Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - hakuna matata

Sivuja: [1]
1
Hyvä vaihtoehto on sms discount :) Meillä ainakin halpa vaihtoehto soittaa kännykkään.. Kannattaa kokeilla tai ainakin tutustua !

2
Tyhmät kysymykset / Vs: matkabudjettinne?
« : 21.09.2011, 23:36:03 »
Suuntana Kenia hieman vajaa 3kk ja Nairobissa tarkoitus majailla. Lentoineen 2 000€, riittääkö ? Pääseekö myös safarille tolla rahalla ?

3
Kenia / Vs: Junalla Mombasasta Nairobiin
« : 28.08.2010, 09:52:46 »
Kokemusta on useammalta vuodelta sekä viime syksyltä. Juna on ihan mukava ja kyllä siinä nukkuu jos suomessakin :) Juna vaan aina myöhässä ja viime vuonna saatiin ruokamyrkytys ruuista, eikä siis taida enää kuulua meidän perheen ohjelmaan. Junassa ei myöskään suosiltella valkoisten matkustamista III-luokassa.

Mutta bussi on hyvä vaihtoehto. Näkee liikennekulttuuria ja miten Mombasasta noustaan kokoajan Nairobiin saakka. Maisemat vaihtelee paljon matkalla. Bussi on myöskin paljon nopeampi kuin juna. Lähdöt n. klo 21 ja perillä Nairobissa klo 06. Hyvin on siinäkin nukuttanut, matkalla 1-2 pientä taukoa jossa voi käydä wc:ssä ja ostamassa ruokaa.

Bussi maksoi (syksyllä 2009) 650 KSh /hlö eli n.6.5€ - siis aikasta halpaa. Bussiin pääsee myös sekä pohjois Mombasta kun Dianiltakin, ei tarvi välttämättä matkustaa Mombasan keskustaan, eikä hinnassa ole eroa.

Sivuja: [1]