Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Manna

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Lainaus
Tää henkilö on rehellinen;

"I AM SHORT GUY, QUEIT FAT,SMALL FACE ,BIG MOUTH SMALL EYE"

Lyhyestä virsi kaunis. Ytimekäs ilmoitus.
;D

2
Lainaus
Niin ja niissähän on jotain mystisiä salasanoja jotka vain swappaajat tietää, NSW ja mitä ihmeellisimpiä.. En vaan tajua.

Minäkään en pahemmin tuollaisia ole harrastellut mutta voisin kuvitella että NSW olis New swappers wanted. :P

3
Etanapostia tulee läheteltyä melkoisen vilkkaasti vähän joka puolelle palloa. :D
ICQ:sta ja IRC:istä on löytynyt myös aivan mahtavia tyyppejä, jonka huomaa mm. siitä että puhelinlaskut ovat nousseet pilviin.. :)

4
..joita ulkomaalaisille vieraille olette Suomesta ja suomalaisita tavoista näyttäneet? Ihan mitä tahansa..

Maisemathan on tietty aika itsestäänselvä "nähtävyys" suurkaupungista tulleelle.. (Eräät saksalaiset pojat olivat olleet kauhuissaan kun joku suomalainen sankari oli mennyt sanomaan että voisi kyyditä heidät "keskeltä-ei-mitään" kaupunkiin, kun he taas halusivat vaan mieluummin istuskella tuntikausia rannalla, järvelle tapittaen. ;D)..

Vaan mitä yksittäisiä pieniä suuria asioita vieraanne ovat ihmetelleet / ihastelleet / tms., sellaisia jotka ovat meille suomalaisille "itsestäänselviä"?

Oliko tää nyt sitten ihan turha threadi? ::) (hihhulin "Mitä ihmiset kommentoivat Suomesta?" kun ei vastaa täysin sitä mitä tässä utelen)..

5
Lainaus
Olisko niin, että monet kielet kuulostaa kauheilta kun niistä ei tajuu mitään ja niiden puhujatkin on vähän "vieraita" (ei tunne niiden kulttuuria tms.)? Esim. jotkut afrikkalaiset kielet tms..

Vaan kuinka sit ois ruotsin kanssa? En henk.koht tunne kovinkaan montaa ihmistä joka siitä pitäisi tosissaan, enemmän kuin valtaosasta kieliä.... Kulttuurin pitäisi kuitenkin olla melko tuttu. Vähän sama venäjän kanssa.
Tuskin nyt kaikki asiat liittyy "rasismiin" tai ennakkoluuloihin muutoinkaan, vaikka niin aika tulee aika helposti ehkä ajateltua (siis jos ei tykkää jostain asiasta niin täytyy olla niin että on vaan ennakkoluuloja tai että on rasisti.. kaikesta voi tykätä kuitenkaan).

Eikä Amerikan englantikaan aina mitään kauneinta ole...

6
Tästä oli kyllä keskustelua jonkun verran siellä Roosan threadissakin.
Edelleenkin se venäjä.. Lasten puhumana se kuitenkin kuullostaa paremmalta. :P Kaikissa kielissä on kuitenkin omat hienotkin piirteet ja on helpompi keksiä mikä kuulostaa hyvältä. :)

7
Saksaa osaan jonkun verran (on vaan valitettavasti iso osa päässyt unohtumaan :() ja espanjasta alkeita, mutta ruåtsista en sitten juuri mitään ymmärräkkään. Italian alkeita alan lukemaan kohtapuoleen, mutta en sit tiedä tuleeko siitäkään kauheasti olemaan hyötyä loppujenlopuksi.  ::) Englannilla ja kansainvälisillä käsimerkeillä :P on tähän asti pärjätty melkoisen hyvin.

8
Yleinen / Re: Kohde joka EI kiinnosta ?
« : 27.05.2003, 10:46:44 »
Lainaus
Slovenia ja Iso-Britannia, myöskään Baltian maat syystä tai toisesta eivät oikein kolahda. Ja sitten ehkä vielä Ranska, joka ei suuremmin viehätä sekään.

Ohh. :D Hassua. Mielipideasiat on aina mielipideasioita, mutta mun on hyvin vaikea ymmärtää miten Slovenia ja Iso-Britannia ei kiinnosta. :D
Ranska ei kyllä minuakaan hirveästi vedä puoleensa, enkä oikein edes tiedä mikä syy siihen on.... Luultavasti se ettei se ole mitenkään kaikista eksoottisin. :P muutenkin..

Australia on sellanen olisi-joskus-kiva-käydä-paikka, mutta ei sellainen mikä nyt yltiöpäisen paljon kiinnostaisi.....

9
Yleinen / Re: Kohde joka EI kiinnosta ?
« : 20.05.2003, 11:36:25 »
Tuskin yhtään sellasta paikkaa on joka ei kiinnostaisi ollenkaan. Ei ainakaan tule mieleen.

Venäjällä on kyllä ihan hienojakin, persoonallisia juttuja, mutta ei se nyt siltikään ylettömästi jaksa (ainakaan tällä hetkellä) kiinnostaa.
USA on melkoisen luontaantyöntävä. Siellä ei taida oikein olla mitään sellaista jota pitäisin aitona, tai edes minkäänlaisena kulttuurina...

11
Jos mieli tekee Saksaan :-*, eikä saksankieli ole vielä hallussa niin ensiapua vois löytyä vaikkapa tuolta -->
http://www.tiscali.co.uk/reference/phrases/german/data/phrase_finder.html

12
Tuollainen ihanuus :D löytyi --> http://www.irishgaelictranslator.com/
Linkki kertookin jo mistä on kyse, mutta tuolta löytyy laajan sanaston ja ääntämisohjeiden lisäksi myös mahdollisuus kuunnella sanat. Ja paljon muuta.

13
Oikeastaan joka kerta tulee ryvettyä vähän aikaa PTD:ssa (=Post-Travel Depression).. Sitten sitä vaan alkaa miettimään paremmin mitä kaikkea tuli koettua ja nähtyä.. ja suunnitella uutta matkaa.
Kuvia katellen.

14
Lainaus
Eikös toi Che Quevara ollut oman aikansa reppumatkailija?  Näin olen antanut itseni ymmärtää. Onko kukaan lukenut kirjoja kyseisen herran seikkailuista? Voisin olla hieman kiinnostunut jos joku suosittelisi.
Kyllähän tuo aika liikkuvainen tyyppi tais olla... ja ainakin La Poderosa:llaan teki jotain "vaelluksia" Etelä-Amerikassa Alberto Granadon kanssa.

Lainaus
Tollanen Che paita näyttää olevan nykyään aika muodikas. Valitettavasti moni ei varmaan edes tiedä kuka kuuluisuus niiden paidassa komeilee.
Se on kyllä kieltämättä aika mielenkiintoinen ilmiö.. Jokainen tehkööt miten haluaa, mutta kyllä ainakin itse otan selvää ennenkuin kenenkään kuvaa rupean vaatteissani kantamaan. :P


En ole kyllä järin montaa kirjaa hänestä lukenut siitä johtuu kans että en oikein muista / tiedä mikä olisi reppumatkailijan perspektiivistä katottuna paras, mutta kyllähän niissä kaikissa tietenkin tulee ne ilmi.
"Moottoripyöräkirja" kertoo Argentiina -> Chile -> Peru -> Kolumbia -> Venezuela-matkasta.

15
Lainaus
kaunis kieli = saksa?!
siis SAKSA??  :o

Se juuri!! :-* Aivan ihastuttavan kuuloista. :D Siinä on jotain niin itsevarmaa ja seksikästä ettei voi ollakkaan...

Sekin muuten kuulostaa varsin hauskalta kun saksalainen sanoo reippaasti suomeksi "perkele".. Se tulee hyvin usein sen verran antaumuksella ja sorahtaen ettei varmaan niillekkään jää epäselväksi jotka ei suomea osaa, että minkälainen sana on kyseessä. :)

16
Lainaus
Sitä minä en kyl ymmärrä, miten joku ei venäjän kielestä tykkää.. Taitaa olla asennekysymys?
No ei ole.

Lainaus
Eräs puolalainen sanoi kerran mulle että suomi kuulostaa konekivääriltä ;D
:D

17
Lainaus
"Alavilla mailla hallan vaara." on kuulemma joskus valittu soinniltaan maailman kauneimmaksi lauseeksi.  ::)

Ja kuulemma "ajakaa hiljaa sillalla" on viehättänyt joitakin ulkomaalaisia vieraita kovasti. :P

18
Lainaus
Monet sanoo, että se kuulostaa laululta.

Kai siinä on jotain perää kun minulle ja varmasti niiiin monille muillekkin on tullut tuota samaa kommenttia. Mutta eipä tuota välttämättä ole kovin vaikea käsittää kun ajattelee esimerkiksi sanaa "illalla". Ja muutenkin tapaa puhua.
Se suomalaisen aksentin seksikkäältä kuullostaminen tuntuu kyllä kieltämättä aika kummalliselta, mutta meillä kaikillahan on omat mieltymyksemme. ;D

Eräällä Virosta muuttaneella tutullani oli aluksi vaikeuksia puhua suomalaisten kanssa kun... me... puhutaan.. niiiin... hitaasti.


Mielestäni kaunein kieli on luultavasti Saksa. Siitä oon kuullut useesti vaan kahden "ääripään" kommentteja... Saksalainen ystäväni meinasi taannoin pudota tuolilta kun totesin että saksa on mielestäni järettömän seksikäs kieli. ;D Myös kirjoitettuna, mutta ennenkaikkea puhuttuna.

Toinen ihanuus on iiri. Skottimurre viehättää kans. :D

Kauhein kieli...
no.. venäjä.. ::) ehkäpä. Se ei suuremmin sytytä. ;D Onhan noitakin.

19
Yksi mikä sai mut suoraan sanottuna mykistymään oli jonkun UK:laisen "Thor's Hammer"-otsikolla laitettu kysymys: "Something that symbolises the proud Viking heritage or a symbol hijacked/associated with Nazis?"..

Niitä oikeasti avuttomia tuolta löytyy kyllä enemmän kuin tarpeeksi, mutta on siellä suuri osa sellaisia sankareita jotka keskustelee "politiikka"-osiossa tämän tyylisistä maailmaa liikuttavista asioista: "Female fans style pubic hair like Beckham's Mohican"..

20
Tuo on kyllä niin totta. :)

Sivuja: [1] 2 3 4