Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - nti

Sivuja: [1] 2 3 ... 9
1
Balkanin maat / Vs: Brac vai joku muu?
« : 28.07.2009, 17:35:22 »
Tarkoituksena on vuokrata isompi apartment ja ollaan ajateltu Bracia ja sieltä joko Supetarin tai Bolin aluetta. Kumpi ennemmin? Vai jokin ihan muu alue/saari?

Tarkoituksena on vain chillata, sukeltaa ja tutustua saareen/saariin ja viettää päivä Splitissa tms. Haluttais kuitenkin, että paikassa johon mennään on jotain elämää.

Itse selailin saarista infoa, kun lähdemme viikonloppuna Splitiin ja pitäisi  keksiä, millä saarilla käydään. Bracista jäi sellainen kuva, että Supetar olisi aika hiljainen paikka, ja enemmän menoa olisi juuri Bolissa. Joten jos menoa kaipaa, niin sinne varmaan kannattaa suunnata. Pääseehän siellä nopeasti liikkumaan paikasta toiseen, joten ei varmaan ole niin väliä missä yönsä viettää :)

Edit. Olette kyllä varmaan jo varanneet majoituksen, kun viestisi oli lähetetty jo kolmisen viikkoa sitten... No mutta laitan omat matkakokemukset reissun jälkeen!

Tosiaan me päädyttiin Supetariin, koska ymmärrettiin, että elokuussa sielläkin on menoa ja Bol on turhankin täynnä. Tarkoitus on nimenomaan kierrellä Bracissa, joten Bolissa tullaan myös viettämään aikaa.
Olisi silti mukava kuulla tuoreita matkakokemuksia reissusta!

2
Balkanin maat / Brac vai joku muu?
« : 26.06.2009, 10:29:28 »
Ollaan lähdössä pienellä porukalla elokuussa 9 päiväksi Kroatiaan.
Lennot on Splitiin.

Tarkoituksena on vuokrata isompi apartment ja ollaan ajateltu Bracia ja sieltä joko Supetarin tai Bolin aluetta. Kumpi ennemmin? Vai jokin ihan muu alue/saari?

Tarkoituksena on vain chillata, sukeltaa ja tutustua saareen/saariin ja viettää päivä Splitissa tms. Haluttais kuitenkin, että paikassa johon mennään on jotain elämää.

Nyt ehdotuksia kehiin. Lueskenlin kyllä tätä ketjua, mutta aika vähän oli Bracista mitään.


3
Thaimaa / Vs: Bangkokin uusi lentokenttä
« : 16.01.2009, 19:51:37 »
KLM lento saapuu BKK kentälle klo 13:00 ja Air Asian lento Phuketiin lähtee klo 15:55. ehtiikö? Pitää mennä passintarkastuksesta, hakea laukut, sitten löytää oikea portti/terminaali, check in ja ehkä tyhmä kysymys, mutta pitääkö mennä taas passintarkastukseen vaikka kyseessä on kotimaanlento?

4
Thaimaa / Vs: Thaimaa. Mille saarelle?
« : 12.01.2009, 19:25:06 »
Phi Phistä on tosi ristiriitasia mielipiteitä; toisille paratiisi, toisille helvetti. Joten varsinkin ne jotka on käynny Phi Phillä ja sitten Koh Taolla (tai Phanganilla) niin mitä eroa on näissä mestoissa? Onko Phi Phi tosiaankin kuin suuri Sedu Koskisen baari nykyisin?  :-\

Olin Phi-Phillä low seasonin aikaan toissavuoden elo-syyskuun vaihteessa. Paljon brittejä & ruotsalaisia ja baareissa pääasiassa soi listapoppi. Mut kyl me silti löydettiin se Phi Phi mistä tykättiin, niin pinnan alta kuin päältä. High seasonilla mua ei kyl sinne silti sais.
Taolla ja Phanganilla oon ollu sesongin loppuina maalis-huhtikussa ja Taolla kesäsin ja syksyisinkin ja sen perusteella voin kertoa, että mitään Koh Taoa ei Phi Phistä saa millään, dyykkaaminen tosin on Phi Phillä astetta tasokkaampaa ja tietysti ison osan porukkaa puheenaihe;)

Mutta jos jotain Koh Taon tapaista yrität löytää niin uskoisin, että Koh Samet tai Chang voisi tarjota jotain vastaavaa, itse en tosin ole käynyt, joten ihan kuulo-, luku- & näkö(valokuvista)havainnoilla mennään.

Missä majoituitte Phi Phillä ja osaatko sanoa onko helppo kulkea, joko pinkähäntäveneillä tai jollakin muulla, saaressa rannalta toiselle ihan mihin kellon aikaan vaan? Lähinnä ajatuksena se, että jos ei olla siinä ihan pahimmassa turistirysässä niin päästäänkö vaikka yöllä omalle rannalle ilman ongelmia.

Tosiaan ollaan maaliskuun puolesta välistä eteenpäin reissussa (hiihtolomien jälkeen ja ennen pääsiäistä), joten toivon että tä aika olisi hieman rauhallinen Phi Phillä...ehkä turha toivo, mutta eihän sitä tiedä ennen kuin siellä on.

Koh Changia ja Sametia ollaan myös mietitty, mutta mutta...en tie, on se sitten vaikeeta päättää mihin sitä menis  ???  Olisi siin kiva kuulla myös Koh Changista ja Sametista lisää: sukellusmahikset, millaista on ilta/yöelämä, onko kirkkaat vedet jne.?

5
Thaimaa / Vs: Thaimaa. Mille saarelle?
« : 10.01.2009, 12:50:31 »
Herätelläänpä tätä ketjua taas vähäsen...

Maaliskuussa Thaimaahan, aikaa 3 vkoa.

Thaimaa on tuttu paikka (mm. Bangkok, Chiang Mai, Koh Tao, Phangan, Samui on kierretty).
Nyt olisi tarkoituksena löytää jotain Koh Taon tapaista, help me? Sukeltamaan pitää päästä, tunnelman pitäisi olla rento, mutta ravintoloitakin pitäisi olla vähän enemmän kuin kourallinen (kuten Koh Taon Saireen biitsillä). Minne siis?

Phi Phistä on tosi ristiriitasia mielipiteitä; toisille paratiisi, toisille helvetti. Joten varsinkin ne jotka on käynny Phi Phillä ja sitten Koh Taolla (tai Phanganilla) niin mitä eroa on näissä mestoissa? Onko Phi Phi tosiaankin kuin suuri Sedu Koskisen baari nykyisin?  :-\6
Pohjoismaat / Ryhmämajoitus Tukholma
« : 29.09.2008, 20:43:20 »
Hola!

Nyt tarvittais pikaisesti ryhmämajoitus vaihtariryhmälle, kun suunnitellaan hyvinhyvin lyhyellä varoitusajalla Tukholman reissua ja siellä vietetään yksi yö.
Ehdotuksia?
Hostelworldista etc. ei kovin paljon ollut apua, koska majoitukset olivat alk. 30 €/henk ja tarkoitus olisi päästä halvemmalla.

7
Kanada ja Yhdysvallat / Rahanvaihto NYC
« : 19.08.2008, 10:38:40 »
Mitä yleisesti Travelex yms rahanvaihto-pisteet veloittavat New Yorkissa vaihdosta?
Huomattiin, että kurssi USAn päässä on todella paljon parempi meidän kannalta, kun vaihdetaan euroja dollareiksi, mutta palvelumaksuista ei löydy mistään mitään tietoa.


8
Myyn Elixian jäsenyyteni, hinta 58 €/kk. Jäsenyys on Turkuun Elixia Jokivarteen, mutta sopimukseen kuuluu vapaaliikkuvuus, joten ei haittaa vaikka haluisit käydä jossakin muussa Elixian keskuksessa.

Yhteydenotot: yv.

9
Myyn Lonely Planetin Best of Valencia-oppaan. Opas on englannin kielinen ja kaikki perustieto löytyy oppaasta(kartat, raflat, nähtävyydet etc.). Opas on ns. pocket guide eli kulkee hyvin mukana Valencian kaduilla kierrellessä.

Hinta: 10 €

Toimitus: Nouto (Turku) tai postitus.

Jos kiinnostuit niin laita yv.

10
Espanja / Barcelona
« : 16.07.2007, 21:45:50 »
Kiitos vastauksista. Nyt sitten pitää vaan tehdä päätöksiä mitä aijotaan tehdä.
Ollaan siis ekaksi Valenciassa 5 pvää, sitten ajateltiin uhrata vajaa 2 pvää Barcalle ja ehkä ilta/yö Gironalle, mutta nyt jos uhraisikin Gironalle enemmänkin aikaa .

Jos Ikiliikkuja muistat tuon hotellin nimen jossa majoitut niin ilmottele.

11
Espanja / Barcelona
« : 15.07.2007, 21:32:46 »
Meillä lähtee Gironan kentältä lento aamulla klo 8.30.
Mitä kannattaa tehdä, kun emme halua enää ottaa täksi yöksi hostellia barcasta, koska nukkua ei ehtisi kovinkaan kauan...

A)Hengata Barcassa jossakin baarissa/kuppilassa sulkemisaikaan saakka ja sitten lähteä kohti lentokenttää?
B)Mennä illalla Gironaan, tutustua pikaisesti kaupunkiin ja istua jossakin baarissa/kuppilassa sulkemisaikaan saakka ja sitten lähteä kohti lentokenttää?
C)Mennä myöhään illalla jo Gironan kentälle?

12
Oletko lähdössä pidemmälle matkalla ja kulkuväline jää seisomaan pihalle. Voisin vuokrata autosi tai skootterisi heinä- ja elokuuksi tai edes toiseksi kuukaudeksi. Myös skootterin ostoa harkitsen.

YV:tä vaan tulemaan.

13
Meitä on 2 ja haluaisimme vuokrata nukkumispaikan damista ajalle 22.-24.6. Ilmoitelkaa jos löytyy tilaa...

14
Tyhmät kysymykset / Ryanair ja Osuuspankin Visa electron
« : 07.04.2007, 00:33:53 »
Kuten täällä on todettu niin Sammion VE kuten myös Nordean toimii, mutta osuuspankin ei tietääkseni toimi...en muista nyt onko osuuspankin sivuilla, mutta (ehkä/kai) monilla pankeilla saa verkkopankissa lisättyä sen visa ominaisuuden (verified by visa) jos se on merkittynä ja silti ei toimi niin sitten ei vaan toimi. Mutta tosta kannattaa lähteä liikkeelle, että tarkistaa verkkopankista onko tuo ominaisuus merkattuna, jolloin VE pitäisi ns. toimia siellä missä visakin käy.

15
Hahaa, no hyvä tietää että et maksanut veroja..niin uskaltaa itekkin koittaa sitä..ehkä...Mutta siis kiitos!

Njääh...kyllä mä irlantiin meen (jos ne ottaa vaan munt),meen ite toteamaan onko se kamala paikka vai ei...enkä osaa saksaa, joten sinne en voi tulla ;)

16
Tyhmät kysymykset / Vaellus Thaimaassa kesäaikaan?
« : 26.03.2007, 15:23:03 »
Itse olin elokuussa 2006 Chiang Maissa vaeltamassa ja ilmat olivat hyvät. Kuten sanottu, matkanjärjestäjiä/matkatoimistoja löytyy Chiang Maista joka kadunkulmasta...joten ei muuta kuin vertailemaan.
Aina kannattaa varmistaa kuinka iso ryhmä on, kuuluuko ruuat ja vedet hintaan yms. Muuten voi olla aika ikävää haikata tunnin verran ylös rinnettä ja huomata ettei ole juotavaa. Ja jos haluatte tehdä tämän 4pvän retken niin olkaa niissäkin tarkkoja. Koska jotkut firmat vain pidentävät yhden päivän reissun 4 pvän reissuksi pidentämällä aikoja...eli vertailuksi...yhden päivän reissu: tunti autossa, tunti norsun selässä, tunti haikkausta jne.. 4 pvän reissu: 5 tuntia autossa, 5 tuntia norsun selässä, 5 tuntia haikkausta jne. Eli melko yksitöikkoista, varmistakaa siis monipuolisuus.

Loistavaa reissua, Chiang Maissa on komiat maisemat!!

17
Lentomatkustus / Ryanair ja kadonnut varausnumero
« : 26.03.2007, 15:05:11 »
Minulle kävi sama juttu kun olin tulossa Lontoossa ja sain passilla uuden varausnron lähtöselvityksessä. Joten tuskimpa ongelmaa on.

18
Kiitos näistä tiedoista, autto kovasti. Irlanti on siis edelleen vaihtoehtona, ja voi olla että tulee pidempäänkin oltua siellä, jos kovasti viihdyn.

19
Tässä on nyt mahdollisesti kesätöihin lähtö ulkomaille lähellä ja mietin noita veromaksuja.

Eli maksan tietenkin verot Irlantiin, mutta pitääkö minun todellakin maksaa verot Suomeenkin? Ainakin jos olen lainkuuliainen, mutta mutta... :roll:

20
Oon noita call center hommia miettiny, mutta mahikset on olla vaan kesä töissä niin kuinkahan mielellään ne ottaa vaan kesäksi töihin?

Sivuja: [1] 2 3 ... 9