Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Suvih

Sivuja: [1] 2 3 ... 42
1
Siis 12-14.6...

2
Mulla olis ylimaaraisena pieneen tilaan pakkautuva (25x12x12cm) ultrakevyt Haglofsin Lim makuupussi, jota itse olen kayttanyt parilla reililla ja Kiinan reissulla junassa nukkuessa. Kovin lammin toi ei ole, eli toimii ainoastaan sisatiloissa. Vetoketju on puoleenvaliin asti. Mallista en osaa sanoa muuta kun etta vanhempaa tuotantoa, varmaan ainakin 12 vuotta vanha nyt mutta toisaalta en ole sita juuri viimeiseen 10 vuoteen kayttanyt. Ihan paras jos haluaa pakata kevyesti.

Myydaan pestyna 10 eurolla sille joka tulee noutamaan jostain Helsingin keskustasta 12-14.5. valisena aikana.

3
40 euroa plus postikulut tai tarjoa edes jotain, saattaa lähteä halvallakin jos ei kenellekään kelpaa. Lisätietoja yksityisviestillä. Helsingistä lähtis mieluusti liikkeelle elokuun loppuun mennessä ennen kun palaan brittilään.

4
Tyhjentelen kaappeja ja krooninen matkakuumeeni joutaisi eteenpäin. Kyseessä siis pallontallaajapaita joita on teetetty vuonna 2004. Paita on musta Fruit of the Loomin lady fit -paita kokoa S, jonkun verran käytetty mutta hyvässä kunnossa. Paidassa siis teksti krooninen matkakuume ja sen alla pienemmällä fontilla www.pallontallaajat.net. Keräilyharvinaisuus :D.

Hintaa 5 euroa tai tarjoa jotain plus postikulut, ihan ilmaiseksi en just nyt anna ihan vaan sen takia että v*tuttaa kun en tajunnut ettei Kela enää maksakaan osaa hammashoidostani ja tuli aika hemmetin kalliiksi.

Lisätietoja yksityisviestillä, kaapiltani poistun elokuun lopussa eli jos ei ole siihen mennessä kelvannut niin postikulujen hinnalla lähtee. Sijaitsemme Helsingissä, voin myös tuoda tuon jonnekin keskustaan tarvittaessa.

5
Kiitos, katotaan kuin käy. Siis ei ne henkkarit ole varsinaisesti ongelma, vaan se etten löydä henkkareiden kuvan näköistä kaveria viereeni seisomaan.

6
Mulla taas olisi sellainen tilanne että lähtisin itse risteilylle Helsingistä ja kaveri tulisi laivaan vasta takaisintulomatkalle Tukholmasta.

Voinko Helsingissä  lunastaa meidän molempien liput (tarvitsenko kaverin henkkarit tähän? En varmaan tarvitse sitä viereeni seisomaan saadakseni ne liput?) ja miten ne liput ja henkkarit tarkistetaan ennen laivaan menoa?

En ole aikoihin ollut laivalla niin en yhtään muista...

7
Hei,

On jäänyt multa pallisten seuraaminen vähän vähemmälle (ja suoraan sanottuna eipä juuri enää motivoi, kiitos vaan :P), eli jos joku jotain jaksaa kirjoitella niin ihan vapaasti, älkää jääkö sitä mun tekstiä odottelemaan kun olette jo hetken saanut odotella  ;D.

8
Lainaus käyttäjältä: "diokenes"

Hieno foorumi, rahat pois mainostajalta, muusta ei paskan väliä.

 :?


Mun on pakko tässä kohtaa olla Diokeneksen kanssa vähän samaa mieltä.

Moderaattorihomma ei ole pidemmän päälle mikään erityisen kiva kakku, sen voi varmaan päätellä siitä että meitä entisiä moderaattoreita on jo ihan mukava joukko. Tässä parin viime päivän aikana olen taas jonkun kerran lueskellut tätä foorumia (flunssa ja hostellin langaton netti...) ja ei voi näin ulkopuolisena kuin nauraa. Voi elämä, kaivakaa nyt ne herneet sieltä nenästä ja jos ei voi keskustella ilman törkeitä henkilökohtaisuuksia niin varmaan löytyy muitakin keskustelufoorumeita   :lol:.

9
Australia ja Oseania / Uusi-seelanti?
« : 16.12.2007, 10:33:02 »
Mä oon Dunedinissa ja varmaan ennen joulua oon liftailemassa Christchurchin suuntaan jos jaksan. Ollaan varmaan menossa vaeltamaan ennen uuttavuotta, mut muuten varmana roikun siellä jonkun viikon ennen kun lähden taas pohjoista kohti, helmikuussa pitäis olla Whangareissa ja maaliskuussa Aucklandissa. Jos joku haluaa lähteä kahville tai jotain niin lähden mielelläni, kannattaa laittaa mielummin privaa niin saan meiliin ilmoituksen kun en oikein näitä keskusteluja ole jaksanut lueskella.

10
Tyhmät kysymykset / vaihtoehtohoitoja ulkomailla?
« : 11.11.2007, 08:32:07 »
Pekingissa kavin kiinalaisessa jalkahieronnassa ja se oli yksi niista parhaista asioista mita voi tehda vaatteet paalla  :lol:. Teki hyvaa reissussa rasittuneille jaloille kun viela on ongelmanilkat jotka aiheuttaa lisakuormitusta koipien lihaksille.

11
Lainaus käyttäjältä: "Chap"
Ihan noin mielenkiinnosta: Mitä haluaisit löytää? Eikö löydy edes haulla vai onko se vain liian vaivalloinen tapa etsiä?


Laadukasta keskustelua  :lol:.

12
Lainaus käyttäjältä: "mil8zi"
Edelliseen postaukseeni lisäisin siis, että kannattaisi ehkä ruveta kehittämään tätä foorumia myös muidenkin käyttäjien kuin "gurujen" ehdoilla ja tavoilla.


No ei varmasti ole kehitetty vain "gurujen" ehdoilla. Jos olisi, niin ne vanhat "gurut" olisi taalla kylla huomattavasti aktiivisempia kuin nykyisin.

En vaita kuuluvani mihinkaan guruihin (vanhoihin kylla...), mutta hyvin harvoin taalla tulee nykyisin kaytya ja silloinkin jaksan avata ehka kaksi ketjua. Eihan tan p#skan joukosta loyda enaa mitaan.

13
Australia ja Oseania / Uusi-seelanti?
« : 29.07.2007, 09:33:29 »
Lainaus käyttäjältä: "Ämmi"
Sanonpahan vaan , kun viime keväänä käväisin Uudessa Seelannissa, ettei ole sattuma että se on maailmankartalla "down under". Tän planeetan surkein kolkka. Epätoivoinen ilmapiiri.


 :lol:  :lol:  :lol:  No jopas on. Olisi kiva kuulla jotain perustelujakin talle.

No, ehkapa minullekin se epatoivoinen ilmapiiri aukeaa mullekin sitten myohemmin. Toistaiseksi olen viihtynyt ja kaikki on ollut tosi mukavia.

14
Australia ja Oseania / Uusi-seelanti?
« : 21.07.2007, 07:27:21 »
Oikeesti? Hienoa, mennaan ehdottomasti oluelle taikka kaffelle!  :D

15
Australia ja Oseania / Uusi-seelanti?
« : 19.07.2007, 01:47:33 »
Paadyin sitten itsekin tanne talven keskelle Aucklandiin, vuoden paasta takaisin.

16
Lainaus käyttäjältä: "JouniS"
Ei homeopatia lakkaisi olemasta homeopatiaa, vaikka sille onnistuttaisiin löytämään tieteellinen pohja tai tutkimustulokset alkaisivat tukea sitä.


Jos tieteellinen pohja tai vaikuttava aine löydetään se varmasti eristetään lääkkeeksi. Tämä johtaa siihen että homeopatian piiriin jäävät ne toimimattomat vaihtoehdot (tai no, vaikutushan se lumevaikutuskin on...).

17
Lainaus käyttäjältä: "TheFu"
Omistava porras voi tehdä asialle jotakin, mutta se on täysin heistä kiinni.  


No kertokaa sille omistavalle portaalle että tällaista tarvitaan! Joku ei nyt selkeästi panosta tähän hommaan ollenkaan tarpeeksi, mulle on ainakin jäänyt vahva vaikutelma siitä ettette koe tätä kovin tärkeäksi.

Onneksi asia on jo korjattu ja se parempi vaihtoehto on olemassa toisaalla :D Jotta terve vaan!  :lol:

18
Ehdotan pientä moderaattoripalkkaa aktiivisille moderaattoreille. Ylläpito, teillä on varaa. Ainakin pitäisi olla...

Musta on käsittämätöntä että ne jotka tästä jotain taloudellista hyötyä saa ei tee mitään näkyvää homman eteen. Tiedän että on paljon näkymättömiä juttuja mitä varmasti teette, mutta se ei enää ihan riitä.

Toinen "ongelma" on se että teitä ei tunne kukaan. Täällä ei ole samanlaista ylläpidon ja moderaattoreiden yhteishenkeä kuin monessa muussa foorumissa koska asutte väärällä puolella Suomea.

Niin ja en toki ole katkera, mutta olisi kiva että pari vuoden moderoinnin jälkeen joku muistaisi kiittää, mutta ei  :D. Tästä voi jo päätellä jotain.

19
Kanada ja Yhdysvallat / palestiinalaisesta huivista
« : 30.03.2007, 17:35:31 »
Lainaus käyttäjältä: "seikkailija88"
( tietty sellainen vähä pukeisuus tuntuu nyt olevan yhtenäistä kaikissa maissa)..


Vähänpä tiedät...

20
Lainaus käyttäjältä: "Alapakka"
Noh, mutta tykkäsin kovasti, eikä paluu Suomeen tapahtunut. Nyt vaihdossa ja kaksi vuotta Ylämaan kettuna jäljellä.


Hei,

Taidan kulkea jotakuinkin samaa polkua, vuoden jäljessä vain  :lol:. Itseasiassa mun 2. vaihtopaikkavaihtoehto on näemmä sama kuin missä nyt olet, epäilen kuitenkin pääseväni tuskatta tuohon ensimmäiseen vaihtoehtooni. Mistä yliopistosta sä olet vaihdossa?

Sivuja: [1] 2 3 ... 42