Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - hansuli

Sivuja: [1]
1
Japani / Sapporoon lentoja?
« : 08.03.2006, 23:39:47 »
Hei!
Eli alustavasti kyselin tietoa Sapporoon menevistä halvoista lennoista. Ebookersin kautta sain tiety joitakin vinkkejä, mutta toivoisin saavani esim. linkkejä lentoyhtiöihin, joilla voisi olla hyviä tajouksia. Tai ihan muuten suositeltavia lentoyhtiöitä, joilla on paljon yhteyksiä Sapporoon. Voi siis olla jonkin muun kaupungin kautta, mutta mielellään yhdellä vaihdolla, koska jos lähdemme reissuun, niin meillä tulee olemaan rahtia. Matkustusajankohta on vasta ensi vuoden helmikuu, joten vastauksia voi laitella pitkin vuotta;)

Kiitos etukäteen :wink:

2
Eurooppa / Dublin ja Irlanti tietoa kaivataan
« : 12.12.2005, 17:27:45 »
Reissu tuli tehtyä - autoilu kannattaa ehdottomast, ja jos haluu siitä tai muuten miedän reissult lisätietoi, nii saapi kysellä.
Jos 30 juhlajuttui miettii nähtävyyksien kannalta, nii myö käytii sekä Guinnesin tehtaal kierroksel (netist ku varaa liput nii saa halvemmal). Siel ol ylimmäskerrokses näköalabaari, jos saa pääsylipul tuopillisen "lempijuomaa". Ja sit käytii myös Jamesonin viskitislaamol, joka ol meitist kivempi (myös halvempi) sellain guided tour 45min, ja sisäls myös whiskymaistiaiset. Sit kierroksen aikana kolme valittiin maistelemaan eri whiskejä, joka ois ihan hauska jutska synttärisankarille, ja mieliwhisky:ää sai sit viel lasillisen;) Me siis ei kumpikaa pidetä whiskyst, mut toi ol ihan kiva nähtävyys, ja jos viel aattelee, et on vähänkii ikävämpi sää, nii kyl mieltä piristää saada jotain lämmikettä. Ruokapaikkana pystyn suosittelemaan Temple barin alueella (melkein itse baaria vastapäätä) olevaa meksikolaisraflaa, jossa ol 16-19 välil 2 ruokalajin menu 14e/hlö. Ihan törkeen hyvää ruokaa, ja maha täytty myös niist annoksist. Menu sisält myös kahvit.  Toiseen päivään käytii jossain kahvilamaises paikas kans syömäs 9e 2 lajin menu, mut annokset ol tosi pienet, ja ruoka ei ollu mitää erikoista. Baareissa en tullu piipahtaneeks, ku ol aikas rättiväsy fiilis, ja ku oltii nii lyhyen aikaan Dublinis... :lol:

3
Iso-Britannia / Dungeonist
« : 01.12.2005, 18:30:41 »
Joo en tiedä onko enää mitään alelippuja, mut myö ainakii löydettiin paljon Lontoon eri kohteisiin alelippuja, ja Dungeoniinkiin päästiin kaks yhen hinnalla, jolloin oli edullinen ja tosi hyvä. Se on myöhempää auki, kun monet muut nähtävyydet, ja tosiaan pari vuotta sit joulun alla ei jonoja ollu yhtään. Madame T. tietty on törkeen hintanen, mut pitää aatella, et jos siel kerran elämäs käy, nii voi sen sit maksaa;) Vitsi ku en muista sit linkkii, mist sai noit kaikkii alelippui, mut luulis, et siel niit ois. Kannattaa siis koluta netis sivustoi läpi.

Säästä... Sää on suht samanlain, ku mitä se on nyt lähi viikkoina Suomes ollu pääkaupunkiseudul (ilman lumisadetta). Oltii noin 16-22.12 liikentees asteita 8-10, ja kyl oli hieman vilu syksytakis. Kannattaa ainaskii olla kaulaliina. Yleisest  suosittelisin tuulta pitävii vaatteit, ite ainakii pistäisin talvikengät tms, ku oon sellain viluvarvas.   :lol: Mut kyl siel pärjää vähemmäl tietty, jos shoppaa eikä niinkään kävele puistois.

Hyvää matkaa - ite lähen jäätymää huomisaamuun Irkkulaa - jee jee! Ja laitan talvitakin sekä vaelluskengät, mut siel voi ollakkii hieman tuulisempi sää ku Lontoos! :wink:

4
Eurooppa / Italias..
« : 21.11.2005, 14:19:06 »
Kuten tuolla kävi ilmi, niin Rinimin lähellä on bailupaikkoja.. Itse kävin monta vuotta sitten Cattolicassa, jossa ei ollu montaa bailupaikkaa, mut yks sellain huippuhieno mesta (nimeä en muista, mut jos sinne menee, nii ei voi olla kuulematta siit) - ja tietenkin aurinkoa piisaa.
Siel on myöö skavereita käyny bailaas, ja ollu ikimuistosia reissuja :wink:

5
Eurooppa / Vaikeaa..
« : 21.11.2005, 14:15:11 »
Yritän nyt valita pienempiä, kun aikasemmin on tullut myös listaa tehtyä isommista(Lontoo, Praha, Barcelona ym)
Ois tehny miel laittaa maisemallisii paikkoi, jotka ei oo kaupunkei, et sellast listaa vois kerätä, johon vois pistää sit Dolomiitit, San Marinon ym.
Mut nää nyt valitsin, koska näis on hienot maisemat, hyvää ruokaa, ja rauhallinen/kodikas ilmapiiri jne.

1. Malcesine (Gardajärvellä)
2. Innsbruck
3. Hersonissos (Kreeta)
4. Salou
5. Kuusankoski (entinen kotikaupunki - heh) :wink:

6
Eurooppa / Dublin ja Irlanti tietoa kaivataan
« : 21.11.2005, 14:00:12 »
Tosi hyvä sivusto - kiitos paljon. Aloin heti plärää sopivia paikkoja ja merkkaillaan niitä sitten muistiin.
Ahneella on yleensä p.. loppu, mut aikaisemman autoilukokemuksen valossa ajateltiin kaikki paikat kiertää. Suurempia pysähdyksiä ei tule taasen olemaan. Sitä kun suunnittelee kunnolla, mitä haluaa nähdä ja millä aikataululla, niin ihmeen paljon ehtii tehdä. Harmillista vain, kun tuollakin on kohteita, jotka eivät ole talvisin edes auki - toisaalta se vähentää kohteita, jotka olisi ollut pakko nähdä;) :P

7
Tyhmät kysymykset / nuorisohostelli...
« : 20.11.2005, 23:36:30 »
Moikka!

Me oltii pari vuotta sit ennen joulua Lontoossa, ja halvimmaks majotukses löydettiin IES Student Residence. Meil ol (ollaan pariskunta) 2hlö huone omal wc/suihkul (- tais maksaa 50e/yö), ja sit jaettiin noin 4-6 huoneen kesken keittiö ja oleskelutilat. Kertaakaa ei kukaa tullu samaa aikaan keittiöön ja ei kyl muutoinkaa ketää näkyny siin kerrokses. Todella siisti paikka, rauhallinen nukkua, ja julkisil pääs nopeasti keskustaan. Sattu muutes hauskasti, et respas ol suomalain tyttö töissä, se sano, ettei kukaa ollu Suomest aikasemmin majottunu tuol sen aikana.
Mut sit en tiiä onks siel jo joulukuun alus majotusta, ku myökii oltii ns. opiskelijoiden loma-aikana tuol. Jos muistan oikein, nii sitä ois saanu varata vain 16.12 lähtien... Mut jos yhtää on sellain mitä haetta, nii kannattaa kattoo netistä
 :D

8
Iso-Britannia / Lontoost
« : 20.11.2005, 23:24:24 »
Oltii pari vuotta sit jouluu ennen 6 pv Lontoos - ja sää yllätti positiivisesti. Ainoastaan yhtenä päivänä vähän tihutti. Muutoin ol sellain aurinkoin ilma, hieman luntakin maassa - tosi jees siis! No sen voin sanoa, et pyhinähän siel ei tietty oo mikää auki. Jos haluaa joulufiilistellä, nii minust ol hupaisaa mennä Harrodsille heti, ku se aukes, kattoo ku siel on heti kamalat jonot tapaamaan joulupukkia - ne jonot ol siis 2 tuntii - joo ja ite meet keskustaa kuvaa Walt Disney ikkunan joulupukkii, joka vilkutteli lapsille ja ol aivan aidon näkönen, eikä mitää jonoi.
Eli shoppaillen kaikki keskustan isot kadut kannattaa kiertää ja sit Govent Gardenis on kivoi kauppoi. Ja sit käytii junal Blue water Shopping centeris, joka on sellanen suuri ostoskeskus... No sit tietty jos haluaa jotain nähtävyyksii kattella, nii myö suunnattii suoraan Heatrow lentokentält Royal Botanic
Gardens Kew:in eli tosi iso kasvitieteellinen puutarha, ja sit kaikki Towerin linnat ym tuli kierrettyä;)
Ehkä jos oisin ollu joulun pyhiin sile, nii oisin ettiny jotain joulukonserttei tai vastaavii tapahtumii niiks päiviks.
Oikeen hyvää matkaa!

9
Eurooppa / Dublin ja Irlanti tietoa kaivataan
« : 20.11.2005, 23:09:32 »
..Ei näköjään ollut tullut vastauksista tietoa sähköpostiin.. Mutta kuiteskii, lyötiin kaikki lukkoon saman päivän aikana (eli viime sunnuntaina). Varattiin lennot 5pv:ks, ja auto 3pv(oli niin sama ottaako 2 vai 3pv).. Eli lähdetään heti lentokentältä autolla pohjoiseen, josta Galwayn kautta takaisin su illaksi Dubliniin - hulluja kun ollaan, niin kaikki pitää nähdä. Varattiin tänään myös DUblinin majoitus - nyt lähinnä etsiskellään autoreissun varrelle kahta B&B paikkaa. Eli toinen lähelle Belfastia ja toinen Galwayn tienoille - et jos jollain on vinkkei niin otetaan vastaan, ja tarkotus on, et noit majotuksii ei lyödä lukkoon, vaan ehkäpä etsitään vasta paikanpäällä. (Käy tietenkin kuten Saksakka, et pimeys laskeutuu, ja sit osuu ainoastaan se kallein matkan varrelle -noh sen vuoksi voi hieman kattoo etukätee mitä ois reitin varrel;) ) Joo ei oo mitään kokemusta tuosta liikennekulttuurista, mut aateltii, et ei hirveest pyöritä keskusta-alueil, et noil "isoil teil" ajellaa lonkalta väärinkinpäin;) yritetään pärjäillä...

10
Eurooppa / Dublin ja Irlanti tietoa kaivataan
« : 13.11.2005, 14:52:45 »
Hei!
Täällä sivustoilla ei näytä löytyvän tietoa Dublinista tai Irlannista. Nyt kaipaisin pika-apua, kun suunnitellaan lähtöä joulukuun alussa Dubliniin. Riittääkö näkemistä ja tekemistä 4-5 päiväksi? Olemme ajatelleet vuokrata autoa ainakin päiväksi, eli mihinpäin kannattaa ajella? Vai onko joku paikka sellainen, että suosittelisitte ennemmin junamatkailua? Esim 3 päivää Dublinissa, ja 1 autoillen ja 1 junaillen?

Myös halpoja majoitusvinkkejä saa laittaa, sekä muuta tietoa mitä tulee mieleen :wink:

11
Meksiko / Häämatka Meksikoon
« : 24.07.2005, 19:52:18 »
Joo eli varmaankiin ensi vuoteen menee, jos vihdoin menis naimisiin...Mutta onko kellään kokemuksia häämatkasta Meksikossa? Me varmaankiin tyydymme valmismatkaan, kun sinne ei taida sen halvemmaksi omatoimimatkailu tulla? Eli kokemuksia lähinnä hotelleista, sellainen missä olisi oma rauha ja hyvä palvelu :wink: Ja jotain kivoja juttuja, mitä kannattaa tehdä yhdessä. Mennään ihan pikkubudjetilla, et mikään järisyttävän kallis vaihtoehto ei käy, vaikka kallis on aina tietty paras!

12
Eurooppa / TOP 5
« : 24.07.2005, 19:42:21 »
No joo pahan heitit, ku kaikki lempparikohteet ei ole olleet selkeästi kaupungissa -aina. Mut näihin voisin palata, vaik yleisest haluun kyl nähdä aina uutta ja miks lista on tää nii kaikkee en ihan viel oo nähny;)
1. Lontoo
2. Verona
3. Praha
4. Innsbruck
5. Ikävä jättää loput paikat ulkopuolelle, mut kyl Hersonissos vie tän vikan paikan, koska sielt on keväält nii hyvii muistoi kaverin kans! Ja sairaan hyvää ruokaa. Eritysiesti suosittelen pientä perheravintolaa lähellä satamaa, jossa ei ollu kamalaa sisäänheittäjää ja sai mielettömäst ilmaseks kaikkee: alkupalaks sellain pizzamain pitaleipä ja sit lopuks hedelmii ja jäätelöö ja mielettömän hyvä sellain liharuoka eli jos joku menee nii ravintolan nimi on Sokaki, osoite: Evagelistrias 10. Joo nyt men aiheen ulkopuolelle
 :oops:

13
Eurooppa / Tattis!
« : 13.07.2005, 18:32:38 »
Kiitos paljon :P !! Omakohtaiset kokemukset on aina parempia kuin oppaiden jutut, vaikka tietoakin löytyy jos jaksaa hakea.
 Autoa ei vielä ole vuokrattu ja tilaa kyllä olisi, mutta taidetaan mennä ihan kahdestaan oman pään mukaan :wink:
Lähdemme liikkeelle Salousta ja ajamme todeenäköisesti rantaa pitkin Ranskaan ja siitä sitten Andorraan - tai toisinpäin.
Hyvää kesää sinulle!!!! Ja vielä iso kiitos 8)

14
Eurooppa / Matkakohteita Andorra-Toulouse vyöhykkeelle?
« : 04.07.2005, 18:16:52 »
Elikkäs matkustusvinkkejä kaivataan. Olemme elokuussa menossa Barcelonan suunnalta autoillen Pohjois-Espanjaan, Andorraan ja Toulousen lähettyville. Käytettävissä on ainoastaan 3pv, joten jos jollain on tiedossa ehdottomia nähtävyyksiä ja matkustusvinkkejä alueelle niin ei tarvitsisi aikaa tuhlata hirmuisasti reitin suunnitteluun. Etenkin ihan Etelä-Ranskasta on vaikea löytää opuksia ja kohteita. Lähinnä kiinostuksen kohteena ovat linnat ja luonnonnähtävyydet. :o

15
Eurooppa / Etelä-Saksa
« : 04.07.2005, 18:09:33 »
Kävimme Italiasta käsin autoilemassa viime kesänä Etelä-Saksassa ja tietenkin ehdoton kohde on ns. Prinsessa Ruususen linna" eli Neuscwanstein ja lähettyvillä on myös vesiputouksia, patikkareittejä ja muita linnoja. Tuonne jos menee kannattaa kuitenkin olla aikaisin liikenteessä, koska linnaan tehdään vain opastettuja kierroksia, joille oli noin tunnin jonot.  Vinkkejä kannattaa katsoa www.viamichelin.com, jonka avulla saa vaivattomasti suunniteltua matkareittiä 8)

Sivuja: [1]