Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mehilainen

Sivuja: [1]
1
Aasia / Vs: Kambodza
« : 11.03.2011, 12:30:40 »
Viime syyskuussa bussit liput taisivat meillä maksaa PP-SR 12$ ja SR-PP 10$, liput ostettiin hotelleistamme ja sisälsivät noudot hotellilta bussille kummassakin päässä.

2
Onko netissä jotain laskuria, millä voi selvittää kaupunkien välimatkoja? Esim. jos haluan tietää kuinka monta kilometriä on Milanosta Berniin, niin kirjoitan kaupungit kenttään, ja sitten se kertoo niiden välimatkan kilometreinä.
Mainitun Googlen lisäksi myös Wolfram Alpha, esimerkkinä mainitsemasi väli http://www.wolframalpha.com/input/?i=milan+to+bern.

3
Yleinen / Vs: Elokuvateatterit maailmalla
« : 24.01.2011, 11:52:51 »
Elokuvissa en ole tainnut ulkomailla käynyt kuin Malesiassa (sekä KL että MidValley) että Singaporessa. Kummassakin kokemuksena varsin samanlainen kuin Suomessa pois lukien se ettei teattereista saanut makeisia ja popparitkin olivat näin siirappiversioita eikä meikäläisten suolaisia. Mutta itse elokuva kokemus siis samanlainen kuin kotonakin.

4
On mullakin hiustenkuivaajasta pari astetta pienempi, mutta meinaan sellasii ihan snadeja, joita joskus muistan jossain nähneeni. Sitten, kun sellaista aloin etsimään, en mistään enää löytäny...
No just näitä on huutiksessa aika ajoin ja tavarataloissakin.. En mä niitä "pienempiä normaaleja malleja" meinannutkaan tossa omassa viestissäni vaan nimenomaan sellaisia lilliputteja matkakuivaajia joita on vaikea kuvitella äkkiä pienemmiksi saatavan.

5
Hiustenkuivaajista en ole vielä mitään miniatyyria löytänyt, ja sitä ilman en lähde minnekään. Yhden reissun kuivattelin hiuksia päivittäin meinaan ilmastointilaitteen edessä... Olisko kellään tähän hyvää vinkkiä?
Onhan näitä matkakokoja vaikka millä mitoin lähes jokaisessa suuremassa tavaratalossa.. Omani ostin aikoinaan huutiksesta ja siellä niitä näyttäisi tälläkin hetkellä olevan.

On muuten ollut tähän mennessä turhin ostos reissuja varten, vaan ehkä sille tulee joku päivä vielä käyttöä  ;D

6
Reissusta palanneena ja Malaronea popsineena voin todeta, ettei Malarone aiheuttanut ainakaan meille kummallekaan minkäänlaisia oireita. Hyvin tuntui toimivan eikä päässä kihissyt ;)

Muistelisin kovasti, että ainakin Malaronen kohdalla olisi ohje ettei sitä tulisi syödä 28 päivää pidempään eli tiedä sitten miten noiden 100 päivän lääkityksien kanssa olisi ;) Vaan kyllä itse ainakin maksan mielummin lääkkeestä joka ei reissua pilaa kuin säästän jossain tuollaisessa ja voin pahoin matkan. Kukin tosin tyylillään.

7
Vinkkinä myös muille laadukkaita pulloja metsästäville; Etola.

100ml pullo 1,10€ ja 125ml pullo 1,30€. Äärettömän hyviä käytössä, kestävät puristelua ja reissaamista.

8
Aasia / Vs: Valuutta Vietnamissa
« : 02.08.2010, 15:00:30 »
Ok, kiitos tiedosta.
Vaikka otsikon mukaan Vietnamissa mennäänkin, mutta onko kenelläkään tietoa Kambodzasta? rielit vai dollarit?

9
Aasia / Vs: Valuutta Vietnamissa
« : 02.08.2010, 14:02:02 »
Hohoi Vietnamin matkaajat;
Mitenkäs tämän valuutta-asian kanssa on tänä päivänä? Jokaisessa lähteessä suositetaan pakkaamaan lompakko usdollareilla sekä Kambodzaan että Vietnamiin mutta toimiiko homma halvemmalla / paremmin paikallisella valuutalla? Se lienee sama ottaako matkaansa euroja vai dollareita jos niitä vaihtaa meinaa, mutta miten tuon käyttövaluutan kanssa kannattaa tehdä?

10
Tyhmät kysymykset / Vs: Passin luovutus Vietnamissa?
« : 07.06.2010, 11:58:35 »
Kiitos vastanneille.. Itsekin olen melko monessa maassa aikaani viettänyt vaan en ole moiseen vielä törmännyt. Näillä kuitenkin mennään ja täytyy jättää turha huoli passin kohtalosta maalaisjärjen varaan :)

11
Tyhmät kysymykset / Passin luovutus Vietnamissa?
« : 07.06.2010, 10:55:57 »
Ulkoministeriön tiedotteesta käy ilmi sama juttu johon törmäsin jossain sivulauseessa LP:n Vietnam opusta selatessani eli:
Lainaus
Paikallisen käytännön mukaan ulkomaalaiset matkailijat rekisteröidään poliisille. Tästä johtuen hotelliin sisään kirjautuessa passin voi joutua luovuttamaan hotellin henkilökunnalle. Passin takaisin saannista tulee huolehtia.

Onko tämä kuinkakin tavallista Vietnamissa noin tosielämässä? Jotenkaan ei ajatuksena tunnu kovinkaan viehättävältä tai turvalliselta, mukulasta asti kun on opetettu sitä että passista pidetään reissussa tiukasti kiinni ja sitä varjellaan viimeiseen asti.

Eli te Vietnamissa reissanneet, kertokaa tästä lisää!  ???

12
Aasia / Vs: Vinkkejä Kaakkois-Aasian reissaajille
« : 23.02.2009, 09:53:37 »
Kiitos myös täältä suunnasta!  ;D

Sivuja: [1]