Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - absurdin

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Lentomatkustus / Seuraavat Stockan hullut päivät?
« : 14.10.2006, 14:04:54 »
Olis pitäny laittaa jonoon pallukka-paita, ja katsoa keneltä kerää katseita.

2
Lentomatkustus / Seuraavat Stockan hullut päivät?
« : 13.10.2006, 11:33:31 »
Lainaus käyttäjältä: "Tessu"
meidän 20 hengen ryhmä sai Delhiin liput ja vielä suunnitelluille päiville.


Vau  :shock:

Ryhmämatkailu on kyllä oiva kärsivällisyyskoulu.

3
Lentomatkustus / Lentokentillä nukkuminen!
« : 13.10.2006, 11:30:26 »
Lainaus käyttäjältä: "ellina"
Ylivoimaisesti parhaat olosuhteet nukkua kentällä ovat olleet tähän mennessa Christchurchin kentällä. Saatiin kaverin kanssa varattua itsellemme sängyn kokoiset, mukavan pehmoiset ja leveät penkit. Sen lisäksi oli pienet tyynyt ja makuupussit. Kentällä oli viela hyvin rauhallista. Melkein tuntui, etta olisi nukkunut hostellin sängyssä.Christchurchissa tähän mennessä negatiivisimmat kokemukset! Yöpyjät  häädettin ankeaan aulantapaiseen, joka oli täysin tyhjä mistään kalusteista, tyhjät seinät ja urpoja kanssayöpyjiä (ei lentokentän vika tosin..).

Sen sijaan Auckland! Ai että. Penkit olivat tosiaan pehmoiset ja leveät, nukkuin makuupussin kanssa hienosti. Bonusta myös varsin riittävästi 24/7 auki olevia ilmaisia nettikoneita, ja loistava suklainen kaakao kahvipuodista aamuyöllä 8)

4
Lentomatkustus / Seuraavat Stockan hullut päivät?
« : 13.10.2006, 11:20:33 »
Olin paikalle kahdeksan jälkeen, sain nettijonoon numeron 74. Asiakaspalvelussa mentiin pitkälle toisessa sadassa. Aamukahvit tuli juotua ja hullut päivät kierrettyä, niin johan olikin oma vuoro kymmenen pintaan. Ei ollut mitään ongelmia saada Delhin lippuja, matkustanen sitten epätavalliseen aikaan (joulukuu) muihin nähden?

Eipä sillä väliä, liput on ja sillä hyvä!  8)

5
Lentomatkustus / Seuraavat Stockan hullut päivät?
« : 08.10.2006, 23:07:39 »
Lainaus käyttäjältä: "fishbone"
No joo, vakavissaan, Bangkokin lennot ei liene edes koskaan olleet syksyn hullujen päivien tarjonnassa. Samoin kun NYCin lennot ei koskaan ole kevään tarjouksissa. Yksinkertaisesti tyhmäähän se olisi myydä jotain lentoja hirmuisella alennuksella, jos tupla- tai triplahinnallakin saadaan koneet täyteen; poikkeuksena tähän uudet reitit, eli tänä vuonna Delhi.


Hmm, jaha. Enpä tuota ole tiennyt, ei kai koskaan ole ollut ajankohtaista ja sen vuoksi jäänyt mielikuva että se siellä vuosi toisensa jälkeen olisi roikkunut. Itse asiassa tuo Delhi alkoi minuutin harkkinnan jälkeen sittenkin kiinnostaa, ja taidan jonottamaan eksyä minäkin.

6
Lentomatkustus / Seuraavat Stockan hullut päivät?
« : 08.10.2006, 15:43:59 »
Eih! Missä se Bangkok on? Ei juurikaan herättänyt vahvoja tunteita juuri mihinkään suuntaan nuo tarjoukset.

Täytynee keksiä jotain muuta.  :roll:

7
Lentomatkustus / Seuraavat Stockan hullut päivät?
« : 27.09.2006, 21:13:57 »
Kertokaahan kokeneet hulluilijat, kuinka suuri projekti tuo lippujen saaminen on. Suosituimpien kohteiden saaminen lienee sietämättömän työn takana, vai miten on?

8
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / United 93
« : 21.09.2006, 01:49:40 »
Toimi.

Toisin kuin Flight 93, joka tuntui ensimmäisen 40min lähinnä tökeröltä kopiolta. Loppuleffaa katsonutkaan.

9
Varusteet ja pakkaaminen / Ohut pyyhe
« : 21.09.2006, 00:17:54 »
Sharonki on itsellä kulkenut matkassa mukana, monikäyttöisyys kunniaan. Menee niin pään suojaksi, ranta-alustaksi , näkösuojaksi kuin hameeksikin. Krama sitten jo astetta enemmän PRO :wink:

10
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Musiikki!
« : 20.09.2006, 23:36:02 »
Jaa.

10 loistavaa levyä jotka tällä hetkellä pyörivät soittimessa alituiseen:

Mogwai - Mr. Beast
Billy Talent - II
Dog Fashion Disco - Adultery
The Mars Volta - Amputechture
Tool - 10 000 days
Strapping Young Lad: The New Black
The Gathering - Nighttime birds
Anathema - Judgement
Opeth - Ghost Reveries
Porcupine Tree - Deadwing

+ tuhat.

11
Uusiseelantilaiset osaavat kyllä olla tarkkoja, joten en lähtisi lonkalta kokeilemaan natsaako huhupuheet. En kyllä ymmärtänyt mikä tässä topicissa oli ongelma? Ei sillä ole väliä, mihin se lentolippu on, kunhan on pois heidän kalliista maastaan.

12
Kimppa-asuntoja loytyy todella helposti. Joka kadunkulmassa ja pylvaassa tuntuu olevan mainoksia ja yhteystietoja, on ilmeisesti aika suosittu asumismuoto.

13
Lainaus käyttäjältä: "Cybu"
ei kyllä voi olla, kun tuo ei oo kieliopillisesti ihan oikein (ei tarkoita mitään).. vaikka muuten ihan hauska! niin että haussa on edelleen se pisin sana vaikka googlettamallahan se varmaa löytyis..


Kylla se on kieliopillisesti aivan oikein muodostettu, vaikka tietysti vaikeimman kautta.

14
Thaimaa / Re: rautatiet thaimaa
« : 28.12.2005, 11:12:53 »
Lainaus käyttäjältä: "miuzu"
yöjunissa joskus varattu "makuuvaunu" paikka=pehmustettu penkki jonka saa melkein makuuasentoon..


Kylla ne 2. luokan penkit saa ihan hyviksi sangyiksi. Nukkui kylla monet hyvat younet niissa, ei mitaan valittamista.

Lainaus käyttäjältä: "miuzu"
Hinnat on kohtuulliset junissa.. usein kuitenkin bussi on halvempi ja huomattavasti mukavampi..


Mina taas viihdyin junissa huomattavasti paremmin. Ja 3. luokan vaunu oli yleensa huomattavasti halvempi kuin bussiyhteys.

15
Hei!

Heyday ja muut. Mita meinaatte uutena vuotena? Onko jotain suunnitelmia viela ilmestynyt? Taalla saavuttiin tanaan Sydneyyn, tama paiva mennyt lahinna ihmetellessa.  :wink:

16
Lainaus käyttäjältä: "outo_otus"
Eikös niihin paitoihin kuitenkin tule myös tuo palstan web osoite, eli kyllä kai se selkeästi suomenkielinen www.pallontallaajat.net sinut paljastaisi joka tapauksessa.


Kulkutautisessa tuo teksti oli niin pienella, ettei se paistanut kilometrin paahan. Kroonista matkakuumetta en valitettavasti omistakaan.

17
Huono puoli suomen kielessa on se, etta sita tulee maailmalla kaytettya hyvin vahan. Pysyn mieluummin hiljaa kuullessani suomea ulkomailla, mutta paita paljastaa auttamatta  :roll:

Suomessa suomenkielinen paita on taas parempi kuin englanninkielinen, joten sama se oikeastaan on. Kunhan teksti on hyva.

18
Lainaus käyttäjältä: "absurdin"
36. Kambodza
37. Vietnam

Muokkasin numerot oikeiksi, Roosa


Ai, mihin jai Tansania?  :shock:

19
Joku maalaisjarki mukana tietysti, mutta kun hinta hallituksen kulkuvalineilla alkaa hipoa kaksinkertaista, jaa kamojen puolesta turvallisempi kulkutapa tarkeysjarjestyksessa toiseksi. Varkaita on aina ja kaikkialla, tarkeinta on itse olla huolellinen eika typera. Ikina ei ole varastettu mitaan julkisissa kulkuvalineissa.

Taysin eri asia sitten on nama mm Siem Reapiin suuntaavat todelliset kusetusbussit, joissa yritetaan vetaa kotiinpain aina majapaikasta viisuminhankintaan.

20
Khaosanilta saa yleensa pirun kilpailukykyisen hinnan, sen vuoksi sita on tullut kaytettya. Turvallisuudenkin uhalla.

Sivuja: [1] 2 3 ... 5