Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Teddy

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Vs: Kuubaan?
« : 02.01.2013, 21:53:48 »
Tai täyttää sen turistikortin koneessa matkalla jos matkustaa charter lennolla, paras kuiten tarkistaa lentoyhtiöstä..

2
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Reppumatkaajan Kuuba
« : 05.06.2012, 22:29:26 »
Tuli mieleen, että mitenköhän tuo viisumin hankkiminen Kuubaan onnistuu Meksikosta? Joudunko vierailemaan Mexico Cityssa Kuuban suurlähetystössä ja kuinka paljon ennen matkan alkua viisumi/turistikortti täytyy hankkia. 29 päivää tarkoitus olla kyseisessä maassa.
En nyt tosin tiedä onko asiat muuttuneet muutamassa vuodessa, mutta ei sinne ennen viisumia tarvinnut. Koneessa täytti tiedot lomakkeelle ja lentoaseman passintarkastuksessa sitten kirjottivat turistikortin passin liitteksi..

3
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Karibian saarista
« : 01.06.2012, 13:46:42 »
Samoille mestoille, eli ABC saaret, menossa ensi Helmikuussa. Kaikki vinkit otetaan vastaan. Purjehdin http://www.staf.fi/online/varaukset/index.cfm?la=FI kanssa ja sukeltamista jonkin paikallisen keskuksen kanssa lisäks, ehkä http://divearuba.com/ ja majoitus on http://www.bedandbreakfastworld.com/aruba/savaneta/coral-reef-beach-aruba/31041, kohtuuhintanen verrattuna Palm Beachin Hotelleihin ja maisemat on aivan upeet..

Sivuja: [1]