paljonko maksoi, oliko vaivan arvoista, mitä valaita näitte, minkä kokoinen laiva oli, kaikki mahdolliset yksityiskohdat tervetulleita! Alkaa muodostua pakkomielle tähän aiheeseen.

4
Hei Uuge, jos mahdollista niin laitatko sen linkin tänne, jos sellaisen löydät? Yritän itsekin löytää jotain...

5
Moi, onko joku onnistunut seuraamaan lätkän mm-kisoja ULKOMAILLA netissä? Radiokin kelpaa.

6
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Kieli kiinni
« : 09.04.2007, 22:33:46 »
Minun kieleni jäi sellaiseen metrin korkuiseen tolppaan kiinni pyörätien varressa, en vaan vieläkään tiedä mikä se tolppa oli. Kai se oli jonkun viemärinkannen yhteydessä.

Hälytys 911 oli ihan huippusarja. Muistan vieläkin jännittävän episoodin, jossa nuorukainen ei voinut vastustaa pakastimen herkullista, huuruista sisäpintaa, jäi luonnollisesti kiinni siihen ja irroittamiseen tarvittiin ammattiapua.

Tuossa huurteisen nuolemisessa tai sen viehätyksessä taitaa olla joku jäätelöön yhdistäminen jujuna...

7
Haluaisin kuulla ajatuksia ahvenanmaalaisilta ja muiltakin saarelaisten "kansallisuusidentiteetista". Onko totta, etta suurin osa ahvenanmaalaisista tuntee olevansa enemman ruotsalaisia (aluehan melkein liitettiin Ruotsiin aikoja sitten Suomen sijaan) kuin suomalaisia, ja etta esimerkiksi mieluisin vaihtoehto opiskelijallekin on Ruotsin korkeakoulu? Kamala tunnustaa, etten valmiiksi tieda tallaisia asioita. Kyselen aika valjasti vaan, tarkoitus on herattaa keskustelua, josta voisin saada ideoita ja ehka kuulla kokemuksiakin, ihan kaikenlaisia. Jos olisi niin hyva tuuri, etta taalta loytyisi joku Ahvenanmaalla kasvanut suomenkielinen...
  Netista on niin hankala loytaa asiallista keskustelua, mielestani talla foorumilla asiat usein pysyvat mielenkiintoisina ja hupaisina ja tosi harvoin tormaa mihinkaan kunnon haistattelijoihin.

8
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mikä biisi?
« : 10.12.2006, 18:53:44 »
Jee! Sehan se oli! Loysin heti youtubestakin. En ole kuullut tuota biisia moneen vuoteen, hassua miten tulee yhtakkia samanlainen fiilis kun joskus kauan sitten laulun kuultua. Kiitos Pati! Saatan ehka saada unta tana yona   :lol:

9
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mikä biisi?
« : 10.12.2006, 15:59:27 »
Nyt tulee paha. Ja tama on tosi kaukaa haettua joten alkaahan naurako jos kuulostaa epamaaraiselta.
 Katsoin joskus kauan sitten Jyrki Countdownia ja nauhoitin musiikkivideoita ja muistan siella useamman viikon pyorineen musiikkivideon. Siina oli hopeisiin vaatteisiin pukeutunut nainen, vahan kuin lumikuningatar (olisko ollut jossain kuumaiseman tapaisessa ymparistossa), ja tama nainen lauloi kertosakeen hyvin korkealta, uskoisin etta se oli joku suht tunnettu klassinen kappale, eika ihan kuulostanut englannilta. Biisissa oli myos rap-osioita kertosakeiden valissa. Tama oli siis joskus 8-9 vuotta sitten. Hyrailisin teille jos kuulisitte, se kertosakeisto on jaanyt mun paahan ikuisesti. Ihme, jos joku sen muistaa mutta kantsii yrittaa.

10
Ai niin, tää on pakko vielä lisätä. Yhdessä mun kantapaikassa on baaritiskin takana töissä tyttö, joka on aivan varmasti Everwoodin Amyn(?) kadonnut identtinen kaksoissisko! Sillä on ihan samanväriset hiukset, samanlaiset silmät, se on ihan kopio eikä vaan pelkästään muistuta sitä näyttelijää!

11
Minuakin on sanottu Kirsten Dunstin näköiseksi. Ihan väittämällä väitetty. Ja kerran vuosia sitten  sanottiin supermarketissa että näytätpä ihan Nicole Kidmanilta. On muuten totta, että Suomesta löytyy paljon Dunstin näköisiä tytteleitä, sillä on aika suomalaiset piirteet. En osaa selittää mitä nämä piirteet on, ehkä vaalea pigmentti? sellainen kalpea iho joka palaa helposti  :lol:

12
Siinäpä toinen kysymys... vaatiiko suomi ne veronpalautukset itselleen? Koska siinä tapauksessa en niitä edes vaivaudu hakemaan. Olen verojutut täällä päässä jo hoitanut, enkä joutunut suomeen siis veroja maksamaan sen kuuden kuukauden säännön ansiosta. Kiitos muuten vastauksista.

13
Moi, olen lopettanut työt Englannissa ja aion yrittää saada verojani takaisin. Ovatko p45 ja p60 ainoat lomakkeet joita tarvitsen? Olen aikani etsinyt tietoa ja haluaisin kerralla lähettää niille kaikki paperit ja toivottavasti saada rahat tilille. Kauan meni että rahat saapui? Aion käyttää sikäläistä tiliäni, menee kai nopeammin. Onko kellekääm käynyt niin, ettei veronpalautusta olekaan myönnetty vaikka olisi palannut Suomeen? Pomoni ei tiennyt näistä asioista yhtikäs mitään. Täytyylö hänen täyttää osa p45stani? Kiitos!

14
Minja, muistelisin etta viimeksi oli vaihtoehtona myos lasten kokoja, ja taisit sanoa etta sulla on sellanen? Jos oon oikeassa niin kerro onks se hyva?? Se uusi naistenmalli nayttaa kivalta kuvassa mutta jos se kerran on levea ja lyhyt niin mina en viitsis sita tilata, kun olen niin pitka.

15
20. UK.

16
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / paitamiitti
« : 23.11.2004, 16:26:37 »
SUURI KIITOS MINJALLE! Nyt löyty postilaatikosta minunkin paita!
   :D  :D  :D

Sivuja: [1]