Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - HelsinkiFlyer

Sivuja: [1] 2 3 ... 112
1
Olettekos kuulleet... / Vs: Varoitus Finskin mastercard
« : 28.09.2020, 16:03:54 »
Tarkoitatko etta vaikka nettiostokset pitaa varmistaa pankin kautta, niin joku oli onnistunut ostamaan kortin tiedoilla ilman pankkivarmennusta? miten tama voi olla edes mahdollista, eihan siina silloin ole mitaan jarkea?

Omat luottoasetukset ovat mahdollisen lentolipun suuruiset, muuhun en juuri luottokorttia kayta. Kateinen debitilla.

Tuossa on paljonkin järkeä. Suurimmassa osassa suomalaisten käyttämiä palveluita vaaditaan lisäksi pankin tunnistaminen. Näin ei kuitenkaan ole läheskään kaikissa maailman verkkokaupoissa. Tuo siis on vain lisäturva, jonka osa kauppiaista tarjoaa, ei kaikki. Tämän huono puoli onkin siinä, että luulette korttinne olevan kaikkialla turvassa.

2
Olettekos kuulleet... / Vs: Varoitus Finskin mastercard
« : 18.09.2020, 14:33:48 »
Verkko-ostosten kohdalla maassa käynnillä ei kyllä ole mitään merkitystä. Harmillista tuollainen. Toivottavasti asia selviää ja Nordea maksaa.

3
Kotimaan matkailukin vahvasti ei-suositeltavaa. Kuinka sekaisin jotkut tästä koronapelistä oikein on?

Itä-Suomen yliopisto jatkaa koko syyslukukauden etäopetuksessa. Ei vaihtoon lähtijöitä eikä tulijoita. Koko maan voi laittaa säppiin.

https://yle.fi/uutiset/3-11372794

"Itä-Suomen yliopisto jatkaa etäopetusta koko syyslukukauden ajan

Vain välttämätön opetus järjestetään lähiopetuksena.
Itä-Suomen yliopisto28.5.2020 klo 12.06päivitetty 28.5.2020 klo 12.59"

4
EI nuo pelkää paljastuvansa. Ovat jo tulleet kaapista. Kunhan tuohtuvat, kun ei intersektionaalisen feminismin väistämissääntöjä tunne heidän kuplansa ulkopuoliset.

5
Milloin voidaan lopettaa tämä kahden metrin suojaetäisyys? 
Ja   päästään   normaaliin   suomalaiseen   neljään   metriin?   

6
Yleinen / Suomen covid19 hulinat ja niistä keskustelu
« : 25.05.2020, 16:04:10 »
Uusi aihe, niin ei mene matkailuaiheiset topaasit pilalle, kun politiikka sotketaan mukaan.

7
Yleinen / Vs: COVID10 pandemian vaikutus matkustamiseen
« : 25.05.2020, 11:10:06 »

[/quote]
Tassa ketjussa keskustellaan COVID19 panepidemian vaikutuksesta tulevaisuuden matkustamiseen, ei kysella maallikkojen mielipiteita suomen covid119 toimenpiteisiin. Vnkkina: Suomen lainsaadanto erilainen kuin Egyptin. tai Venajan tai Kiinan. Tai jopa Ruotsin.
[/quote]

Onko sillä nyt enää mitään väliä missä ketjussa palstalla keskustellaan, kunhan keskusteltaisiin? Kuoleva palsta ja säännöistä valittelu vie kirjoitushalut.

8
En odottanutkaan täällä saavani muunlaista kommentointia kuin köyhien ulinaa :) Kiitokset hänelle, joka myi pisteensä ja ymmärsi lukemansa.

Kuinka oikeassa oletkaan. Kyseiset lauseet tiivistävät erinomaisesti koko foorumin keskustelun tason

heti jos täällä on jollain vähän massia päällä, niin välittömästi alkaa joku läski vinkuun

AAA+ Vaikea on tosiaan tajuta, että jotkut si8oittavat osakkeisiin sellaisilla summilla, että päivässä heiluu salkut jonkun köyhän kuukausipalkan verran. Mulla ollut viimeisen kuun aikana suurimmat päiväheilunnat jotain 30 000 euron luokkaa. Se alkoi jo hieman jännittämään. Nyt tähän heiluntaan on tottunut ja päälle 100 000 lasku helmikuun lopulta ei enää tunnu edes kovin pahalta.  :-\

9
Miten ihmeessä voi olettaa suomalaisen tietävän Papua-Uuden Guinean lyhennyksen englanniksi tuosta vaan? Kysymys siitä mitä hittoa on PNG on enemmän kuin aiheellinen eikä mikään provo. Katos, kun kaikille ei ihan ensimmäisenä tule mieleen PNG:stä PUG tai mikään muukaan.

10
Forssalle vahva suositus. Mesta paikka.

Mikä on PNG? Portuguese National Gulag?

11
Matkaseuraa / Vs: Äkkilähdöllä lämpimään
« : 13.11.2019, 15:23:14 »
Minä miesoletettuna joskus voisin hyvinkin olla kiinnostunut sekä nais- että miesoletettujen seurasta, vaikken misua kainaloon tai inttikaveria kaipaakaan. Jokainen tyylillään. Kyllä tänne palstalle mahtuu, kun muuten niin hiljaista. Tämänkin avasin vasta, kun huomasin olevan paljon vastauksia.

12
Tyhmät kysymykset / Vs: Hotels.com huono kokemus
« : 30.10.2019, 18:18:00 »
Ihan itsestäänselvyys, että mielummin suoraan kuin mutkan kautta. Sama lentojen kanssa. Jos siis hintaero ei ole merkittävä. Toki noilta hotels.comeista ja muista voi saada jonkun prossan pari cash backkinä, muttei yleensä maksa vaivaa sekään. Noista haetaan hinnat ja vaihtoehdot, varaukset suoraan.

13
Yleinen / Vs: Kilroy - kokemuksia?
« : 23.10.2019, 12:11:39 »
Siitä vaan. Ihan yhtä lailla noita saa buukattua sieltä kuin muidenkin välikäsien kautta. Välikäsi tietenkin ottaa omansa välistä. Itse varaisin suoraan järjestäjältä.

14
Ranska / Vs: Oh lálá, minne Ranskassa
« : 20.10.2019, 18:38:52 »
Alppien kupeessa on Annecy-järvi, jossa pohjois-Italian järviseudun maisemat. Lento Geneveen tai Lyoniin on kätevin tapa mennä paikalle. Ja onhan ne Alpitkin siinä vieressä kesällä aivan mahtavat. Kannattaa käydä kesälläkin. Chamonix on tietysti isoin ja kaunein.

Montpellierin tai Perpignanin kohdalla on monia kivoja rantapaikkoja, jos Välimeri houkuttaa. Atlantin puolella löytyy kanssa kivoja paikkoja. Biarritz on aina suosittu, baskimaahan pääsee samalla reissulla tutustumaan. Sitten on La Rochelle tai Bretagnen rannikot, siellä erityisen upea on Saint Malo ja lähellä sijaitseva Mont Saint Michelin luorstarisaari. Miksei Normandiakin Deauvilleineen ja muine Villervilleineen, mutta siellä meri aika viileää. Atlantin vesi ei samalla lailla lämpene kuin Välimeren puoli. Plussaaa Normandiassa lyhyt junamatka Pariisista.


15
Yleinen / Vs: Räätälöytyjä matkoja, ketä tekee
« : 14.10.2019, 14:59:37 »
Kaikki eivät jaksa tai osaa varata itse. Maksavat siksi palvelusta ja kädestäpitämisestä.

Ja vastaus aloittajalle. Kaikki matkatoimistot kasaavat kyllä juuri toiveittenne paketin. Jopa minä osaan sellaisen varata.

16
Lentomatkustus / Vs: Osoitteenmuutos ja lentolippu
« : 27.09.2019, 16:42:57 »
Älä murehdi. Kyllä ihmiset muuttavat ja ketään ei osoitteesi kiinnosta. En kyllä edes muista koskaan lentolippuja netistä ostaessani kenenkään kysyneen mitään osoitteita. Samalla varauksella voi mennä vaikka yhdeksän eri osoitteen asukkeja. Ihan merkityksetön tieto lentoyhtiölle.

17
Lentomatkustus / Vs: Osoitteenmuutos ja lentolippu
« : 27.09.2019, 10:35:18 »
MItä lentoyhtiölle kuuluu missä osoitteessa asut? Vai tarkoitatko kenties sähköpostiosoitetta, johon sähköiset liput ovat saapuneet? Nekin saa ihan varaustunnuksella netistä chekattua sisään tai viimeistään kentällä tiskillä (joillakin yhtiöillä toki maksullista).

18
Tyhmät kysymykset / Vs: Turvallisuus
« : 25.08.2019, 10:20:41 »
Kyllähän suomalaisetkin varastelevat. Taskuvarkauksia meillä kyllä tehtailevat lähinnä nuo tuonti-taistot ja -mirandat. Joskus ollut baltiankin liigoja.

19
Tyhmät kysymykset / Vs: Palstan siivous
« : 08.08.2019, 15:55:42 »
Kuoleva palsta. Aikoinaan moderointi oli turhankin tiukkapipoista. Aloittamaani hupiketjuun: mitä levylautasella, joskus laitoin jonkun biisin jonka sanat oli ruotsiksi. Lisäksi kopsasin ne sanat jostain. Poistettiin, kun kaikki eivät ymmärrä ruotsia. Päätin kirjoittaa jatkossa paljon harvemmin. Hyvä päätös. Ei maksuttomia sisällöntuottajia pidä aliarvioida. Ja nuo plokistit eivät ole kuin maksettuja sisällöntuottajia. Niiden jutut pääosin rogekamaa.

20
Ainakin kymmenen kertaa vaihtanut Pariisissa ja ei ongelmia kertaakaan. Harvoin noita osuu missään. Ja jos nyt aamulla olet lähdössä, niin menee sieltä myöhemmin illalla lisää lentoja Malagaan. Siirtävät kyllä sellaiselle, jos jotain menee pieleen. Yleensä se on säästä johtuva syy, ei lentokentästä sinänsä.

Sivuja: [1] 2 3 ... 112